< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel (7. sayfa)
-
-
Kullanım haklarını bitiremediğin sürece günlük faturan kesilecek 27 haziranda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamın hattı şuan Turkcell taahhütün son 28günü kaldı, turk telekom bayiye gidip 10gb olan pakete geçirebilir miyiz? Cayma bedeli çıkmaz heralde?
Bu paketlerde 5 gb garanti mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcellin sağı solu belli olmuyor .
Cezai bedel çıkarabilir .
10gb tarifeye geçebilirsin .
-
Turkcell kullanıyorum, şuan gelen teklifler mevcut teklifin 2 katından daha fazla fiyatta. 30 gb sınırsız sosyal medya olan tarifeye geçmeyi düşünüyorum fakat sosyal medyanın internetten yediği hakkında çok şikayet var Türk Telekom’da, birde çekim kalitesi düşündürüyor, kararsız kaldım
Şimdi konustumda cayma bedeli 148 tl cikiyor. Faturasiza gecip gelsem bu kampanya bitmeden oluyor muydu ? Vodafone mu gecip gelsem?
Sınırsız sosyal medya olan 30 GB bu tarifede hat açıldı fakat M.H ile görüşmede bana denen;
YouTube short ve YouTube reklamları sınırsız paketten değil 30GB 'dan düşer.
Sabahtan beri YouTube izliyorum normal paketten gidiyor ve üstelik Apn olarak internet ayarlı.
Prime olarak muud , tivibugo, Wifi 20gb dışında prime avantajı alamıyorum.
Ve telefonum desteklediği halde VOWİFİ desteklememektedir diye hata alıyorum.
TT karşılama ve hoşgeldin mesajları da gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 27 Mayıs 2024; 12:57:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
shorts YouTube değil miymiş? Ayrıca YouTube sınırsız kısmında sorun var diyorlardı Türk Telekom’da, doğru öyleyse
imkanınız varsa Premium yada vanced ile kullanmayı deneyin
Hat yeni açıldığından 3-4 gün sonra belli olur .
telefon marka ve modeli nedir?
-
sosyal medya sınırsız tarifelerinde sistem nasıl işliyor hocam? mesela sadece youtube uygulamasını mı baz alıyor yoksa youtube türevi vdeo uygulamalarını da mı kapsıyor? ios'ta videolite diye bir program var acaba sistem bunu youtube olarak görür mü
-
Tecno Spark 10 PRO.
Şu an 430Mb düşüm gözüküyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün farklı bir şeye taşısam bunlara geçiş yapabilir miyim 31 mayısa kadar yetişir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam naptiniz
Sinirlendm faturasıza gectm 1 ay idare edecek paket bakıyorum. Sonra ya sunduklari paket yada paralı paket satanlardan alicam
Destekleyen Telefona takıp aktif edip kullanabilirsiniz.
-
Sisteme giriş tabletten taşıma yaptırın yetişir muhtemelen
-
tabletten taşıma yaptırmak istiyorum mu demeliyim hocam bu olay nedir
faturalı ya da faturasız hangisine geçeyim tarife seçeyim mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X