Beyler Ben Böyle Bir Söylenti duydum Herkez Dio Yılbasında 999 gün ban yiyen carlar acılacak bunun hakkında Bilgisi olan ne olur topice bisiler yazsın Bende Ban Yedim 999 gin
ya AÇILMICAK kardeşim AÇILMICAK ban yiyenler yeni çar kasmaya başlasınlar anca yetişirler.gerçi bende ban yemiştim ya neyse diğer çarla oynuyom
afedersin ama kardeş biraz sala.... sın galiba bu topici 5bin kere açtılar a.q vallahi yeter yaw bune forum iyice bozuldu yawww
Sanki Gördüm
Bu sorunun cevabını ögrenmek için yılbaşını beklicez
S.a banlanan nıkler açılmıcak kesınlıkle yok oyle mahsum insanların hakkını yemek koxp hack hile yapmadan önce düşünseydınız akıl var mantık var az ince düşünün ok lafım herkese değildir. sadece az StrES!
bende bir koxpcuydum hemde cz koxp cusu banlanan carlar acık ve net k2 nin acıklamasına gore kesinlikle acılmayacaktır . carımda baya saglam itemliydi acılmasını isterim ancak acılmıcak ama dikkat edilmesi gereken account neden tamamen kapatılmıo demekki k2 hala bişeler beklior olabilir . yani yazdıgımız tickete cevap verio adamlar garip bi şekilde . offf buuzayıp gider burda kessem iyi olur
Arkadaşlar bende size nasıl banlandığımı soylim gerçek ve dürüstçe yazıyorum Arkadaşlar ben olimpia dan Eski nıkım OLaycan lvl 64 Şuan ki nikim 74 heLLopeRs zaten tüm arkadaşlar tanıo Dh..den humanım bir gün Asga dan aşağı doğru indim smildon mekanına oylesine gezim dedim Saat 23:00 gece baktım elemanın biri bana part yolladı girdim ve 20 sn partide kaldım meğer parti koxp partiymıs sonra partiden çıktım maradona gittim baktım ne görüom aşada Sıra sıra ban yiyen adamlar var bende içimden dedimki yaw ne edlim hile yapan banlanır ve elmorad ışınından geçtim baktım bi arkadaşım bana pm attı. la bilal banlanmıssın yok la neden banlanım dedim valla yukarı bak dedi baktımda ne görüm iS banned Olaycan volitias felan dc yemedım ama çok mükemmel moralim bozuldu. bende hemen yenı nık açıp itemlerimi koydum o nike girip çıkıp dedim oyuna giremedım siteye girdim 30 day banned sonra sullimo gm le görüştüm ing.. ce konustum Merhaba işte nasılsın felan cevap geldi durumu anlattım boyle boyle dedim yenı premıum almıstım boyle bişiyi hak etmedım ben tmm dedi ve gerekenı yaptı lvl düşürmedi. lvl 64 te niki bi değerli arkadaşıma verdım yanı sınırsız ban yıyenler açılmıcak
açılmasa ii olur ama neyse açsınlar bakalım
bu k2 de çalışanlar mal bence adamlar banları bi açsalar paraya para demicekler sonra gene kullananların accauntlarını silseler daha iyi olurr
quote:
Orjinalden alıntı: suslan
afedersin ama kardeş biraz sala.... sın galiba bu topici 5bin kere açtılar a.q vallahi yeter yaw bune forum iyice bozuldu yawww
forum bozuldu diyon küfür ediyon a.q
eet haklısın galiba
Hurafe bunlar yok öyle bişey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme