Şimdi Ara

Yıldız Teknik Yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sene 3. sınıf için Maltepe uni. sinden Yıldız tekniğe geçiş hakkı kazandım.
    Ancak intibaklar yapıldı alltan 13 ders var sizce 1 sene uzatmaya değer mi?
    bolum bilgisayar muhendisliği.
    yorumlarınızı bekliyorum....

• Yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yaş kaç ?
    90 lıyım 21 bu arada %100 bursluyum.okula birşey odemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergi6666 -- 15 Eylül 2011; 12:27:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergi6666

90 lıyım 21 bu arada %100 bursluyum.okula birşey odemiyorum.

Alıntıları Göster
    Ben düşünmeden geçerdim şahsen yaşta müsait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Ben düşünmeden geçerdim şahsen yaşta müsait.

Alıntıları Göster
    Sağolun cidden baya bir kararsızım. Acaba kalıp kendimizi geliştirmek nasıl diye duşunuyorum . diger tarafdanda burası nasıl bir yer diyorum ote tarafdanda akademik kariyer olsa pek bir + sı yok diye duşunuyorum. :(
  • quote:

Sağolun cidden baya bir kararsızım. Acaba kalıp kendimizi geliştirmek nasıl diye duşunuyorum . diger tarafdanda burası nasıl bir yer diyorum ote tarafdanda akademik kariyer olsa pek bir + sı yok diye duşunuyorum. :(

Alıntıları Göster
    maltepede imkanların nasıl bölümün dolayısıyla güzelse uzatmana gerek yok.ama bi hak kazanmışsın demekki geçmek istiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uamert93

maltepede imkanların nasıl bölümün dolayısıyla güzelse uzatmana gerek yok.ama bi hak kazanmışsın demekki geçmek istiyosun.

Alıntıları Göster
    aslında çok imkanı yok. artıları var oldukça boş zaman.İngilizce ve kendini geliştirmek için vakit.ingilterede staj imkanı.ve 1 sene uzatmaması artısı başvurdum ama alltan 13 ders geleceğini hiç düşünmüyordum zaten 5-6 tane olsa çoktan kararım belliydi.Şimdi 2 arada 1000 derede kaldım :(
  • bence deger 1 yip uzatmaya ama sen bilirsin tabi. sonucta yildiz diplomasi alicaksin .
  • quote:

aslında çok imkanı yok. artıları var oldukça boş zaman.İngilizce ve kendini geliştirmek için vakit.ingilterede staj imkanı.ve 1 sene uzatmaması artısı başvurdum ama alltan 13 ders geleceğini hiç düşünmüyordum zaten 5-6 tane olsa çoktan kararım belliydi.Şimdi 2 arada 1000 derede kaldım :(

dostum daha yeni ünili olucağımdan alttan ders konusunu tam olarak bilmiyorum zorluklarını yani.13 tane dersi zaten vermiştin maltepede.yıldızda da verirsin.dersleri seviyorsan sana zevkli de gelir hem :) sene kaybın olmadan girmişsin üniye zaten.1 sene ne ki? mezun olunca çok iyi paralar kazanacağının garantisi mi var? Yıldıza gidersen maltepede eğer bi ortamın varsa ondan da kopacaksın.zor bir karar ama adından dolayı da direk geçme derim sana düşünme aşamasında başarılar. "En kötü karar kararsızlıktan iyidir." ;)

• quote:

Ben açıkası maltepeye devam et derim , yıldıza geçmenin dezavantajları olacak ama yıldıza geçmenin sağladığı avantajlar buna değmez.

Kampüs konusunda bilgin var mı bu arada ? Beşiktaş büyük ihtimalle , ama önündeki 3 sene boyunca davutpaşada okuma ihtimalin var mı(kampüsler taşınıyor çünkü) , eğer 1 sene bile davutpaşada okuyacaksan kesinlikle vazgeç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 15 Eylül 2011; 13:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

quote:

Ben açıkası maltepeye devam et derim , yıldıza geçmenin dezavantajları olacak ama yıldıza geçmenin sağladığı avantajlar buna değmez.

Kampüs konusunda bilgin var mı bu arada ? Beşiktaş büyük ihtimalle , ama önündeki 3 sene boyunca davutpaşada okuma ihtimalin var mı(kampüsler taşınıyor çünkü) , eğer 1 sene bile davutpaşada okuyacaksan kesinlikle vazgeç .

Alıntıları Göster
    geçersek 3 sene orada okuyacagım okul şu an taşındı. elektrik ekelktronik fakultesi davutpaşada şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergi6666 -- 15 Eylül 2011; 17:24:00 >

• quote:

quote:

Kampüs konusu için arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile bu sene de dahil olmak üzere tüm bölümler artık davutpaşa'da okutulacakmış.Yine de orada okumadığım için kesin bir şey söyleyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Kampüs konusu için arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile bu sene de dahil olmak üzere tüm bölümler artık davutpaşa'da okutulacakmış.Yine de orada okumadığım için kesin bir şey söyleyemem.

