İlk sayfaya tarihlerin karşısına hangi oyunların indirime girdiği yazılırsa süper olur.. :)
baya iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatunalı99
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
İlk sayfaya tarihlerin karşısına hangi oyunların indirime girdiği yazılırsa süper olur.. :)
baya iyi olur
bu konu hakkında bi bilgi yok.sitede bilgi verilmemiş süpriz olucak.
@tolgatunalı99 post kasmaya uğraşma burda önemli değil o işler
Hadi bakalım.
Yarın öğreniriz ;) ilk indirimleri
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatunalı99
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
baya iyi olur
bu konu hakkında bi bilgi yok.sitede bilgi verilmemiş süpriz olucak.
@tolgatunalı99 post kasmaya uğraşma burda önemli değil o işler
acaba bunu kim söylicek diye bekliyordum sonunda oldu
Bulun mesajımı.
Bende takipteyim.
ps3 hdd de yer yok yer acmak lazim. tr psnde de olucakmi bu indirimler?
tr psn e olacaksa iyi olur
takip
takip hadi hayırlısı :D
Bugün RDR aldım.Tüh
takipte olalım kaçırmayalım
bakalım hangi oyunlarda indirim olacak...
geçen sene indirimleri görmüş arkadaşlar varsa nasıl oluyor indirimler kaçırılmıyacak gibi mi yoksa bu haftalık indirimler gibimi. dead island almak istiyorum psn den ama indirimler arasında yüzde 50 düşerse fiyatı üzülürüm şimdi :)
quote:
Orijinalden alıntı: yexer
geçen sene indirimleri görmüş arkadaşlar varsa nasıl oluyor indirimler kaçırılmıyacak gibi mi yoksa bu haftalık indirimler gibimi. dead island almak istiyorum psn den ama indirimler arasında yüzde 50 düşerse fiyatı üzülürüm şimdi :)
böyle indirim ilk defa oluyor, daha önceki yıllarda üst üste 2 gün ara ile 12 deal sunmamışlardı.
şu nba 2k12 yokmu ya yada pes 12 felan mal mal oyunlara indirim yapmasınlarda gerçi indirim yapsalar bile kardeşlikle alcaz
Kardeşligi bitirince baktılar ki satış yok, şimdi yılbaşı indirimi. Bu indirimler böyle bahanelerle çok olur daha, E3 indirimi bile olur
takip
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
24 Saat magaza indirimlerini takip eden kadınları gectik nerde ucuz beleş oraya yerleş