Şimdi Ara

YILDIRIM BEYAZIT vs ESKİŞEHİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercih listeme yıldırım beyazıt tıp mı yoksa eskişehir tıpı mı öne yazmalıyım kararsız kaldım sizce hangisini yazmalıyım sıralamam 3,5 k küsür

• up
  • Ankara varken eskişehir mi yazcaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir yaz Yıldırım Beyazıt bir hastaneyi tıp fakültesine çevirmişler fiziki anlamda yetersiz
  • eskişehir tabii ki zaten yıldırım yeniyken onu yazmamak hata olur.
  • ankarada yaşamak birçok açıdan benim için avantajlı ama üniversite yeni olduğu için güvenemiyorum
  • Kararını iyi ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyetisyen1 -- 28 Temmuz 2012; 16:51:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyetisyen1

Kararını iyi ver

senin sınav sonucun nasıl nereyi istiyorsun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: B****

quote:

Kararını iyi ver

Ben 7800 mersin aydın bolu filan yazacağım merak etme sana kendime sıra açmak için yönlendirme yapmıyorum :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B****

quote:

Kararını iyi ver

Ben 7800 mersin aydın bolu filan yazacağım merak etme sana kendime sıra açmak için yönlendirme yapmıyorum :D

yok ondan sormadım sonuçlar açıklanmadan önce sıralama tahmini yapıyordum senin de baya iyi gelmiş inşallah istediğin yer olur
  • ben araştırdım biraz yıldırım beyeazıtı, bana şunu dediler universitenin anlaştığı hastane türkiyenin sayılı hastanelerinden olan ankara atatürk eğitim ve araştırma hastanesi.ama size hangi hocalar giricek proflarmı yada nedirler bilemiyorum,alcanız ilk 3 yıl eğitim nasıl olur bilemiyorum,ama 4 5 6.sınıflar hastanede olcaksınız oralar tamam ,çnkü çok iyi bir hastane..yeni uni olduğu için karışık durumlar ...bunu söledi bana..bunu söleyende hacettepe ing 6.sınıfı yeni bitirmiş olan bir abi
  • hocalardan yana bi sıkıntı olacağını sanmıyorum 70den fazla hoca mevcut üniversite bünyesinde

http://www.ybu.edu.tr/kategori/akademik-personel-243-236.html
  • Yildirim beyaziti yaz pisman olmazsin kaldki siralama olarak bu yil daha iyi bir yerde olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle tavsiye etmem henüz derslik bile yok bu sene daha 1. sınıflar okuyacak tıpta abi abla önemlidir üst dönemden notlar ipuçları falan ayrıca bi ögretyim üyesinden aldıgım habere göre daha kadro oturmamış müfredat falan yokmuş daha ortada tıp zorlu bi egitim kesinlikle adam gibi oturmuş bir üniversitede okumak daha faydalı çok iyi düşün lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilenpehlivan

kesinlikle tavsiye etmem henüz derslik bile yok bu sene daha 1. sınıflar okuyacak tıpta abi abla önemlidir üst dönemden notlar ipuçları falan ayrıca bi ögretyim üyesinden aldıgım habere göre daha kadro oturmamış müfredat falan yokmuş daha ortada tıp zorlu bi egitim kesinlikle adam gibi oturmuş bir üniversitede okumak daha faydalı çok iyi düşün lütfen

sen niye gitmeyi düşünüyorsun o zaman
  • düşünmüyorum zaten o yüzden kaldım karasızlıkta ankarada kalmam gerekiyo ona ragmen düşünemiyorum kırıkkale veya bu misafir üniversiteleri düşünüyorum hitit bozok ve kastamonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilenpehlivan

düşünmüyorum zaten o yüzden kaldım karasızlıkta ankarada kalmam gerekiyo ona ragmen düşünemiyorum kırıkkale veya bu misafir üniversiteleri düşünüyorum hitit bozok ve kastamonu

hmm ne biliyim yıldırım beyazıt 1 yazmışsın ondan dedim ama bence kötü değil sağlık kampüsü kurulacakmış geleceği iyi yani ben normalde gazi tıp 1 e yazacaktım ama şimdi ybü mü yazsam diye düşünyorum
  • hayır seçenek olarak yazdım sıralama olarak degil şuan kafamda hacettepe kastamonu tıp var birinci sırada ilk 3 yıl kesin ankarada deniliyo ama sadece söylentide olabilir aradım hacettepeyi orasıda 3 yıl daha diyo ama tereddüt ediyo insan yinede ya seneye çıkıp hadi gidiyoruz derlerse kastamonuya,
  • ybü kadrolaşma yüzünden mahkemelik oldu diye hatırlıyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

ybü kadrolaşma yüzünden mahkemelik oldu diye hatırlıyom.

olsun ya kapandı o konular bu sene bile taban sırasının yükseleceği söyleniyor hem ankara olması bile üninin değerini artıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.