Şimdi Ara

YILDIZ PROJEKTÖRÜ (ODANIZIN İÇİN GECE SAMANYOLUNA DÖNSÜN) ÇİFT ÇIKIŞLI DİJİTAL ELEMBİ SATILIK TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Öncelikle meraba arkadaşlar ürünleri ihtiyaç fazlası oldukları için satıyorum hiç bir problemleri yoktur.

Öncelikle yıldız projektöründen bahsedeyim biraz nerdeyse hiç kullanılmadı üstünde en ufak çizik dahi yok
    odanız gece samanyolu gibi görünsün istiyorsanız uygun fiyata bu aletle yapmanız mümkün üzerinde bir adet tuşu var bir ikitane kalem (aa) bil ile çalışıyor

fiyat:25 tl dir kargo alıcıya aittir.

ikinci ürün de wodex marka 2 cıkışlı bir elmbi

csww 1001 plus
    input: 10.7~12.75GHz
    lo.: 950~2150MHz
    Noise:0.3dB
    s/n.:040804769

bunlar üstünde olan etikette yazanlar açıkcası bazılarını bende anlamıyorum bu üründe de hiç bir problem yoktur ben 4 çıkışlısını aldım bunu satıyorum :)

fiyat:25tl dir kargo alıcıya aittir.

resimleri mevcuttur:http://img209.imageshack.us/g/p0101112303.jpg/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Ö.m
  • pm gönderdim
  • Yıldızlı fotoğraflar olsa güzel olurdu
  • projektörüde ekleyebilir misin kardeş bence diğerinden daha cok ilgilenen olur.
    bkz. ben
  • Resimleri eklesen alıcı çıkar misal örneğin ben imageshock linki çalışmıyor arad :D
  • ürün kutuda çıkarıp kurmak uğraştırır onun için resim ekleyemedim ciddi alıcı olursa mp atsın anlaşırız olmadı kutudan çıkarıp kurarım ama resim için uğraşa giremem saçma yorumlardan kaçınalım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.