Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt ceng / Çankaya ceng / Atılım ceng Hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 33bin bilgisayar mühendisliği istiyorum Ankara Üni. %100 ing. kaçıyor gibi duruyor. ALtına hangisini yazarsam gelecek gibi ne dersiniz? AYBÜ(44k), Çankaya(36k), Atılım(43k) ile kapatmışlar. Önerilere açığım.AYBÜ evime 20 dk. Keçiörende oturuyorum diğerlerine ulaşımı 1.5 saatte falan sağlayacağım. Çankaya Atılım tam burslusunu yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usenol -- 11 Ağustos 2020; 21:24:56 >

• Aybü
  • Atılım zengin ortamı pek önermem çok garip gelebilir ortamı
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Memur çocuğuyuz o kısmı biraz sıkıntı haklısınız eğitim açısından da karşılaştırmak da lazım
  • usenol kullanıcısına yanıt
    Aybüyü daha önce yazmanızı öneririm okul içi ieee yazılım toplulukları staj falan derken ilerlersiniz akademik kadrolarını incelemedim bir şey söyleyemem ama atılımı önermiyorum size
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler :).
  • aybü'yü belirlediğin bantta daha iyi bir bölüm yoksa rahatlıkla tercih edebilirsin.

okul genel olarak iyi ama bir yandan da şunu düşün 45 dk lık derste bir hoca en fazla sana ne öğretebilir? sınırlarını aşıp kendini sürekli geliştirmen gerekiyor. (sınırlarını aşmak derken bu bir mübalağa değil yani sürekli çalışman gerektiğini söylüyorum.)

okuldaki dersler öyle geçilmesi çok zor dersler değil zamanında bakarak hepsini halledersin.

kampüs konusunda pek iyi değil çünkü etlik yerleşkesi öyle çok büyük bir alanda değil :) bunu dert etmemenizi öneririm çünkü ankaradaki birkaç okul haricinde öyle çok büyük ve donanımlı kampüsü olan okul yok.

özetle, okul tercih edilebilir.

başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 12 Ağustos 2020; 20:2:47 >
  • teşekkür ederim galiba tercih edecegim sırf evime cok yakin olduğu için bile diyebilirim cunku Ankara'da tercih edecegim cok yer yoj
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.