Şimdi Ara

Yıldız Teknik Yatay geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih843

quote:

Orijinalden alıntı: sergi6666

quote:

Orijinalden alıntı: fatih843

quote:

Ben bu sene 3. sınıf için Maltepe uni. sinden Yıldız tekniğe geçiş hakkı kazandım.
    Ancak intibaklar yapıldı alltan 13 ders var sizce 1 sene uzatmaya değer mi?
    bolum bilgisayar muhendisliği.
    yorumlarınızı bekliyorum....

usta ne oldu geçtinmi? geçtiysen değdimi buna?

yok okulumda kaldım cok fazla ders cıkardılar salladım sımdıde ıngılteredeyım bı okuldan kabul aldım ıyıkıde gıtmemısım :D

hadi ya bende geçmedim şimdide diyorum iyiki geçmemişim diye :D sen nasıl becerdin ingiltere işini erasmus falanmı

evet eskı okulumda arasında baglantı yoktu tek ben olmak uzere gıdıyorum su an ıngılteredeyım surreyde :)

• quote:

Ben bu sene 3. sınıf için Maltepe uni. sinden Yıldız tekniğe geçiş hakkı kazandım.

Dostum bende bu sene kocaelıden yıldıza gectım,fakat kafamda ders saydırma olayları takılı kaldı,benim bildigm intıbak işlemleri kayıtta sonra yapılıyo,kayıttan sonra vazgeçme olayı nasıl oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

Dostum bende bu sene kocaelıden yıldıza gectım,fakat kafamda ders saydırma olayları takılı kaldı,benim bildigm intıbak işlemleri kayıtta sonra yapılıyo,kayıttan sonra vazgeçme olayı nasıl oluyo

evet zaten ondan dolayı 750 tl gume gitti soyle oluyor eger eski okulundan kayıdını sildirmemissen eski okuluna ben gecmekden vazgeçtim dosyamı isterlerse gondermeyin diyorsun onlarda gececegin yerden gelen yazıyı gormezden geliyorlar sende gidip ben ogrencilikden vs vazgectim diyip bir dilekcede yıldıza veriyorsun ve actıkları ogrenci bilgi sistemini kapatıyorlar hepsi bu ama ben 1-2 ders seçmiştim kararsızken yıldızda yoklama listelerinde sınavlarda adım goruluyordu ve hep 0 almısım hehehe :D

• peki bu intibak işlermleri kaç günde belli oldu??çnkü dosyayı hemen gönderebilirler:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.