Şimdi Ara

Yılbaşından sonra donanımda UCUZLUK var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yılbaşından sonra bilgisayar parçalarında ucuzlama olacağını okudum bir forum sayfasında acaba bunun doğruluk payı var mı? bilgisi olan arkadaşlar bu konudaki bilgilerini aktarabilirler mi?Çünkü bende ekran kartı başta olmak üzere bir kaç parça almayı düşünüyorum yani beklemeye değermi sizce

• arkadaşım ucuzlayacağı doğru olabilir ama 2006 2. yarısından yani haziran gibi pc platformunda birçok yenilik olucak şeklinde benim duyumlarım var o açıdan şu anki parçalar tabiki ucuzlayacak bence bekle ve gör derim
  • ucuzlama olmaz ama bakıcez bakalım
  • Herşeyde zamanla ucuzlama olacak, bunu söylemek için ekonomist olmaya gerek yok ama,,, bana da sanki yılbaşından sonra bilgisayar piyasasında ucuzlama yaşanacak gibi geliyor.
  • ya yılbaşıyla alakası yok ki bunun her sınıfa yeni ürün geldiği sürece diğerleri yavaş yavaş ucuzlayacak tabiiki.. Örneğin nvidia 7800 serisini duyurduğundan bu yana 6800 serilerindeki fiyat düşüşünün farkına varmışsınızdır zaten... ATI'ın x1000 serisi ile beraber x800 - x700 serisinde de ucuzlama kapıda... Yılbaşıyla fazla bağlantı kurulabileceğini sanmıyorum fakat ps3, xbox360 ve nintendo revolution gibi konsollarında yılbaşı civarında piyasaya sürülmesi olasılığı göz önüne alınırsa, oluşacak konsollar arası ve konsol - pc arası rekabette belki böyle bir ucuzlama düşünülebilir fakat ne kadar farkeder bilemiyorum, ben yılbaşından sonra ucuzlama hikayelerine pek inanmıyorum doğrusu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.