ucuz diye kankalıkla falan uğraşmadan direk kendi hesabıma aldım payday i. bir zamanlar çok fazla oynadığım swat4 e bayağı benziyor, taraflar değişik tabii.
Payday alacak ortak aranıyor, kart var.
Kardeşlikle almıştık, oynamadım ama kuzen oynarken seyrettim. 4-5 tane haritada gerçekten banka soyuyormuş gibi. Ordan oraya koşturmaca sürekli aksiyon. Netten coop çok iyi olur bence. Denemek lazım. Fiyat baya iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Aknyldz
kişi başı ne kadar
quote:
Hocam ben alırım sizinle. Ama 16 hesabım dolu. Ben de bir hesap var, içerisinde Assassin's Creed falan da var. O hesapla alabilir miyiz? Ben size o hesabın bilgilerini atayım. Daha yeni oyunlar gelirse de alırız böyle. PSN Plus olayından dolayı, durumumu anlattım. Ondan sonra bir sürü kardeşlik yaptım. O konuyu bıraksak?
quote:
Orijinalden alıntı: PlayForFun
quote:
Hocam ben alırım sizinle. Ama 16 hesabım dolu. Ben de bir hesap var, içerisinde Assassin's Creed falan da var. O hesapla alabilir miyiz? Ben size o hesabın bilgilerini atayım. Daha yeni oyunlar gelirse de alırız böyle. PSN Plus olayından dolayı, durumumu anlattım. Ondan sonra bir sürü kardeşlik yaptım. O konuyu bıraksak?
Ya olur ama geçenlerde bir arkadaş bana pm attı, daha önce 5 kişi ile oyun alınan bir hesapa BF3 DLC almışlar iki kişi, sonrasında diğer 3 kişi artık o hesabı ve hesapla alınan diğer oyunları bile kullanamamaya başlamışlar. Böyle bir sorun varsa senin AC aldığın hesapta diğer kişiler o oyunları oynayamazlar muhtemelen sorun olabilir.
Payday dediğiniz şu demosu geçen gün çıkan, çamur grafikli fps oyunu mu? gerçi artık her oyun fps ama...
Ya olur ama geçenlerde bir arkadaş bana pm attı, daha önce 5 kişi ile oyun alınan bir hesapa BF3 DLC almışlar iki kişi, sonrasında diğer 3 kişi artık o hesabı ve hesapla alınan diğer oyunları bile kullanamamaya başlamışlar. Böyle bir sorun varsa senin AC aldığın hesapta diğer kişiler o oyunları oynayamazlar muhtemelen sorun olabilir.
Zaten 5 makinada aktif olan hesabi başka makinalarda kullanamazsınız, oyundan oyuna 5 hak değil, makina bazında 5 paylaşım hakkı o (artık 2).
payday i kardeşlik zamanında almıştım.Bir kere oynadım ve bıraktım.Grafikler çok kötü ve oyun sıkıcı.Bence almayın.deymez
Evet bugüne özel tahminleri alalım kızlar...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PlayForFun
quote:
Yok hocam benim kendi hesabım zaten o. Kimseyle paylaşmadım. Oyun da bedavaya gelmişti zaten. Siz o oyunu indirmeye çalışırsınız, kimseyle paylaşmadım diye hatırlıyorum ama, paylaştıysam da sorun olmaz. Siz özelden yazın ben de özelden hesap bilgilerini gönderirim size. Olursa, oradan alırız PAY DAY'i.
Bugün yeni oyun indirime girecek değil mi ?
quote:
Evet bugüne özel tahminleri alalım kızlar...
Yeni teklif gelmeden alırsak süper olur.
PAYDAY teklifinin bitmesine 20 dakika kala kaptım oyunu Aknyldz'la birlikte. Kendisine teşekkür ediyorum. Umarım, güzel teklifler gelirde oyunları almaya devam ederiz.
Bugünün teklifi: Mickey's Wild Adventure
quote:
Orijinalden alıntı: engwashere
ciddi misin ? böyle bir oyunun varlığından bile haberim yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
quote:
Orijinalden alıntı: engwashere
ciddi misin ? böyle bir oyunun varlığından bile haberim yoktu.
Eski ps1 oyunu, yanlış yere girmediysem eminim
Evet sonunda yeni oyunumuzda geldi. Sony bize mickeyli oyun vermiş. Alalım,aldıralım, almayanları uyaralım.