Şimdi Ara

Yıldız Teknik Beşiktaş Kampüsü Yakınlarında Kız Yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Öncelikle Yıldız Teknigin Beşiktaş kampüsünde olacagım için Beşiktaş yakınlarında kyk nın yarı özel (yüksek ücretli) yurtları tercihim.Lakin Antalyalı oldugum için hiç bir fikrim yok var mı yok mu.Bu olmazsa da yine beşiktaş yakınlarında cemaatle alakası olmayan,güvenli,okula yakın,giriş cıkıs saatlerinde tutucu olmayan bir yurt arıyorum.Bilgisi olan yazarsa cok sevinirim :)

• fiyat konusunda rahatım diyorsan kyk değil ama bahçeşehirin yurtları var özellikle kız yurtları çok güzel ama fiyatlar biraz uçuk.Dışarıdanda öğrenci kabul ediyorlar tabi elini çabuk tutman lazım.mesela osmanbeyde bir tane var gerçekten otel gibi ve giriş çıkış saatinde bir kısıtlama yok.ayrıca osmanbeyden beşiktaşa otobüsle 15dk da gidebilirsin ( uygun trafikte )..
    Bu arada hangi liseden mezunsun antalyada
  • Keske fiyat önemli olmasa ama yurda verecegim o fiyata tutarım mantıgı oluyor malesef gönül el vermiyor biliyorsunuz.İlk yıl da arkadaştı suydu buydu derken yurt şart.Fiyatlar ortalama ne kadardır paylaşabilir misin? Gazi Anadolu Lisesi mezunuyum bu arada.Cevapladıgın için de çok teşekkürler :)
  • şişlide bahsettiğim kız yurdunun fiyatı aylık 900 tl olması gerek tabii arayıp sorarsan daha kesin olur.
    ayrıca bir de şöyle düşün ev tutacaksın diyelim ki 900tl ye ( dedin ya o fiyata ev tutarım diye) o evin elektriği,suyu,doğal gazı derken o 900tl olacak 1500tl belkide.Ayrıca eşyadır falan derken iyice masraf olacak.Eninde sonunda eve çıkacaksın orası ayrı tabi.Ben fikir olması için yazıyorum
  • Yo yo çok teşekkür ederim ilgilendigin için fikir oluşuyor aklımda.
    Peki ben sana sunu sorsam şimdi bahcelievlerde florya beşyol kız yurdu var.Kyk'nın yüksek ücretli yurtlarından.Arkadaslaırm bu yurt cıkarsa,yurt zaten metrobüs duragına cok yakın ve metrobüsle zincirlikuyuya gidip ordanda herhangi bi tasıtla beşiktaşa ualaşabilirsin dedi.Maksimum 40 dakikayı buluyormus.İstanbul tarafigi düşünülürse bu hiç de kötü degil dediler.Sence böyle biçözüm önerisi mantıklı olur mu?
  • kafasıkarısıkk K kullanıcısına yanıt
    elbette mantıklı ve florya çok güzel bir yer fakat şöyle bir durum var.her gün aktarma yaparak okula gitmeyi göze alıyor musun?Ayrıca metrobüsle gitmeyi göze alıyor musun? :)
  • Almak durumundayım beşiktaştaki özel yurtlar çok pahalı ve giriş çıkış saatleri yurda gelmeme problemi var.Ama Florya bu konularda da rahat.Ama tabi kyk'ya baglı oldugu için ben göze alsam da o cıkacak mı bakalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafasıkarısıkk K kullanıcısına yanıt
    peki o zaman umarım senin için en güzeli olur :) ben de bu sene itü de başlayacağım yurtlarına başvuracağım (vadi hariç) ama yine de bir yandan ev bakıyorum.
    antalya merkez anadoludan mezunum bende.
  • Çok teşekkür ederim.Senin için de en güzeli olur umarım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.