Şimdi Ara

YILBAŞINA NEREDE VE NASIL GİRİYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan

Vala arkadaslar uzuldum size

Ben sevgilimle beraberim. Pazartesi sabahina kadar beraber tatil yapiyoruz. Aileler uzakta

Allah sizede guzel gunler nasip etsin

kardeş neden üzüldüm bize ne güzel ailemle oturuyorum mandalina portakal yiyoruz sıcacık samimi bir ortam var,bundan daha güzel gün olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Vala arkadaslar uzuldum size

Ben sevgilimle beraberim. Pazartesi sabahina kadar beraber tatil yapiyoruz. Aileler uzakta

Allah sizede guzel gunler nasip etsin

kardeş neden üzüldüm bize ne güzel ailemle oturuyorum mandalina portakal yiyoruz sıcacık samimi bir ortam var,bundan daha güzel gün olabilir mi

Olamaz. Su an bir yurt odasinda tek basima acaba oda arkadasim ne zaman gelir de kutuphaneye gecerim diye dusunerek yeni yila giriyorum. Son 5 yildir falan ailemle bagim kalmamisti nerdeyse su an hayattaki tek istegim o tv karsisina oturmak sicacik yorganin icine girip mandalina yemek hep beraber tvdeki seye gulmek. Su an stoyayi yanima bilmemneyi obur yanima verseler umrumda olmaz.

• EVET ARKADAŞLAR YENİ YILIN ARTIK İLK SAATLERİNDEYİZ. ARTIK YENİ YILA NASIL GİRDİĞİNİZİN DEĞİL, NASIL GEÇECEĞİ ÖNEMLİDİR. HERKESE MUTLU,HUZURLU, ARKADAŞLARIYLA,SEVDİKLERİYLE,SAĞLIKLA, BOZ KAZANÇLARLA GEÇİRECEĞİ Bİ YIL DİLERİM. SAĞLICAKLA KALIN DOSTLAR...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ses tr ile girdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Para yok.kız yok.normalde yalnızlığı hissetmezdim ama bugün aşırı derecede duygularıma vurdu deldi geçti.Birkaç ay herşey güzel olacak diyerek yaşıyorum sonra geriye bakıyorum birşey değişmemiş.Hiçbirşeye sahip değilim ailemden başka.

Hocam emin olun zaten aileniz dışındakilerin hepsi yalan. Sırtınızı güvenle yaslayabileceğiniz ailenizin olması yeterli zaten. Yeni yılda mutluluklar sizinle olsun hocam

• Teşekkürler iyi dilekleriniz için.Sizinde yeni yılınızın güzel geçmesini diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 1 Ocak 2016; 17:33:31 >
  • Runes of Magic de mağden toplayarak girdim. Oynayan kaldımı evet kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Evimden, sevdiğimden, yaşamdan uzakta soğukta köşe başında bir elimde dh bir elimde yeni yaktığım sigaram çektiğim her duman ciğerlerimi eritirken sert rüzgar suratımı jilet gibi kesmekle meşgul.

Bu senede
    " Evimden, sevdiğimden, yaşamdan uzakta soğukta köşe başında bir elimde dh bir elimde yeni yaktığım sigaram çektiğim her duman ciğerlerimi eritirken sert rüzgar suratımı jilet gibi kesmekle meşgul. "

• Dışarıda ve yalnız.
  • quote:

quote:

Evimden, sevdiğimden, yaşamdan uzakta soğukta köşe başında bir elimde dh bir elimde yeni yaktığım sigaram çektiğim her duman ciğerlerimi eritirken sert rüzgar suratımı jilet gibi kesmekle meşgul.

