hayır seçenek olarak yazdım sıralama olarak degil şuan kafamda hacettepe kastamonu tıp var birinci sırada ilk 3 yıl kesin ankarada deniliyo ama sadece söylentide olabilir aradım hacettepeyi orasıda 3 yıl daha diyo ama tereddüt ediyo insan yinede ya seneye çıkıp hadi gidiyoruz derlerse kastamonuya,
ewt ben de hacettepe dye kastamonuyu çok düşündüm ama çok kalcağnı sanmıyorum
uğur senin dediğin gibi bi sıralama yaptım 1.Hacettepe Kastamonu tıp ( 2-3 sene sonra maddi açıdan rahatlıyacagımız için gidebilirim kastamonuya ordada kampüs ve hastane yanyana ve son teknoloji falan diyolar ) 2. Bozok tıp (yine aynı şekilde 2-3 sene sonra gidebilir ayrıca orda başlayanlar orda bitircek öncelikle birinci sınıflar tasıncak diyede bi duyum aldım kastamonu içinde geçerli bu daha öncede örnekleri yaşanmış ) 3.Hitit tıp (gazide şu anda) 4. kırıkkale tıp (çok yakın sabah gidip akşam gelebiliyorum) nasıl sence?
quote:
Orijinalden alıntı: yenilenpehlivan
uğur senin dediğin gibi bi sıralama yaptım 1.Hacettepe Kastamonu tıp ( 2-3 sene sonra maddi açıdan rahatlıyacagımız için gidebilirim kastamonuya ordada kampüs ve hastane yanyana ve son teknoloji falan diyolar ) 2. Bozok tıp (yine aynı şekilde 2-3 sene sonra gidebilir ayrıca orda başlayanlar orda bitircek öncelikle birinci sınıflar tasıncak diyede bi duyum aldım kastamonu içinde geçerli bu daha öncede örnekleri yaşanmış ) 3.Hitit tıp (gazide şu anda) 4. kırıkkale tıp (çok yakın sabah gidip akşam gelebiliyorum) nasıl sence?
insallah istediğin yer olur
teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimizin istediği yerler olur bu hayırlı ramazanda bu kadar emek verdik allah bunları karşılıksız bırakmayacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme