Şimdi Ara

Yıldız Teknik ve İstanbul hakkında sorulara cevap verilir :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karista1

Makine Mühendisleri Davutpaşa kampüsüne giriş yapabiliyorlarmı hazırlıktan sonra

:D:D:D:D::DGiriş yapabiliyorlar kradeşim rahat ol.Hatta mezun olduktan sonra bile mezun kart çıkarttırıp kampüslere girebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Yıldız Kampüsüne yakın hangi yurtlar var?Yurtların imkanı hakkında bilginiz var mı?Hani Odtü-İtüdeki yurtları biliyoruz özellikle internet konusunda oldukça bonkörlerAynı şey Yıldız'da da var mı?

İngilizce seviyem çok vasat ama adam gibi ingilizce görmek ve hazırlık yılında rahat rahat yatmak,gezmek tozmak istiyorum.Bunlara rağmen hazırlığa kalmayın geçin mi diyorsunuzBir de hazırlık Davutpaşa kampüsünde mi?

Yıldız Kampüsü'nün yeri iyi diyorlar.Mesela üniversitede derslerden sonra oralara yakın olan yerler neresi?

Araştırdıysan görmüşsündür.Yıldız kampüsü Beşiktaş tadır.Beşiktaşta devlet yurdu olarak Abdi İpekçi yurdu var.4 kişilik odalar da kalıyorsun(yeni yeni 6 kişilik odaların da açıldığnıı işittim)Orada internet hızı nasıldır bilmiyorum KYK ya bağlı bir yurt, onun dışında zaten kampüs içinde kişisel bilgisayarından internete girebiliyorsun malumunuz.Hazırlığa kalırsan İstanbul'u gezme fırsatın olur.Hazırlık eğitimi ve servis dersleri(temel bilim dersleri) Davutpaşa da.Davutpaşa'nın içinde KYK ya bağlı FSM yurdu mevcut 3 kişilik odalar oda içinde çalışma masası,tv,mini buzdolabı mevcut, ama girmek biraz zor.Beşiktaşı tanıtmaya gerek var mı bılmıyorum, okuılun konumu Beşiktaş ta söylediğim gibi ortaköye yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: laplaceşeytanı

quote:

Orijinalden alıntı: frknsdt

Makine öğrencisiyim ve hazırlığı yeni atladım ve maçkada devlet yurdunda kalıyorum sorulara açıyım geçen sene ben çok soru sordum şimdi bir faydam dokunsun :)

Yıldız elektrikle makinanın puanı aynı hoca elektriği tercih et dedi sen ne düşünüyorsun ? Veya iyte elektronik ve haberleşmeyimi seçmeliyim ?

Ben de elektrik mi makine mi ikliminde kalmıştım.Önceden gittiğim dersanenin yöneticisine danışmıştım kendisi Endüstri mühendisiydi bana makine yi önermişti.Ama araştırmalarım sonucunda EM nin de iyi bir bölüm olduğu sonucuna vardım.Tercih sana kalmış.Bu arada Elektronik Fakültesi Davutpaşa, Makine Fakültesi Beşiktaş ta.Kendine yakın olanı seç diyorum.

• kontrol ve otomasyon hakkında düşünceniz nedir pek çok kişinin bilmediği bir bölüm ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delison

kontrol ve otomasyon hakkında düşünceniz nedir pek çok kişinin bilmediği bir bölüm ama

O konuda yardımcı olamayacağım.Bölüm hakkında pek bilgim yok.Forumda bir arkadaş vardı KOM okuyan bizim okulda.Onun konusunu bulursan ve online yakalarsan sorularını ona yöneltebilirsin.Sana daha iyi yol gösterecektir.

Buyur buradan bak:http://forum.donanimhaber.com/m_59884588/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykronos -- 17 Temmuz 2013; 23:07:41 >

• tamamdır ilgilendiğin için saolasın

• delison D kullanıcısına yanıt
    Önemli değil kardeşim.
  • Sizin bölüm ne hocam?

• legend007 L kullanıcısına yanıt
    Makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykronos

Makine

Ilk sayfada "Makine okuyan-bitiren" diye bir konu açtım,oraya bir el atsan çok iyi olur hocam. Mobildeyim url atamadım.

• legend007 L kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı yni geçtim yardımcı olamayacağım.
  • Arkadaşlar Beşiktaş kampüsü sünün yeri çok güzel okuldan çıkar çıkmaz sahile inebilirsiniz ortaköy bebek taksim en fazla 15 er dk buralar size
    Beşiktaş kampüsüne yakın Abdi İpekçi KYK yurdu var odalar 4-6 kişilik ücreti yalaşık 120 tl ay
    Ayrıca Davutpaşa kampüsünde KYK yurdu var FSM yurdu odalar 3 er kişilik odada TV WC banyo kişiye özel dolap yatak komidin çalışma masası ve dolap var ayrıca yurt bahçesinde Cafeterya basket sahası ve halısaha var aylık 200 tl

Davutpaşa Beşiktaş arası ulaşım ise çok basit
    Beşiktaş tan davutpaşaya 9:15-16:15 arası ring mevcut saat başı yaklaşık 30 dk da davutpaşada oluyosunuz
    Davutpaşadan beşiktaş kampüsüne 9.00-16:00 arası saat başı ring mevcut 30 dk oda

Hazırlıktata şöyle bi durum var hazırlık sınavı aslında çok zor ama hazırlık kontejyanı sınırlı olduğu için geçmesi basit görünüyor mesela hazırlık kontejyanı 3000 kişi bu sene 5000 yeni öğrenci giriş yapıyor 5000 ide hazırlık okuyamayacağı için hazırlık sınavına giren en iyi 2000 kişi hazırlığı geçiyor yani işiniz hem zor hem kolay ben hazırlığı geçtim.
    Ayrıca hazırlığı çok iyi bi notla geçerseniz ileri ingilizce dersinden muaf oluyosunuz

• Bilgilendirme için saolasın hocam,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 18 Temmuz 2013; 0:04:14 >
  • KKKrael K kullanıcısına yanıt
    Hazırlık sınavında sorular nasıl , ben hazırlığı geçmek için çalışmaya başlıcam nelere çalışmalıyım ?

reading writing listening bunlardanmı soruluyor test mi ?
  • sadece test oluyo hatırladığım kadarıyla facebook tan yıldız teknik 2013 girişliler grubunu takip et ordan çalışma soruları geçmiş yılların soruları ve kelimeleri paylaşırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKKrael

sadece test oluyo hatırladığım kadarıyla facebook tan yıldız teknik 2013 girişliler grubunu takip et ordan çalışma soruları geçmiş yılların soruları ve kelimeleri paylaşırlar

Reading ve listening bölümü test bunlara ek olarak bir de wiriting bölümü, o da malum yazıyorsun 2 tane parca yazman beklenıyor ilki mektup,grafik ikincisi de essay oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.