Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler hedef Gaziydi tutturamadık büyük ihtimalde gelmeyecek sizce ybu yazılırmı artısı eksisi ne olur bilgili arkadaşlar Yardımm Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sıralama kaç kanka ? Bana da gelmeyecek gazi heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 29 Temmuz 2015; 16:36:12 >
  • Benm de durum senle aynı , 4611. Ybu hakkında çoook olumsz şeyler duydum, ingilizce tıp da okumak istemem, kayseride yaşıyom gazi den sonra direk erciyesi yazcam sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖDG-herzaman

Benm de durum senle aynı , 4611. Ybu hakkında çoook olumsz şeyler duydum, ingilizce tıp da okumak istemem, kayseride yaşıyom gazi den sonra direk erciyesi yazcam sanırım

Ybü için çok iyi diyen de var çok kötü diyen de. Ben de karasizim yazmayabilirim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 29 Temmuz 2015; 16:36:36 >
  • Sıralamam 4400lerde gazi İngde yapamam bi arkadas gazi İngde hala orada gelemedi oda hazırlıkta yani. Akdeniz 9 Eylül'de bana göre değil. Cevremdekiler Erciyes yaz diyor ama içimden gelmiyo kafam çok karışık yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kampüsünün olmaması kötü baya bence , lise gibi geldi bana :/ bi de ulaşım sıkıntısı var diyolar , aslına bakarsan söylenti çok dediğin gibi ama ben hoşlaşmadım ybuden. İzmir falan dokuz eylül yazcaktım, ora da bi garip arkadaş ya pdö sistemi falan hiç aklıma yatmadı. Gazi gelmezse ki gelmyecek %80 ihtimalle , ya uludağ-eskişehir falan yada erciyes yazıp kalırım burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Falconn!

Sıralamam 4400lerde gazi İngde yapamam bi arkadas gazi İngde hala orada gelemedi oda hazırlıkta yani. Akdeniz 9 Eylül'de bana göre değil. Cevremdekiler Erciyes yaz diyor ama içimden gelmiyo kafam çok karışık yani

Kayseriylisen yaz Erciyes'i tıpı çok iyi diyorlar.

• Ya o kadar calıs falan ygs mal gibi 15700 benm , anca cekebildim ama ne biliyim sıralamamı değerlendirmek isterdim , ya sıkıcı ailenin yanında kalman bence. Tabi dışarıya gidip gezip tozcam demiyorum ama değişiklik olurdu, kendi ayagının üzerinde durmayı falan öğrenirdin, bi de lise gibi geleecek bana , blmiyom abi kafam cok karısıkk

• quote:

Ya kampüsünün olmaması kötü baya bence , lise gibi geldi bana :/ bi de ulaşım sıkıntısı var diyolar , aslına bakarsan söylenti çok dediğin gibi ama ben hoşlaşmadım ybuden. İzmir falan dokuz eylül yazcaktım, ora da bi garip arkadaş ya pdö sistemi falan hiç aklıma yatmadı. Gazi gelmezse ki gelmyecek %80 ihtimalle , ya uludağ-eskişehir falan yada erciyes yazıp kalırım burada

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 29 Temmuz 2015; 16:37:11 >
  • Elazıgdayim dışarıyı yazacam ama hala karar veremedim. Aslında ybu tıptan 2-3 öğrenciyle görüştüm gecen sene kazanmışlar adamlar yaz diyor eğitimini övüyorlar hocalarımız iyi diyorlar ama yer falan sıkıntı bence

• Akdeniz uludağ felan yazın bence

• Ya bence gazi ing gelir bizlere , ama ing ort seviyedeyse öyle merakın falan yoksa yazma diyolar. Hem ne farkedecek nerde kullanacan ingilizceni falan dediler yazmak istemedim, ama çoğu şey kafamda net değil henüz

• Bence ybu ileri de çok iyi olcak bi üniversite, ama şuanlık ham yani

• O kadar puan almışınız samsumda kayseride kalmayın tamam yaşadığınız şehir iyide olur ama bence yıldırım beyazıt olsun başkası olsun illaki kötü yanı iyi yanı vardır

• quote:

Ya bence gazi ing gelir bizlere , ama ing ort seviyedeyse öyle merakın falan yoksa yazma diyolar. Hem ne farkedecek nerde kullanacan ingilizceni falan dediler yazmak istemedim, ama çoğu şey kafamda net değil henüz

Benim İngilizcem iyi merakım da vardır. Hazırlığı geçsem rahat okurum yani. Zaten hocalar Türkçe anlatiyor falan dediler zorlanacagimizi sanmiyorum ama hazirlik gecememe ihtimali var işte.

• Ama bu sıralamalardaki üniler pek iyi değil yani bi fark yok abi

• Hazırlıgı atlamak istiyosun dimi, peki şuanki ingilizcenle 6 sene boyunca sıkıntıncıkmayacagına garanti veriyo musun

• quote:

Hazırlıgı atlamak istiyosun dimi, peki şuanki ingilizcenle 6 sene boyunca sıkıntıncıkmayacagına garanti veriyo musun

Okurum hocam sıkıntı yok o konuda. Orta seviyeden baya yuksegim yani. Hazirligi da gecerim gibi geliyor ama iste zaten mezunum 1 sene daha kaybetmeyim diye endiseleniyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.