< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
YILBAŞINA NEREDE VE NASIL GİRİYORSUNUZ? (3. sayfa)

-
-
KOAH hastası bir yakınımın yanında, ölümle girdim.
Hepinize mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.
Sigara içenlerinizin bıraktığı bir yıl olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 1 Ocak 2020; 9:28:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çocuk acilde hasta bakarak girdim. Bütün yıl hasta bakıcam -
Başınız sağolsun hocam. Allah mekanını cennet eylesin.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24
KOAH hastası bir yakınımın yanında, ölümle girdim.
Hepinize mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.
Sigara içenlerinizin bıraktığı bir yıl olur umarım.
Kaç yıldır sigara kullanıyordu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam. Teşekkür ederim.
Uzun zaman önce hastalığı ortaya çıkınca bırakmış, yani senelerce içmemiş. Ben içtiğini görmedim. Bir kaç sene önce ameliyat konusu açılmış ama vücudu dayanmaz diye tavsiye edilmemiş ve gittiği yere kadar ilaçlı, oksijen makineli tedaviyle gideceğiz denmiş.
KOAH en büyük sebebi sigara ve kirli hava. Sigarayı bıraksan da yakalandı mı akciğerler artık yeterli oksijeni alamaz oluyor ve zamanla yavaş yavaş ilerliyor. Hareket etmeyle oluşan nefes darlığı her geçen sene şiddetleniyor ve sürekli balgam atıyor. Her kış hastalığı alevleniyor hastaneye yatmak durumunda kalıyordu. Bu kış üst üste iki defa hastaneye yattı. İkincisi seferden sonra yine alevlendi ama bu defa hastaneye gitmem diye diretti. Bir türlü ikna edemedik. Evde ölmeyi bekledi, sanırım anladı son evrede olduğunu. Önceleri oksijen makinesini günde bir kaç defa takması yeterliyken artık 24 saat takılı hale geldi. Yataktan kalkacak gücü geçtim, konuşacak gücü bile kalmadı. İştahı kesildi. İki üç haftadır neredeyse hiçbir şey yemedi desem yeridir. Anca pipetle çok az su, meyve suyu, çorba, ayran vs. Yatakta yardımımızla azıcık doğrulmak istesin, yana döndürülsün oksijen seviyesi makine takılı olmasına rağmen düşüyordu. Son 1 gün makinenin işi bitti dedi. 1 Ocak saat 3 civarı tansiyonu çok düşük seviyedeydi ve sabah maalesef vefat etti. Kurtuldu diyerek avunuyorum.
Hastaya yaşamı zindan eden çok zor bir hastalık. Sigaranın ne lanet bir şey olduğunu daha iyi anladım KOAH ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 2 Ocak 2020; 9:56:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: steganography
gelecek yıldan temennim yok. Bodoslama yaşamayı düşünüyorum. Bir de böyle deneyelim. 2020 sonu 2021 başında görüşmek üzere...
Alıntıları GösterHayat kırılımlarınızda "böyle olmasaydı"ları düşünün. Ve daima olumsuz olanın gerçeklendiğini...
Bir insanın hayatı daima olumsuzluklarla dolu olmamalı. Ufacık umutlara tutunarak yaşıyoruz be. Umutlarımız 1 adet korona virüsünden çok daha küçük. Sıkkınlık&Bıkkınlık tadı alıyorum.
2021 sonu 2022 başında görüşelim bakalım, bu curcunada sağ kalabilirsek.
-
viski bira çerez cips arkadaşların evinde gireceğiz
-
Evde -
boş hayat, dikiş tutmaz.
-
2023 güzel geçecek mi bakalım
-
şu an kuduruyorlar
-
Kısa tutacaktım ama yazalım bakalım, 2023 sonu oldukça kötü bitti, sebebi malum, sene sonunda hatırlar mıyım bilmiyorum? Hatırlıyor musun diye de sorayım?
Her ne kadar kaçınsanda insanın alışabiliyor olmak gibi bir huyu var biliyorsun, bu kötü halleri/durumları çoktan sindirmiş olmanı temenni ediyorum.
Dc'de takılıyorum şuanda, tanımadığım insanların sohbetini dinliyorum.
2024'te sigarayı bırakmış olmanı temenni ediyorum. Umarım hayatını düzene sokabilirsin. İnanılmaz düzeyde sıkı çalışmış olman gerekiyor 2024'te.
Saçma sapan takıntı haline getirdiğin psikolojik sorunlarını atlatmış olman gerekiyor.
2024 sonu 2025 girişinde görüşmek üzere, 10 yıldır yazıyor olacağız bu konuya.
10. yıla yaraşır bir şekilde bitirelim önümüzdeki yılı lütfen.
H? G?
-
S!
-
::::::!S
-
Girdik
Her yıl olduğu gibi yine evde
İstasyonda muhasebecinin yanında gün sonunu vererek girdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 1 Ocak 2025; 0:55:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X