Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söylediğim yerde 45 e kadar veriyorlar. Ben 50ye mâl ettim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazirligi ocakta gecersek ne oluyor? okul 4.5 senede mi bitiyor yoksa eylule kadar bekleniyor mu ?

• istersen bölüme geçebiliyorsun okul genellikle 4.5 senede bitiyor tabi sen daha sıkı çalışırsın alttan dersleri kapatırsın falan orası değişir. bazıları okula dilekçe verip bölüme geçmeden eylüle kadar okula gelmeyebiliyorsunuz eylülde 1. sınıftan başlıyorsunuz diyor ama kimisi var diyor böyle bir şey kimisi okul mazeret ister diyor muamma yani.

bu arada 2 gündür okulda donma tehlikesi geçiriyoruz resmen çok soğuk ya kışta karda falan nasıl olucak bilmiyorum yağmurda bile metrobüse binip okula gelene kadar 3. dünya savaşından çıkmış gibi oluyorum üstelik sigara içenlerde cabası kapının önünden geçerken içmiş kadar oluyoruz. ne çok içen var birde tam kapının dibinde adım başı duman soluyorsun ya

• Bugünkü işletme kulübü tanışma partisine gidecek var mı?

• gittim güzel bir organizasyondu fakat sıcaklığı tam ayarlayamamışlar terasta olduğundan dolayı üşüdük epey.
  • arkadaşlar 2 sorum var yardımcı olursanız sevınırım.

1-bu donemın bıtıs ıle ıkıncı donemın baslangıc tarıhlerını soyler mısınız.akademık takvımden hıcbır sey anlamadım.
    2-bırıncı quız yuzde kaç etkılıyor.
  • Hazırlığı yarım dönemde (Güz Dönemi) bitirmeye oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karga21

Hazırlığı yarım dönemde (Güz Dönemi) bitirmeye oynayan var mı?

Ben , sonra gereksiz dersler alıp yatış yapmayı planlıyorum almanca alırsam başka.
  • arkadaşlar yıldız kampüsünün gelecek yıllarda davutpaşaya taşınma olayı nedir.konuyla alakalı bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerile3

quote:

Ben , sonra gereksiz dersler alıp yatış yapmayı planlıyorum almanca alırsam başka.

bölüm ne?

• quote:

quote:

quote:

bölüm ne?

kontrol ve otomasyon

• quote:

quote:

quote:

quote:

bölüm ne?

kontrol ve otomasyon

Bende düşünüyorum şuan geçmeyi ama bakalım hayırlısı

• hazırlık okuyanlar vize için tam olarak hangi ünitelerden sorumluyuz bir bilginiz var mı yada size nasıl sorulacak bir bilgi verildi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dream..

hazırlık okuyanlar vize için tam olarak hangi ünitelerden sorumluyuz bir bilginiz var mı yada size nasıl sorulacak bir bilgi verildi mi ?

Tüm sınav çoktan seçmeli olacak. Belki Writing kısmında küçük bi parça yazabiliriz. En son gelinen yere kadar sorumluyuz.
  • Gençler hazırlığı yarın dönemde bitirip yarım dönem dondurma var mı?
  • gençler ben devamsızlıktan kalmış bulunmaktayım. Eğer eylüldeki sınavda veremezsem türkçe öğrenim verilen bi üniversiteye gitme ihtimalim varmı ?
  • kitap okuma sınavının formatı nasıl olcak bilen varmı ?
  • reading sınavını ve vizeyi atlattıktan sonra çok şükür bu hafta rahatız. şu ara tek sıkıntım listening speakingde. şu not alma işi fena sinir bozucu bir şey ben birşey yazana kadar 10 şey gidiyor birde duyup anlayıp kelimeyi doğru yazamama kısmı var sinir oldum. var mı buna iyi gelicek birşey ? siz napıyorsunuz listening speakingde ?
  • bu kitap sınavı çok saçmaydı Toplam 20 puan yüzde 10 etkilese 2 puan.2 puan için 2 kitap okuduk(gerçi filmlerini izledim ;) )
  • arkadaşlar şimdi ben 1 dönem hazırlık okudum. dönem ortasındaki iys ye girdim ve o sınavı geçtim. ama şuan ne olacak hiç bir şey anlamadım. sanırım ya geçenler 2. dönem derslerini alacak yada diğer seneye kadar boş geçirecekler 2. dönemi. 2. dönem derslerini alırsam 1. dönem derslerini görmediğim için bu derslerden zorlanır mıyım? yani 1. dönemle 2. dönem dersleri bağlantılı mı? eğer 2. dönemde ders alırsam bi dahaki sene ilk dönemde ilk dönemin derslerini alıcam di mi? ben erasmus çap ve yatay geçiş düşünüyodum ama eğer 2. dönem derslerini alırsam bi sorun çıkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.