Bildirim
YILDIZDA İNŞAAT OKUNUR MU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnşaat düşünme bence ama sen biliyorsun yıldız hakkında bilgim yok -
İTÜ yazmasan pişman olursun gelme ihtimali var. Bırak YTÜ bu bölümde karşılaştırılacak bir üniversite bilmiyorum ben ülkede -
yıldızda inşaat okunur fakat inşaat okunmaz. ülkede ayrı dert dışarda ayrı dert. o derde katlanmak istiyorsan gel yıldıza fakat bence o sıralamaya senin geleceğin için daha hayırlı olacak şeyler yapabilirsin. -
İnşaat artık bu ülkede okunmaz hata yapma derim böyle bir -
hocam inşaat boğaziçinde bıle okunmaz bence :D ülke içi kalmak ıstıyorsanız tabı -
Yıldızda her mühendislik okunur. İnşaatta okunur.
Şu an herkes inşaat yazma dese de senin mezun olmana 5 yıl var. 5 sene sonra ne olur bilemezsin. Çok kriz gördü bu ülke iyi kötü hepsi geçti bu da geçer diye düşünüyorum.İnşaatı seviyorsan yazabilirsin. İlgine göre tercih yap yıldız kaliteli okul. -
Ben de böyle düşünüyorum hocam asıl inşaat okunmaz denilen zaman 5 sene önce olmaliydi .Gelişmekte olan ve akışkan nüfuslu ülkelerde her zaman projeler devam eder çünkü bu bir ihtiyaçtır, lüks değil son 3-4 senedeki konut projeleri hariç .İnşaatı seven adam her zaman sektörde aranicaktir şu an sektör durgun olsa bile 4-5 seneye mecburen açılacaktır hele ki Türkiye gibi deprem kuşağında , altyapısı kötü ve üretim için bile doğru düzgün fabrika inşa etmemiş bir ülkede ekonomi rahatlayinca projeler devam edecektir.Su anda durmasının nedeni ekonomik bataklıkta olmamız ve bu her sektörü çok kötü etkiledi , tabi ki en çok inşaat sektörünü etkiledi ama yapacak bişey yok
-
hocam ilk tercihim itü tabi ama tutma olasılığı düşük gibi bu arada yurt dışında (amerika) dil eğitimi şansım var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X