Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ybude bi inşaat mı ne yapıyorlarmış tüm kampüsleri toplayacaklarmis bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ybu tıptayım ulaşım sıkıntısı yok suan da herhangı bır sıkıntı yok okulda egıtım acısından gelın ankarada kendınjz yerını felan gorun gazıye bakın vs bakın karsılastırın karar verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocambence sıkıntı yok ya anladm ben seni bı sene de kaybetmek istemiyosun :) ben senin yernde olsam gazi trkçeden sonra ing yazar giderdim. Peki ingilizce diyozda dersler %100 ingilizce mi oluyomuş hiç duydun mu çevrenden falan

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖDG-herzaman

Tamamdır hocambence sıkıntı yok ya anladm ben seni bı sene de kaybetmek istemiyosun :) ben senin yernde olsam gazi trkçeden sonra ing yazar giderdim. Peki ingilizce diyozda dersler %100 ingilizce mi oluyomuş hiç duydun mu çevrenden falan

Dersler %100 ingilizceymis ama bazı hocalar Türkçe anlatiyormus. İlk sene zorlanirsiniz sonra alisirsiniz dediler.

• Hmm, ben ingilizceme hiç güvrnmiyorum oyuzden ing yazmıcam. Peki gazi türkçe gelme olasılığı yüzde kaç ? 2-3 falan mı :/ :D mf 3 4611

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinyzeus -- 9 Temmuz 2015; 3:42:38 >
  • quote:

Hmm, ben ingilizceme hiç güvrnmiyorum oyuzden ing yazmıcam. Peki gazi türkçe gelme olasılığı yüzde kaç ? 2-3 falan mı :/ :D mf 3 4611

Valla ne yalan soyleyim gelmez diyorum ben ya bana da gelmez sana da kontenjanlar düştüğü için. :/ Keşke gelse ama maalesef %1 bile değil bence...

• :(((( abi üni yokki üni kalmadı :/ :/ hayırlısı yaa , ama bnm sana tavsıyem ıngılızcen varsa değerlendirebilirsn senin de dediğin gibi. Gazi ingilizce gelir bence, bi değerlendir ;)

• quote:

:(((( abi üni yokki üni kalmadı :/ :/ hayırlısı yaa , ama bnm sana tavsıyem ıngılızcen varsa değerlendirebilirsn senin de dediğin gibi. Gazi ingilizce gelir bence, bi değerlendir ;)

İnsallah gelir ya yazacagim zaten gazi ing. 9 Eylül, Uludağ, Osmangazi, Akdeniz... çok okul var aslında. :)

• Kendi şehirimnkinden farkı yok :/ izmir yazmıcam ama şu uludağ eskişehir akdeniz falan onlardan tavsiye edebileceğin var mı , cevrenden duydugun felan

• quote:

Kendi şehirimnkinden farkı yok :/ izmir yazmıcam ama şu uludağ eskişehir akdeniz falan onlardan tavsiye edebileceğin var mı , cevrenden duydugun felan

Üçü de iyi hocam. Eskişehir'de 8 yıl yaşadım şehir olsun okul olsun çok güzel. Uludağ ve Akdeniz de iyidir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

quote:

Kendi şehirimnkinden farkı yok :/ izmir yazmıcam ama şu uludağ eskişehir akdeniz falan onlardan tavsiye edebileceğin var mı , cevrenden duydugun felan

Üçü de iyi hocam. Eskişehir'de 8 yıl yaşadım şehir olsun okul olsun çok güzel. Uludağ ve Akdeniz de iyidir bence.

Benm onları araştırmam lazm kanka saol ;)

• benim de durum aynı 4165 sıralama gazi türkçe gelmeyebilir ingilizcesi ufukta görünüyor.Tercih sonrası tanışabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.