Şimdi Ara

Yıldız Teknik ve İstanbul hakkında sorulara cevap verilir :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine öğrencisiyim ve hazırlığı yeni atladım ve maçkada devlet yurdunda kalıyorum sorulara açıyım geçen sene ben çok soru sordum şimdi bir faydam dokunsun :)

• Davutpaşa kampüsü nasıl

ve hazırlığı atlamak istiyorum iyi bir temelim var aslında hazırlık hakkında bilgi verirmisin muafiyet sınavında kasıyolarmı test mi ?

son olarak genel olarak okuldan memnunmusun bende iktisat okuyacağım galiba iö.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 17 Temmuz 2013; 7:33:47 >
  • hazırlık sınıfında kalma var mı ?
  • frknsdt F kullanıcısına yanıt
    Endüstri Mühendisliğini nasıl bilirsiniz?
  • Hazırlık iyi mi? Senin işine yaradı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende makineye giricem büyük ihtimalle.
    Yıldız kampüsüne yakın yurt var değil mi?
    Birde yıldız kampüsü yavaş yavaş Davutpaşaya taşınıyormuş.Girdikten 1, 2 sene sonra artık davutpaşadasınız demezler değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBleidd -- 17 Temmuz 2013; 12:43:10 >
  • Ytü bilgisayar nasıldır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GwynBleidd

Bende makineye giricem büyük ihtimalle.
    Yıldız kampüsüne yakın yurt var değil mi?
    Birde yıldız kampüsü yavaş yavaş Davutpaşaya taşınıyormuş.Girdikten 1, 2 sene sonra artık davutpaşadasınız demezler değil mi?

Makine Fakültesini kast ediyorssasn onun taşınmasına 4-5 sene var gibi zaten en son Makine taşınacak deniliyor. Yıldız kampüsüne yakın yurt Abdi var.
  • Hocam hazırlığı nasıldır çok kötülüyorlar ders programı nasıldır kaç saat ders olur biraz araşxtırdım a b c seviyeleri falan oluyormuş ayrıntılı olarak anlatır mısınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behindofthedarkness

Hocam hazırlığı nasıldır çok kötülüyorlar ders programı nasıldır kaç saat ders olur biraz araşxtırdım a b c seviyeleri falan oluyormuş ayrıntılı olarak anlatır mısınız ?

Bu sene 2 seviye vardı.0 İngilizceyle gelirseniz ilerletirsiniz ama onun dışında geçmeye bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykronos

quote:

Hocam hazırlığı nasıldır çok kötülüyorlar ders programı nasıldır kaç saat ders olur biraz araşxtırdım a b c seviyeleri falan oluyormuş ayrıntılı olarak anlatır mısınız ?

Bu sene 2 seviye vardı.0 İngilizceyle gelirseniz ilerletirsiniz ama onun dışında geçmeye bakın.

Neden böyle diyorsunuz yani nesi iyi nesi kötü haftalık kaç saat ders veriliyor mesela ?

• Hocam Yıldız kampüsünde hangi mühendislik ve fakülteler var şugün itibariyle?
  • quote:

quote:

quote:

Neden böyle diyorsunuz yani nesi iyi nesi kötü haftalık kaç saat ders veriliyor mesela ?

Haftada 5 gün 5 saat.Artıları eksilerine gelince görürsün kardeşim.Yıldız Kampüsünde şu andaİ;

Makine Fakültesi,Mimarlık Fakültesi ve İİBF bulunmakta.İİBF ykaın bir zamanda gidecek sanırsam, Mimarlığın Yıldız da kalması planlanıyor diye bir şey duymuştum Makine'nin taşınmasına da 4-5 sene var gibi söylemler o yönde.Diğer bütün fakülteler Davutpaşa da.

• Yurtta kalmanın avantajlarını ve dezavantajlarını yazar mısınız ?
  • Yıldız Kampüsüne yakın hangi yurtlar var?Yurtların imkanı hakkında bilginiz var mı?Hani Odtü-İtüdeki yurtları biliyoruz özellikle internet konusunda oldukça bonkörlerAynı şey Yıldız'da da var mı?

İngilizce seviyem çok vasat ama adam gibi ingilizce görmek ve hazırlık yılında rahat rahat yatmak,gezmek tozmak istiyorum.Bunlara rağmen hazırlığa kalmayın geçin mi diyorsunuzBir de hazırlık Davutpaşa kampüsünde mi?

Yıldız Kampüsü'nün yeri iyi diyorlar.Mesela üniversitede derslerden sonra oralara yakın olan yerler neresi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haftada 5 gün 5 saat.Artıları eksilerine gelince görürsün kardeşim.Yıldız Kampüsünde şu andaİ;

Makine Fakültesi,Mimarlık Fakültesi ve İİBF bulunmakta.İİBF ykaın bir zamanda gidecek sanırsam, Mimarlığın Yıldız da kalması planlanıyor diye bir şey duymuştum Makine'nin taşınmasına da 4-5 sene var gibi söylemler o yönde.Diğer bütün fakülteler Davutpaşa da.

Hocam yüZeysel olarak değinir misiniz yani okula da gittim orda da kötü dediler anlayamıyorum ytü gibi bi ünv.nin nasıl hazırlığı kötü olur hemde bu sene tamamen İngiliz.cd bölümler açılıyorken bu adamlar ne yapacak ?

• Makinede iö de hazırlık da iö mi? Birde makine bölümü çok kalabalık. Herhangi bir sorun oluyor muymuş? (Hocalardan,üst sınıflardan duymuşsunuzdur belki.)

• teşekkürler hocam cevapladığınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsdt

Makine öğrencisiyim ve hazırlığı yeni atladım ve maçkada devlet yurdunda kalıyorum sorulara açıyım geçen sene ben çok soru sordum şimdi bir faydam dokunsun :)

Yıldız elektrikle makinanın puanı aynı hoca elektriği tercih et dedi sen ne düşünüyorsun ? Veya iyte elektronik ve haberleşmeyimi seçmeliyim ?
  • Makine Mühendisleri Davutpaşa kampüsüne giriş yapabiliyorlarmı hazırlıktan sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.