o yurtdışında yaşayıp ülkeye gelenler için diye galiba pasaporttaki giriş çıkışı e devletten işleyip 2 kere 30 gün ekstra ekleyebiliyor ( 30+30 toplam 60 ) |
Yılbaşında IMEI hakkı tekrar açılmaması sorunsalı. (4. sayfa)
-
-
Anladım teşekkürler -
Muhtemelen kayıt bulunamadı diyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 9 Ocak 2024; 22:41:6 > -
Selamlar herkese. Bugün açıldı benim de. İki hattım da şu an "KAYITDISI OLDUGU TESPIT EDILEN IMEI" durumunda gözüküyor ama açıldı. Şöyle de saçma bir detay var bugün paketim yenilendi belki oradan bir ilişkilendirme yapılmış olabilir, tesadüf de olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfp6600 -- 10 Ocak 2024; 2:9:4 > -
Herkesin açıldı galiba. Buralar sessiz... -
Arkadaşlar iPhone 14 var pasaport kayıtlı kendim kullanıyorum sorun yok lakin geçen sene eşim kullanıyordu bir anda şebeke gitti şuna onu hattı çalışmıyor şimdi 2024 de kullanabilir miyiz onun hattı çalışır mi ? sanırım kayıtsız gibi 4 ay filan çalışıyor normalde pasaport sahibinin üstüne çalışıyor ama -
Benim telefonum 3 Şubat tarihi itibariyle hala açılmadı. Nereye itiraz edipte açtırabiliriz? -
:) imei kaydı için bir kişi koymuşlardır. Tüm Türkiye'nin imei numarasını sırayla giriyordur bence, vakit alıyor haliyle böyle olursa.
-
ime yabancı ülkelerde black list olmuş olabilir bu tarihe kadar acilmasi lazımdı .
-
İşte başvurupta açtırabileceğim bir yer var mı diye merak ettim yoksa herkesin açılmış -
2025 yılı için 120 + 120 gün sayaç sıfırlama uygulaması devam ediyor mu?
-
2 aydır kayıtsız kullandığım telefona bu sabah 90 gün kaldı mesajı geldi, yeni yılda sıfırlanıyor ve süre 120 gün idi neden 90 gün diye mesaj geldi bilgisi olan var mi
-
Benimki yılbaşından 20 gün önce kapandı bu arada yurtdışına çıktım sorunsuz bir şekilde Turkcell esim ile yerel şebekeye bağlandı,
Ama TR’ ye döndüm hala açılmadı…
-
Henüz açılmadı bizim cihazlar da -
Eski mesajlara baktığımızda 5-10 ocak arası açılmış gibi görünüyor geçen sene de
Açılacaksa en azından bir hafta daha süreceğini varsaymakta fayda var
-
15 Ekim de taktım hattı. 120 gün mesajı geldi.
15 Kasım 90 gün dedi.
15 Aralık mesaj gelmedi.
Az önce, 2 Ocak 60 gün dedi.
Btk Ağam bizimle eğleniyor galiba. :D
-
Beklemedeyim ben de. Hala açılmadı cihaz -
Kapatmaya geldimi anında kapatıyorlar, açmaya gelince 5-10 gün bekleyelim. Ne güzel memleket -
Bendede aynı beklemekteyim. Acilirsa yazin lutfen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X