Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi 2016 Girişliler[Whatsapp grubu kuruldu 30 kişiyiz][Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldız Teknik'i kazanan herkesi tebrik ederim.Bu başlığı yeni Yıldızlı arkadaşlarla tanışmak için açtım.Kazandığınız bölümleri buraya yazarsanız sizi başlığa ekleyebilirim.

Bunun dışında kafanızda oluşan sorulara hemen cevap bulabileceğiniz whatsapp grubu kurduk.Şu an 30 kişiyiz.Gelmek isteyenler mesaj yoluyla bana ulaşabilir.

Ayrıca,bu 2016 girişli arkadaşlarımızın kaynaşması,okul ve şehrin tanıtılması,okulla ilgili sıkıntılarının çözelebilmesi adına oluşturduğunuz bir Facebook sayfamız vardır.
    https://www.facebook.com/Yıldız-Teknik-Üniversitesi-2016-2017-girişliler-1076336752459181/?fref=nf
    Hepiniz şimdiden hoşgeldiniz,geleceğin YILDIZLARI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deader123 -- 10 Ağustos 2016; 12:18:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sıralama 15901
    Yıldız Teknik Üniversitesi bilgisayar mühendisliği sıralama 18800
    tutma olasılığı yüksek Allah'ın izniyle 2016 girişli olabilirim.
  • Yildiz teknik makineyi önerirmisin?
    Ben mezuna kalıp diş hekimligi icin ugrasayim diyorum.(Her iki bölümü de yapabilecegime inaniyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ytü eğitim fakültesi sosyal bilgiler öğretmenliği nasıl?
  • up
  • Up

• Up
  • up
  • Up

• 12-19 Ağustos tarihleri arasında E-kayıt yapsak 15-19 Ağustos tarihleri arasında okula gelmemiz gerekiyor mu? Yoksa belgeleri ingilizce yeterlilik sınava için geldiğimizde verebilir miyiz?

Yardımcı olabilit misiniz?

• YTÜ harita

• rihtitempra R kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bir önkayıt var bir de anakayıt. Eğer sen e-devletten kayıt yaptırırsan önkayda gitmene gerek yok. Ama anakayda her türlü gitmen lazım. Ana kayıtta hazırlık sınavından 1-2 hafta önce oluyor. Gelip kaydını yaparsın 1 hafta sonra da sınava girersin. Ben öyle yaptım geçen sene. Eğer emin olamıyorsan öğrenci işlerini aramanı tavsiye ederim. Tebrik ederim...
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.