Şimdi Ara

Yılbaşına Kaliteli Viski Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yılbaşı için oldukça kaliteli bir viski almak istiyorum. 600 TL'ye kadar bütçem var hani yılda bir alınacak olduğu için "fiyatına değer, pişman olmazsın." diyebileceğiniz güzel, kaliteli viski varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Ardberg, Talisker, Lagavulin üçlüsünden birini deneyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hem aile içecek hemde bende kaliteli bir içkiyi tecrübe etmiş olacağım yani çok büyük bir olay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Ya hem aile içecek hemde bende kaliteli bir içkiyi tecrübe etmiş olacağım yani çok büyük bir olay yok.

o zamanhttp://www.shortlist.com/instant-improver/the-worlds-10-best-whiskies

• Peki bunları bulmak çok zor olur mu ? Bu aralar pek dışarıda gezip araştırabilecek zamanım yok da. Eğer bunları satan bir yer biliyorsanız İstanbul/Anadolu'da söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Peki bunları bulmak çok zor olur mu ? Bu aralar pek dışarıda gezip araştırabilecek zamanım yok da. Eğer bunları satan bir yer biliyorsanız İstanbul/Anadolu'da söylerseniz sevinirim.

avmlerde olabilir. oraları bilmiyorum tam
  • Antalya Carrefour Gurme'de Talisker görmüştüm geçende, yakınında varsa bir uğra istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 tl lik viski ile 600 tl olanı Size aynı gelecektir,paranızı yazık etmeyin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben yılbaşı için oldukça kaliteli bir viski almak istiyorum. 600 TL'ye kadar bütçem var hani yılda bir alınacak olduğu için "fiyatına değer, pişman olmazsın." diyebileceğiniz güzel, kaliteli viski varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

The Macallan
  • Arkadaşlar öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. The Macallan önceden içtiğim için 21 yıllık Royal Salute aldım.
     Yılbaşına Kaliteli Viski Tavsiyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.