Şimdi Ara

Yılbaşına Özel Büyük PSN İndirimi - 12. Teklif > Who Wants To Be a Movie Millionarie (15,50 TL) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
5
Favori
20.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucuz diye kankalıkla falan uğraşmadan direk kendi hesabıma aldım payday i. bir zamanlar çok fazla oynadığım swat4 e bayağı benziyor, taraflar değişik tabii.
  • Payday alacak ortak aranıyor, kart var.
  • Kardeşlikle almıştık, oynamadım ama kuzen oynarken seyrettim. 4-5 tane haritada gerçekten banka soyuyormuş gibi. Ordan oraya koşturmaca sürekli aksiyon. Netten coop çok iyi olur bence. Denemek lazım. Fiyat baya iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Payday alacak ortak aranıyor, kart var.

kişi başı ne kadar
  • quote:

Hocam ben alırım sizinle. Ama 16 hesabım dolu. Ben de bir hesap var, içerisinde Assassin's Creed falan da var. O hesapla alabilir miyiz? Ben size o hesabın bilgilerini atayım. Daha yeni oyunlar gelirse de alırız böyle. PSN Plus olayından dolayı, durumumu anlattım. Ondan sonra bir sürü kardeşlik yaptım. O konuyu bıraksak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Hocam ben alırım sizinle. Ama 16 hesabım dolu. Ben de bir hesap var, içerisinde Assassin's Creed falan da var. O hesapla alabilir miyiz? Ben size o hesabın bilgilerini atayım. Daha yeni oyunlar gelirse de alırız böyle. PSN Plus olayından dolayı, durumumu anlattım. Ondan sonra bir sürü kardeşlik yaptım. O konuyu bıraksak?

Ya olur ama geçenlerde bir arkadaş bana pm attı, daha önce 5 kişi ile oyun alınan bir hesapa BF3 DLC almışlar iki kişi, sonrasında diğer 3 kişi artık o hesabı ve hesapla alınan diğer oyunları bile kullanamamaya başlamışlar. Böyle bir sorun varsa senin AC aldığın hesapta diğer kişiler o oyunları oynayamazlar muhtemelen sorun olabilir.

• Payday dediğiniz şu demosu geçen gün çıkan, çamur grafikli fps oyunu mu? gerçi artık her oyun fps ama...
  • Komik maskeli adamlar vardiya, banka soyuyorsun ,4 kisi co-op...bende kararsiz kaldim sıkıcı biseydi degil mi?
  • quote:

quote:

quote:

Ya olur ama geçenlerde bir arkadaş bana pm attı, daha önce 5 kişi ile oyun alınan bir hesapa BF3 DLC almışlar iki kişi, sonrasında diğer 3 kişi artık o hesabı ve hesapla alınan diğer oyunları bile kullanamamaya başlamışlar. Böyle bir sorun varsa senin AC aldığın hesapta diğer kişiler o oyunları oynayamazlar muhtemelen sorun olabilir.

Zaten 5 makinada aktif olan hesabi başka makinalarda kullanamazsınız, oyundan oyuna 5 hak değil, makina bazında 5 paylaşım hakkı o (artık 2).

• payday i kardeşlik zamanında almıştım.Bir kere oynadım ve bıraktım.Grafikler çok kötü ve oyun sıkıcı.Bence almayın.deymez
  • Evet bugüne özel tahminleri alalım kızlar...
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam benim kendi hesabım zaten o. Kimseyle paylaşmadım. Oyun da bedavaya gelmişti zaten. Siz o oyunu indirmeye çalışırsınız, kimseyle paylaşmadım diye hatırlıyorum ama, paylaştıysam da sorun olmaz. Siz özelden yazın ben de özelden hesap bilgilerini gönderirim size. Olursa, oradan alırız PAY DAY'i.

• Bugün yeni oyun indirime girecek değil mi ?
  • quote:

Evet bugüne özel tahminleri alalım kızlar...

Yeni teklif gelmeden alırsak süper olur.
  • PAYDAY teklifinin bitmesine 20 dakika kala kaptım oyunu Aknyldz'la birlikte. Kendisine teşekkür ediyorum. Umarım, güzel teklifler gelirde oyunları almaya devam ederiz.
  • Bugünün teklifi: Mickey's Wild Adventure
  • quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

Bugünün teklifi: Mickey's Wild Adventure

ciddi misin ? böyle bir oyunun varlığından bile haberim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

Bugünün teklifi: Mickey's Wild Adventure

ciddi misin ? böyle bir oyunun varlığından bile haberim yoktu.

Eski ps1 oyunu, yanlış yere girmediysem eminim

• Evet sonunda yeni oyunumuzda geldi. Sony bize mickeyli oyun vermiş. Alalım,aldıralım, almayanları uyaralım.
  • Aynen o oyun. Fiyat 9,59 TL.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.