Bu senede
    " Evimden, sevdiğimden, yaşamdan uzakta soğukta köşe başında bir elimde dh bir elimde yeni yaktığım sigaram çektiğim her duman ciğerlerimi eritirken sert rüzgar suratımı jilet gibi kesmekle meşgul. "

Bu durum neden 1 yıldan beri aynı hocam, hiç mi bi değişiklik olmadı hayatınızda

• quote:

quote:

Bu senede

Bu senem kötü geçti ya. Seneye sağ kalırsam gene bu konuya mutlu olduğumu ve hedeflerime ulaştığımı yazmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mestoremre

quote:

quote:

Bu senede

Bu durum neden 1 yıldan beri aynı hocam, hiç mi bi değişiklik olmadı hayatınızda

Yok be hocam.

Değişiklikten ziyade ekseriyetle bataklığa doğru bir gidişat var nahoş hayatımda.

• hayaller,umutlarla birlikte pc başında...
  • yılbaşında hiç dışarı çıkmadım çıkmam fuzuli masdraf zaten bir kaç saat için ne gerek var markete uğradım çerez+kola pc başında birazdan filme geçicem hemde 3D
  • evde + Dh de
  • quote:

quote:

quote:

Bu senede

Bu senem kötü geçti ya. Seneye sağ kalırsam gene bu konuya mutlu olduğumu ve hedeflerime ulaştığımı yazmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Bu senemde kötü geçti. Seni kırdığım ve duymak istediklerini yazamadığım için çok üzgünüm, kadim dostum.
    Ama 2019'dan cidden ümitliyim. 2019'un sonunda olurda sağ kalırsam bu kez geçen yıllar gibi değil çok daha doğru ve hedefleri 12'den vuran bir 2019 geçirmiş bir biçimde alıntılamanı istiyorum senden.
    Lütfen bunu bana çok görmemiş ol.
    Senden güzel bir 2019 sonu ve 2020 başlangıcı istiyorum. Bak gör geçmiş senelerini. Bununla beraber şu kısacık 4 postta senin 4 yılın yatıyor. Her ne kadar emareler tersini işaret etsede ben sana güveniyorum.Bir senen daha boşa geçmemiş olsun lütfen.

Sağlıcakla kal...

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Para yok.kız yok.normalde yalnızlığı hissetmezdim ama bugün aşırı derecede duygularıma vurdu deldi geçti.Birkaç ay herşey güzel olacak diyerek yaşıyorum sonra geriye bakıyorum birşey değişmemiş.Hiçbirşeye sahip değilim ailemden başka.
    Oha ben bunu ne zaman yazdim pek dhde yorum yazmayan insanken. Suan allaha sukur parami kazaniyorum elimden geldigince aileme de yardim ediyorum kiz yok ama onuda bulucaz

• quote:

Bu senemde kötü geçti. Seni kırdığım ve duymak istediklerini yazamadığım için çok üzgünüm, kadim dostum.
    Ama 2019'dan cidden ümitliyim. 2019'un sonunda olurda sağ kalırsam bu kez geçen yıllar gibi değil çok daha doğru ve hedefleri 12'den vuran bir 2019 geçirmiş bir biçimde alıntılamanı istiyorum senden.
    Lütfen bunu bana çok görmemiş ol.
    Senden güzel bir 2019 sonu ve 2020 başlangıcı istiyorum. Bak gör geçmiş senelerini. Bununla beraber şu kısacık 4 postta senin 4 yılın yatıyor. Her ne kadar emareler tersini işaret etsede ben sana güveniyorum.Bir senen daha boşa geçmemiş olsun lütfen.

Sağlıcakla kal...

Alıntıları Göster
    gelecek yıldan temennim yok. Bodoslama yaşamayı düşünüyorum. Bir de böyle deneyelim. 2020 sonu 2021 başında görüşmek üzere...

• Evde ders çalışarak giriyorum (Bakınız: Tıp Fakültesi).

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Oha ben bunu ne zaman yazdim pek dhde yorum yazmayan insanken. Suan allaha sukur parami kazaniyorum elimden geldigince aileme de yardim ediyorum kiz yok ama onuda bulucaz

Alıntıları Göster
    Aga 1 yil daha öyle böyle geçti hiçbirşey anlamadim.Yalnizlik hala devam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.