Alıntıları Göster
    yuksek lisanslar sanırım beşiktaşda kalacak

• quote:

yuksek lisanslar sanırım beşiktaşda kalacak

Alıntıları Göster
    ulaşımın rahat olacaksa , tabii yine sen bilirsin , ben 3 vasıtayla 1.5 saatte gidiyorum , kadıköyde oturmama rahmen günlük 3 saatim yol için geçiyor , kampüs içi çok büyük ve kupkuru bir yer , soğuk bir ortam , inşaatlar devam ediyor , kampüsün dışı ise baya kötü bir muhit , ben soğutmuş olmak istemem ama maltepenin kampüsü güzelse hiç bulaşma .

evime 5 dakika olmasına rağmen 1 saat uzaklıktaki yıldız kampüsüne tercih etmiyeceğim kışla formatındaki ytü eğitim binası. mühendisler ilk senelerini zorunlu olarak burada okurlar. bir nevi vatan borcudur. bazı öğrenciler davutpaşa kampüsünün varlığını kayıt olurken öğrenirler. "beşiktaş'da okıyacam alemlere akacam!" duygusu yerini yıkılmışlığa bırakır. böylece öğrenci şekle şemale sokulur ayağını denk alır. buraya gelmek için 3 vasıtayla aktarma yaparken, karda kışta eve dönme gayesiyle saatlerce otobüs beklerken ya da vahşi davutpaşa köpekleri tarafından kovalanırken hep aynı duygu oluşur yeni yetme öğrencinin kafasında "bir an önce mezun olmalıyım bu lanet olasıca yerden!" ya da "what the fuck is going on here?!"
    (bkz: ytüdeki zenciler)

• quote:

ulaşımın rahat olacaksa , tabii yine sen bilirsin , ben 3 vasıtayla 1.5 saatte gidiyorum , kadıköyde oturmama rahmen günlük 3 saatim yol için geçiyor , kampüs içi çok büyük ve kupkuru bir yer , soğuk bir ortam , inşaatlar devam ediyor , kampüsün dışı ise baya kötü bir muhit , ben soğutmuş olmak istemem ama maltepenin kampüsü güzelse hiç bulaşma .

evime 5 dakika olmasına rağmen 1 saat uzaklıktaki yıldız kampüsüne tercih etmiyeceğim kışla formatındaki ytü eğitim binası. mühendisler ilk senelerini zorunlu olarak burada okurlar. bir nevi vatan borcudur. bazı öğrenciler davutpaşa kampüsünün varlığını kayıt olurken öğrenirler. "beşiktaş'da okıyacam alemlere akacam!" duygusu yerini yıkılmışlığa bırakır. böylece öğrenci şekle şemale sokulur ayağını denk alır. buraya gelmek için 3 vasıtayla aktarma yaparken, karda kışta eve dönme gayesiyle saatlerce otobüs beklerken ya da vahşi davutpaşa köpekleri tarafından kovalanırken hep aynı duygu oluşur yeni yetme öğrencinin kafasında "bir an önce mezun olmalıyım bu lanet olasıca yerden!" ya da "what the fuck is going on here?!"
    (bkz: ytüdeki zenciler)

Alıntıları Göster
    3 yol var
    bostancı+yıldız servisi
    banliyo+merobus+cevizlibag servis
    birde 500es :D

• quote:

3 yol var
    bostancı+yıldız servisi
    banliyo+merobus+cevizlibag servis
    birde 500es :D

Alıntıları Göster
    Yıldız'ın da o kadar avantajı yok İtü ve Odtü'ye göre,hatta baya bir geride kaldı.Bir dosya çıkart iki üniversiteyi kıyasla;Erasmus,iş imkanı,yurt dışı şansı falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Yıldız'ın da o kadar avantajı yok İtü ve Odtü'ye göre,hatta baya bir geride kaldı.Bir dosya çıkart iki üniversiteyi kıyasla;Erasmus,iş imkanı,yurt dışı şansı falan filan

Alıntıları Göster
    yaptım onu ve gorulen oku erasmus staj ingilizce akademik kariyer diploma notu kendini geliştirecek vakit yarım kalan projelerin yapılması derken maltepede kalmak oldukça mantıklı...
  • quote:

Ben bu sene 3. sınıf için Maltepe uni. sinden Yıldız tekniğe geçiş hakkı kazandım.

usta ne oldu geçtinmi? geçtiysen değdimi buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih843

quote:

Ben bu sene 3. sınıf için Maltepe uni. sinden Yıldız tekniğe geçiş hakkı kazandım.

yok okulumda kaldım cok fazla ders cıkardılar salladım sımdıde ıngılteredeyım bı okuldan kabul aldım ıyıkıde gıtmemısım :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih843

quote:

yok okulumda kaldım cok fazla ders cıkardılar salladım sımdıde ıngılteredeyım bı okuldan kabul aldım ıyıkıde gıtmemısım :D

hadi ya bende geçmedim şimdide diyorum iyiki geçmemişim diye :D sen nasıl becerdin ingiltere işini erasmus falanmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.