Şimdi Ara

Yılbasında Banlar Acılıcak Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Böyle Bir Söylenti duydum Herkez Dio Yılbasında 999 gün ban yiyen carlar acılacak bunun hakkında Bilgisi olan ne olur topice bisiler yazsın Bende Ban Yedim 999 gin

• ya AÇILMICAK kardeşim AÇILMICAK ban yiyenler yeni çar kasmaya başlasınlar anca yetişirler.gerçi bende ban yemiştim ya neyse diğer çarla oynuyom
  • afedersin ama kardeş biraz sala.... sın galiba bu topici 5bin kere açtılar a.q vallahi yeter yaw bune forum iyice bozuldu yawww
  • Sanki Gördüm
  • Bu sorunun cevabını ögrenmek için yılbaşını beklicez
  • açılmıcak diipde küfür edenler hepsinin .......http://img151.imageshack.us/img151/1063/2006930142613uc9.jpg gir bak anam gm ne yazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazylove54

açılmıcak diipde küfür edenler hepsinin .......http://img151.imageshack.us/img151/1063/2006930142613uc9.jpg gir bak anam gm ne yazdı

Kendi kendini rezil etme bari adamda açmayacağım pm atmayı kesin diyor

Birşeyden anlamayan ama anlıyomuş gibi ahkam kesen bir kişilik daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S.a banlanan nıkler açılmıcak kesınlıkle
    yok oyle mahsum insanların hakkını yemek
    koxp hack hile yapmadan önce düşünseydınız
    akıl var mantık var az ince düşünün
    ok
    lafım herkese değildir. sadece az StrES!
  • bende bir koxpcuydum hemde cz koxp cusu banlanan carlar acık ve net k2 nin acıklamasına gore kesinlikle acılmayacaktır . carımda baya saglam itemliydi acılmasını isterim ancak acılmıcak ama dikkat edilmesi gereken account neden tamamen kapatılmıo demekki k2 hala bişeler beklior olabilir . yani yazdıgımız tickete cevap verio adamlar garip bi şekilde . offf buuzayıp gider burda kessem iyi olur
  • Arkadaşlar bende size nasıl banlandığımı soylim
    gerçek ve dürüstçe yazıyorum
    Arkadaşlar ben olimpia dan
    Eski nıkım OLaycan lvl 64
    Şuan ki nikim 74 heLLopeRs zaten tüm arkadaşlar tanıo Dh..den
    humanım
    bir gün Asga dan aşağı doğru indim smildon mekanına
    oylesine gezim dedim
    Saat 23:00 gece baktım elemanın biri bana part yolladı girdim ve
    20 sn partide kaldım
    meğer parti koxp partiymıs sonra partiden çıktım maradona gittim baktım ne görüom
    aşada Sıra sıra ban yiyen adamlar var bende içimden dedimki yaw ne edlim hile yapan banlanır
    ve elmorad ışınından geçtim baktım bi arkadaşım bana pm attı.
    la bilal banlanmıssın yok la neden banlanım dedim valla yukarı bak dedi baktımda ne görüm
    iS banned Olaycan volitias felan dc yemedım ama çok mükemmel moralim bozuldu.
    bende hemen yenı nık açıp itemlerimi koydum o nike girip çıkıp dedim oyuna
    giremedım siteye girdim 30 day banned sonra sullimo gm le görüştüm ing.. ce konustum
    Merhaba işte nasılsın felan cevap geldi durumu anlattım boyle boyle dedim yenı premıum almıstım
    boyle bişiyi hak etmedım ben tmm dedi ve gerekenı yaptı lvl düşürmedi. lvl 64 te niki bi değerli arkadaşıma verdım yanı sınırsız ban yıyenler açılmıcak

• açılmasa ii olur ama neyse açsınlar bakalım
  • bu k2 de çalışanlar mal bence adamlar banları bi açsalar paraya para demicekler sonra gene kullananların accauntlarını silseler daha iyi olurr
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslan

afedersin ama kardeş biraz sala.... sın galiba bu topici 5bin kere açtılar a.q vallahi yeter yaw bune forum iyice bozuldu yawww

forum bozuldu diyon küfür ediyon a.q
  • eet haklısın galiba
  • Hurafe bunlar yok öyle bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.