Şimdi Ara

Yıldız futbolcuyu korumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Yine birbirinize dalmak için, birbirinizin gözünü oymak için yazar gibisiniz.Fifa'nın bildirgesindeki yıldız futbolcu tanımlamasına şu an ligimizde top koşturan ne R.Carlos, ne Lincoln, nede Richardinho uyuyor.Hatta dünyada işaret ettiği bir kişide yok.Futbolun bir temaşa olduğunu kabul eden Fifa maçın seyir zevkini yükselten futbolcuyu işaret ediyor yıldız futbolcu diyerek.Parasına, şanına göre tanımlamak yok yani anlayacağınız.Seyircilerin oynanan oyundan zevk alması için maçta yıldızlaşan oyuncuya kasti yapılan veya oynatmamaya yönelik olan hareketlere insiyatif sağlamayın, o oyuncuyu saha içinde gözetin, kollayın diyor.Bilmiyorum anlatabildim mi ?

Saygılarımla.

farklı bir şey yazmamışsınız zaten

bilmem ben de anlatabildim mi ?

• Rize maçını izlemeyenler konuşmasın saçma oluyor. O maçta Lincoln e yapılan faullere göz yuman ve yapan kişiye bir sarı kart bile göstermeyen veya gösterilmemesi gerektiğini savunan kişi ya futboldan anlamıyordur ya da art niyetlidir.
    Lincoln de sakinliğini korudu hakeme saygısızlık yapmadı. Bana yapılsa o kadar faul hakeme pis dalardım heralde
  • Şimdi yine bu konu kim yıldız futbolcu , kim sıradan futbolcu tartışmasına döndürülmüş . Ç.Rizespor ve Bursaspor maçlarına bakın . Lincoln'lü , Lincoln'süz. Acaba oynasaydı kimbilir orada ne olurdu Oyuncu helak olurdu gerçi ama . Bakalım bu hafta Ankaragücü maçında oynayabilecek mi ?
  • Selamlar ;

@.TaneR. oradaki anlatabildim mi sorusu, konu yıldız futbolcu muhabbetine geldiği zaman kendi tuttukları takımdaki oyuncuları ön plana çıkartmaya çalışanlara, bu tanımlamayı kendilerine göre yontmaya çalışanlara sorulmuş bir soru.Konunun özüyle ve daha önce yazılan bir, iki mesajla benzeşiyor evet, ama yine tekrarlamak gerek diye düşündüğüm için yazdım.Başkasının düşüncesini birebir kopyalayıp, kendi düşüncemmiş gibi empoze etmedim, gereğinide duymadım, fikirlerimi her daim kendim üretirim sevgili kardeşim bundan şüphen olmasın.

Saygılarımla.
  • İlk kez dogu şeyler yazmış.

Lincoln oyunu şertleştiren futbolcular yüzünden malasef daha çok sakatlanır.

Sadece lincoln degil diger yıldızlar içinde geçerli bu futbolcular korunsun demiyorum sadece oyunu sertleştirenler cezalandırılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

@.TaneR. oradaki anlatabildim mi sorusu, konu yıldız futbolcu muhabbetine geldiği zaman kendi tuttukları takımdaki oyuncuları ön plana çıkartmaya çalışanlara, bu tanımlamayı kendilerine göre yontmaya çalışanlara sorulmuş bir soru.Konunun özüyle ve daha önce yazılan bir, iki mesajla benzeşiyor evet, ama yine tekrarlamak gerek diye düşündüğüm için yazdım.Başkasının düşüncesini birebir kopyalayıp, kendi düşüncemmiş gibi empoze etmedim, gereğinide duymadım, fikirlerimi her daim kendim üretirim sevgili kardeşim bundan şüphen olmasın.

Saygılarımla.

içerik olarak mesajınızın bazı mesajlardan farkı olmadığını bilmeniz güzel bir şey.
    ayrıca şahsım adıma ben taraftarım yani takımımdan yana tarafım. yıldız oyuncuyu korumak konusunda müsaade edin de kendi takımımdan örnek vereyim, diğer taraftarlar da kendi yıldız oyuncularından bahsetsin.

• futbolda hedef kazanmaktır, kazanmak uğruna da sert savunma yapılabilir, tabiki faul herkese fauldür ama bu yıldız futbolcuyu koruma yada yıldızlaşan futbolcuyu koruma mantığı bence saçmalık, hakem kuralları eksiksiz yerine getirirse zaten kimsenin ekstradan korunmasına ihtiyaç olmaz
  • Selamlar ;

@.TaneR. estağfurullah müsade etmek ne demek, benim böyle bir söylemim yok.Fikirlerinize ve söylemlerinize elbette saygı duyuyorum.Ama sende farkındasındır ki herkes konuları kendisi için yontmaya çalıştığı için tartışmalar ve ceza alma durumları yaşanıyor.Konunun amacından sapmasıda cabası.
    Bende iyi bir Galatasaray taraftarıyım ve benim gözümde de Rizespor maçında hakem çok gaddardı.Ama diğer taraftan bana futbol keyfi yaşatan diğer takımların futbolcularına vurulmasından da asla keyif almadım, oh ne güzel bize olurken iyimiydi demedim, dersem zaten futbolseverlikle alakam kalmaz değil mi?

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

güzel yazmış hıncal usta

ne alaka sadece lincolnmü dü hayır haginin yediği tekmeler ve yediği kranponlardan türkiyeden romanyaya yol olurdu

romanya ziyaretimde bizzat şahit oldum. bükreş e kadar giden yolun adı kicks of hagi olarak konmuş, şimdi anlıyorum, ama dönüşte köstence yolu iğrençti, biraz daha tekme yese ve o yolun stadartları da iyi olsaymış tam süper olacakmış

Hagi nin tekmeleri demek olmuyor mu bu? Hagi nin attığı tekmeler yani? Cümle devrik olmuş

Ayrıca niye hep Galatasaraylı futbolcuların adını kullanıyosunuz. Ricardinho desenize. Daha önce Alex e de Hoijdoonk a da oldu desenize? Ama onlar yıldız değildi pardon

ricop paşa kaç may oynadıda tekme yedi
    hoydonk zaten tatile geldi tr ye geri gitti

• bu lafı herkes anlamak istediği gibi anlıyo bende şöyle anlıyorum

"Takımların bel kemiği olan, takımları sırtlayan futbolculara karşı, rakiplerin oyun oynatmamak adına yaptıkları sert faulleri hakem algılamalı ve rakibin niyetine göre gerekirse kartını göstermeli"...
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu
    hoydonk zaten tatile geldi tr ye geri gitti

Pierre tatile geldiyse Lincoln şöyle bir uğrayıp gidecek herhalde...
  • Hoijdoonk tatile gelmiş güldürme beni demircibu. Sırf adam gol atmasın diye faul yapamadığınız dönemlerde vardı. Adam geldiği sezon faulleri yedi kullandığını attı sonra faul yapmaya korktunuz. Doğru aslında. Hoijdoonk tatil yaparmış gibi sahaya çıkıp golünü atıp geri gidiyodu. Fenerbahçe forması değil kapriyle falan çıkacaktı bir ara.Adama dokunamıyodunuz korkudan. Faul olurda atar diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.