Şimdi Ara

Yıldız 2gb 12 ay süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece turkcell'e geçişim tamamlanacak bende yıldız 2gb paketini alacağım. Ancak kafama takılan bir soru var. Sitede paketle ilgili 12 ay boyunca 30 günde bir yenilenecektir diyor. Peki 12 ay bitince ne oluyor paket iptal mi oluyor yoksa fiyatı mı artıyor.
    Uzun zamandır turkcell kullanmıyorum, kullandığım zamanlar da paketlerle pek uğraşmıyordum o yüzden pek bir bilgim yok bilenler cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paket tümden silinip iptal oluyor
    Fiyat artmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Paket tümden silinip iptal oluyor
    Fiyat artmıyor

Cevabın için teşekkürler. O zaman bir yıl sonra tekrardan başka operatöre geçmek gerek o zaman. Çünkü normal abonelere fiyatlar pahalı.

• Aynen

• Turkcell neden 12 ay veriyor sadece paketi acaba devamlı kullansın alan adam vodafone ve avea da böyle birşey yok normal kullanıyorsun istediğin zamana kadar bu kısıtlama niye yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Turkcell neden 12 ay veriyor sadece paketi acaba devamlı kullansın alan adam vodafone ve avea da böyle birşey yok normal kullanıyorsun istediğin zamana kadar bu kısıtlama niye yani.

Bakınca bende şaşırdım bu ne böyle diye. Hatta paketin hız sınırı da varmış 100 mbit'in üzerine çıkmıyormuş. Şahsen vodafone ve türk telekom'un 4G kalitesi benim oturduğum çevrede pek başarılı değildi evimde zaten neredeyse hiç çekmiyorlardı. O yüzden turkcell'e geçiyorum bende. Artık bir yıl sonra türk telekom'a geri dönerim altyapıyı biraz daha toparlamış olurlar. Hem rakiplerinden pahalı hemde böyle sınırların olması üzücü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.