Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duwoman

Hazırlik sinavi var.gecersen zorunlu degil.bolum %30 @TheElectric

o sınava girmek zorundayız yani teşekkürler
  • Bölümüm Türkçe. Hazırlık sınıfı okuma imkanım var mı istesem
  • İnşaat Mühendisliği İngilizce. Tanışalım :) Davutpaşa hakkında bilgi ve yurt imkanları hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • Evet.bu yil hazirlik sinavlari 3 bolumden olusuyordu.reading listening ve writing.sene sonunda iys sinavi da bu sekilde oldu.duyumlarima gore artik bu sistem var.ne kadar dogru bilmiyorum arastirirsiniz.basarilar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik mühendisliği i.ö çok var bakıyorum hayırlı olsun gençler sorularınız olursa burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

Elektrik mühendisliği i.ö çok var bakıyorum hayırlı olsun gençler sorularınız olursa burdayım

pm yollayacaktım da pm kapalı herhalde hocam. burdan sorayım. çift anadal yaparken hangi bölümlerle yapma şansımız var belli mi onlar? ve okulun spor salonunun nasıl olduğunu biliyo musunuz(hizmet fiyat vs.)
  • Arkadaslar mobilden giriyorum gece daha ayrintili yazarim
    Yurtlarlar konusunda davutpasanin icinde.kyk yurdu var 1000 kiz 500 erkek pdalar.3 kisilik odada tv wc banyo kisiye ozel calisma dolabi masa komidin ve kiyafet dolabi var
    Ozel yurt ise okula yakin konus yurdu var yillik 5000 tl.civari odalar 4 5 6 kisilik cok fazla olumlu yorumlar.duymadim bu yurt hakkinda
    Okul acilirken.kyk ya basvurun %95 fsm yurdu.cikmaz baska.kyk yurdunda kalir 2,3 ay sonra.nakille fsm ye gelirsiiniz bu arada fsm de halisaha ve basket sahaaida var

• mertpasa6 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim hayırlısı olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKKrael

Arkadaslar mobilden giriyorum gece daha ayrintili yazarim
    Yurtlarlar konusunda davutpasanin icinde.kyk yurdu var 1000 kiz 500 erkek pdalar.3 kisilik odada tv wc banyo kisiye ozel calisma dolabi masa komidin ve kiyafet dolabi var
    Ozel yurt ise okula yakin konus yurdu var yillik 5000 tl.civari odalar 4 5 6 kisilik cok fazla olumlu yorumlar.duymadim bu yurt hakkinda
    Okul acilirken.kyk ya basvurun %95 fsm yurdu.cikmaz baska.kyk yurdunda kalir 2,3 ay sonra.nakille fsm ye gelirsiiniz bu arada fsm de halisaha ve basket sahaaida var

kykl da torpil konuşuyo ama inşallah çıkar kyk çıkmazsa el mecnur özel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel1

davutpaşa çevresi özel yurt hakkında bilgilendirme pls kyk çıkmazsa malum

evet bilgisi olan biraz aydınlatırsa iyi olur..
  • Şehir içi kyk yurdu oluyor mu :)
  • Smart141 - Bilgisayar Mühendisliği

copy-paste için hazır
  • Kayıt tarihleri sitede var arkadaşlar oradan bakın birde galiba ön kayıtmı ne varmış usis sistemine
  • YTÜ İnşaat Mühendisliği İngilizce hazırlık hangi kampüste veriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozelle

quote:

Orijinalden alıntı: kel1

davutpaşa çevresi özel yurt hakkında bilgilendirme pls kyk çıkmazsa malum

evet bilgisi olan biraz aydınlatırsa iyi olur..

Kampüsün içinde yurt var. Sürekli inşaat halinde olduğu için yeni yurtlar da belki yapılmıştır veya yapılıyordu. Tam Davutpaşa civarında hiç yurt duymadım, belki vardır. Ancak aşağıdaki sitelerde ev tutanlar vardı. Yakın olarak Çapa'da çok yurt var. Siz yine de bölüm sekreterine bir sorun. Onun kulağına daha çok yer gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

Elektrik mühendisliği i.ö çok var bakıyorum hayırlı olsun gençler sorularınız olursa burdayım

pm yollayacaktım da pm kapalı herhalde hocam. burdan sorayım. çift anadal yaparken hangi bölümlerle yapma şansımız var belli mi onlar? ve okulun spor salonunun nasıl olduğunu biliyo musunuz(hizmet fiyat vs.)

İstediğin mühendislik dalıyla çift anadal yapabilirsin. Mühendislik olmasa da fizik gibi sayısal bölümlerle de yapabilirsin. Ancak bir işletme iktisatla yapamazsın.
    Spor salonu fena değil diyelim. Biraz da ne beklediğin ile alakalı. Bina prefabrik. Fitness için ayrı bölümü var bir de kapalı basketbol sahası var. Şu anda biraz yenilemiş olabilirler. Benim zamanımda duş olayı sıkıntıydı. Hem sayısı azdı ve bu yüzden sıra oluyordu hem de sıcak su deposu yoktu ve elektrikli ısıtıcı vardı tepede. Bana göre bu olay giderildiyse hiç fena değil. Sonuçta mahalle spor salonundan çok daha iyi. Iyi özel spor salonlarının yanında sönük kalır sadece.

• Hesabı 2 kişi kullanıyoruz.Birimiz bilgisayar müh. diğerimiz harita müh.
  • kimya mühendisliği
  • Yıldız Makina (İÖ)
  • Elektrik :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.