Şimdi Ara

Yılın En İyi Forvetini Fener Aldı ,Janssen Hayırlı Olsun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

yanlız 33-36 maç oynamış 6 gol deniyorda harry kane var onun yedeği zaten :) baktım hep maçlara son 1 dk - 15 dk arası gitmiş. 6 gol 4 asisti neredeyse oynadığı her maça katkıda bulunmuş olarak görebiliriz

Harry Kane'i almamız gerekiyordu. O daha fazla iş yapardı en azından. Üstelik adı sanı duyulmuş.

Onlarda Harry Kane' i versek diye bakıyor zaten, daha fazla iş yaparmış, üstelik adı sanı duyulmuşmuş, nasıl bir bilgi, nasıl bir mantık var arkadaş.

İroniden de anlamıyorsunuz ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

yanlız 33-36 maç oynamış 6 gol deniyorda harry kane var onun yedeği zaten :) baktım hep maçlara son 1 dk - 15 dk arası gitmiş. 6 gol 4 asisti neredeyse oynadığı her maça katkıda bulunmuş olarak görebiliriz

Harry Kane'i almamız gerekiyordu. O daha fazla iş yapardı en azından. Üstelik adı sanı duyulmuş.

Harry Kane ve Fenerbahçe

İroniymiş tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 9 Eylül 2017; 13:3:2 >

• Şu harry kane mesajına 4 alıntı gelmesine mi yanayım onu ciddiye alıp yazmaları na mı yanayım bu tipleri gördükçe lord joker özlemim artıyor

Neredesin ayyy yüzlüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ota boka ironi yaptım he he diye konuşan bir nesil çıktı, buna ironi diyorsanız son derece kalitesiz gereksiz olduğunu da eklemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.