Şimdi Ara

Yılı dolmayan ÖTV indirimli aracın satışı hakkında...Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam tekrardan geçmiş olsun. En azından hatalarıni kabul edip masrafınızı karşılamaları şık bir davranış olurdu. İnsanın severek aldığı arabasından soğuması çok can sıkıcı.

Bazen kızıyorum japonlara ama adamlar 6-7 yaşında, 200 bin km devirmiş, yetkili servisin yolunu bilmeyen araçlarını bile üretim hataları için çağırıp, bir dünya parça ve işçiliği tek kuruş almadan yapıyorlar. Diğer tarafta Vag 3 yıllık şanzımanı dağılmış, üretim hatası olduğunu kabul ettiği araç için işçilik ücreti alıyor. Bunu da 'iyi niyet ' adına yaptığını söylüyor. Tabi bakımları serviste yaptırmadıysan o da yok. Boşuna her yıl en değerli marka seçilmiyor Toyota

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Bu tarz sorunları her markada yaşayabilirsiniz. Hiç biri size benim arabam sorun çıkarmaz diyemez, bunun garantisini veremez. İşin en kötü tarafıysa aracı 5 yıl satamamanız. Engelli kişiyede satamazsınız ÖTV indirimli. Çünkü engelli kişiler 2.el ÖTV' siz araç alamazlar, sadece sıfır araç alabilirler. Ya aracınız perte çıkacak ya da 5 yılın dolmasını bekleyeceksiniz. İlla satmak istiyorum derseniz, ÖTV tutarını ödeyip aracı engelli statüsünden çıkarmanız gerekiyor. O zamanda 5 yıl dolana kadar ÖTV indirimli araç alamazsınız. Çünkü devlet size 5 yılda 1 araç alma hakkı tanıyor. Bu saydıklarım dışında maalesef bir alternatifiniz yok.
  • Geçmiş olsun abi dacıa logan al Biz eziyet ediyoruz yine birşey olmuyor bu arabalar neden bu kadar çıt kırıldım acaba?

Buda geçen dijital makina taşıdığımız resim
     Yılı dolmayan ÖTV indirimli aracın satışı hakkında...Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi...  Yılı dolmayan ÖTV indirimli aracın satışı hakkında...Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi...

Üstünde 300-400 Kg klima 4'te saniyelerce gezicide gezdiğimiz bile oldu.Tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 17 Ekim 2015; 18:01:28 >

• hocam mahkeme karari ile mümkün.veya bayi araci perte cikartir yada bir sekilde degisim karari verir sorunlardan dolayi zorunlu olarak.
    ama devlet sana demezki aracin sorunlu haklisin sat yeni al.
    devletin sorunu degil bu cunku.
    senden o aracin kullanilamaz olmasina dair belge ister yada bayii sana derki evet bu arac sorunlu ve arac degisimi gerekli o zaman devlet bu arac degisim isinin keyfi olmadigina kanaat getirir.
    araci kaza yapip perte cikan kisiler ayni sekilde raporlu arac alabiliyordu.

bayii ile konustunuzmu bilmiyorum ama hem kendi bayinizden hemde farkli bir markanin bayisinden bilgi alin bu konu ile ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.