Şimdi Ara

Yılbaşına kadar alınmayan Sürücü Belgesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde medya kanallarında gördüğümüz üzere Sürücü Belgesini 1 Ocak tarihinden önce almayanların hakkını kaybedeceği ve tekrar kurslara kayıt yaptırmaları gerektiği paylaşılıyor. Ben Sürücü belgesi sertifikamı henüz 2014 Ekim ayında kazandım fakat ehliyete dönüştürmedim. Sürücü kursunu İstanbul'da bitirdim. Sınava orda girdim. İstanbul emniyet müdürlüğünden hiç bir şekilde randevu alamadığım için öğrenci olduğum Ankara'da emniyet müdürlüğünü aradım. Bana medyada dolaşan haberin asparagas olduğunu söyledi görevli memur. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada İstanbul'da kursu tamamlamama rağmen Ankara'da ehliyet işlemlerimi çözebiliyor muyum? Bu iki konuda acil yardıma ihtiyacım var. İyi forumlar.

• Bu durum çok önceden ehliyet almaya hak kazanıp da , sertifikasını kurstan almayanlar için geçerli.
  • Ankaradan çözemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkaya05

Arkadaşlar son günlerde medya kanallarında gördüğümüz üzere Sürücü Belgesini 1 Ocak tarihinden önce almayanların hakkını kaybedeceği ve tekrar kurslara kayıt yaptırmaları gerektiği paylaşılıyor. Ben Sürücü belgesi sertifikamı henüz 2014 Ekim ayında kazandım fakat ehliyete dönüştürmedim. Sürücü kursunu İstanbul'da bitirdim. Sınava orda girdim. İstanbul emniyet müdürlüğünden hiç bir şekilde randevu alamadığım için öğrenci olduğum Ankara'da emniyet müdürlüğünü aradım. Bana medyada dolaşan haberin asparagas olduğunu söyledi görevli memur. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada İstanbul'da kursu tamamlamama rağmen Ankara'da ehliyet işlemlerimi çözebiliyor muyum? Bu iki konuda acil yardıma ihtiyacım var. İyi forumlar.

29/05/2013 ve öncesinde alınan tüm sertifikalar 29/05/2015 e kadar ehliyete dönüştürülmediği taktirde iptal edilecek.

29/05/2013 sonrasındaki sertifikaların geçerlilik süresi 2 yıldır.

• Kursun nerede olduğunun önemi yok. Kurstan aldığın dosya ile herhangi bir emniyet müdürlüğünde halledebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sure 6 ay uzatildi diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.