1000 DAK 250 SMS AŞIMSIZ 60 GB TÜRKTELEKOM sınırsız konuşma PRIME avantajları içerir Facebook YouTube Twitter Instagram geçerli sınırsız internet İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye Ücretsiz e dergi 655 TL 1000 DAK 250 SMS AŞIMSIZ 40 GB TÜRKTELEKOM sınırsız konuşma PRIME avantajları içerir Facebook YouTube Twitter Instagram geçerli sınırsız internet İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye Ücretsiz e dergi 580 TL 1000 DAK 250 SMS 30 GB İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye Ücretsiz E dergi 410 TL 1000 DAK 250 SMS 20 GB İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye Ücretsiz E dergi 335 TL 1000 DAK 250 SMS 10 GB İlk ay 20 gb hediye +sil süpür aylık toplam 5gb hediye Ücretsiz E dergi 250 TL 40gb ve 60 gb tarifede aşım yoktur diğer tarifeler de aşım vardır Belirtilen fiyatlar, tarifeye yeni hat tesisi,numara taşıma ve faturasızdan faturalıya geçiş yoluyla gelerek, 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü veren bireysel müşterilerimiz için geçerli olacak fiyatlardır. **12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vererek taahhütlü fiyatlardan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, SOZ yazıp 5555'e SMS gönderebilirler. 12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vermeyen müşterilerimiz tabloda yer alan taahhütsüz tarife ücretinden faydalanırlar. Detaylar için Taahhüt Detayları bölümünü inceleyebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 9 Kasım 2024; 8:35:37 > |
TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel
-
-
Fiyatlar bayağı iyimiş geçmeyi düşünüyorum, güncelde daha iyi tarife yok sanırım
-
25gb 255 lira olana bende bugün Turkcell'den taşıma talebinde bulundum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6gb silsüpürden de aylık 5gb internet vergiler dahil 170 tl ye geçtim
-
Efsane şehirler demiş acaba şehir farkı mı var bazı kampanyalar gibi yoksa 81 ilde geçerli mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıntılarda şehir ayrımı yapılmamış .
-
Yıldızlı günler prime bitti devamı getirmediler. Türk Telekom da tasarrufa geçmiş :)
-
çekim kalitesi nasıl acaba?
-
Bölgende ki kullanıcılardan bilgi alabilirsin
-
Herkes bir şey söylüyor :) o sebeple vodafone göre nasıl acaba?
-
Herkes senin bölgende mi yaşamıyor nasıl bir şey söylesin .
Kendin deneyip tecrübe edeceksin
-
-
Merhaba misal ben 255 tl ye 25 gb olana taşıdım diyelim aylık vergi vs kaç para fatura gelşr bilgisi olan varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aşım yapmazsan 255+14.94 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
255 tl 25 gb turktelekom (5 gb hediye salla kazan 1 haftalık sanırım)
320 tl 30 gb vodafone sizce hangisine geçmeliyim ?
TT hem çekim hemde F/P olarak üzmez.
-
Şimdi online geçiş sürecini başlatacağım bakalım nasıl sonuçlanacak..
bu tarifelerin son gecis surelerini bilen var mi? 10 gun daha surem var, bekleyip oyle geceyim.
-
Bayi görsellerinde ve sitede göremedim .Müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
TT hem çekim hemde F/P olarak üzmez. |
Benzer içerikler
- taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- türk telekom ikiz sim kart
- numara taşımada eski hat ne zaman kapanır
- kullanılmayan numaralar
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- vowifi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- gizli numaradan arama
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X