Şimdi Ara

Yılbaşına Özel Büyük PSN İndirimi - 12. Teklif > Who Wants To Be a Movie Millionarie (15,50 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
5
Favori
20.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece 00:00 itibariyle mi indirime girilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 30 Kasım 2011; 22:49:53 >
  • Takipteyiz
  • Takipteyiiz !
  • Merhaba arkadaşlar indirimdeki oyunları birlikte alabileceğim ortak arıyorum 3 ile 7 si görevde olacağım bu tarihlerdeki oyunları ben alamam onun dışındaki oyunları alabilirim. Bu sebeble ortak olacağımız kişininde kredi kartı yada sanal kartı olursa daha rahat ederiz. Ayrıca bu indirim dışındada beraber oyun alabiliriz.
  • Bf3 indirim alirsa eger acacagim baslik " kanka araniyor..! Bf3" :)
  • Benim de mesajim dursun kenarda..
  • takip
  • takip
  • Buyuk olasilikla sony nin dagittigi ufak psn oyunlarinda yapilir bu indirimler.
  • Countries kısmında

Countries: AE, AU, GB, IE, NZ

ibaresi var TR olmayabilir ???
  • Takip edelim.
  • aynen bencede dandik oyunlara yaparlar. belki 1 tane iyi oyuna fln olur hiç yoktan iyidir oda yine
  • öğlen 12 de başlayacakmış. Bize göre 1 de başlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

24 Saat magaza indirimlerini takip eden kadınları gectik nerde ucuz beleş oraya yerleş

hahaha gece gece koptum sorun biz de değil ki sorun bu indirimli denilen fiyatlara koşmamızı sağlayanlarda malesef..
  • takip-2
  • bende takip edeyim bari ama o kadar umutlu değilim indirim konusunda.
  • haber yok mu hala, nfs run oyununda güzel bir indirim süper olur :))
  • Gören duyan yok mu arkadaşlar.
  • şuan ps3 başında olan biri takip edebilir mi ? ! Öğleden sonra duyurulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 1 Aralık 2011; 8:46:42 >
  • Bu arada PSN de Ubisoft oyunlarının bazılarında 1 haftalık indirim başladı dün itibariyle belki ilgilenenler olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.