Şimdi Ara

Yılın en uzun gecesine özel 21 Tl Worldpuan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
11
Favori
11.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de öyle düşünerek alışveriş yaptım ama dahil olmamış. Sektör farklıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucar70

Sahibinden.com dahil oluyor. Ozdilekteyim.com ise en uzun gece kampanyasına dahil olmadı. Müşteri Hizmetleri sektörün e-ticaret değil çok katlı mağaza olarak göründüğünü söyledi. Seçili internet siteleri arasında özdilek süpermarketleri var, o hangi sektörde görünüyor acaba, e-ticaret olmadığı kesin de. Güzel kampanya ama yaptıkları işi adam gibi yapamıyorlar maalesef.

İyide Özdilekteyim haricinde bir internet sitesi yok ki özdileğin. Özdilek.com satış yapmıyor zaten.Oda market alışverişi için özdilekteyim.com a yönlendiriyor.MArket kısmının posu farklıysa bilmiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucar70

Ben de öyle düşünerek alışveriş yaptım ama dahil olmamış. Sektör farklıymış.

10 indirim 20+18 puanda sıkıntı var mı pekiyi
  • Merhaba arkadaşlar ;

benim kombom şu şekilde oldu,belki işine yarayan faydalanmak isteyen olabilir :

E hamal sitesinden : 5 lt naturel sızma zeytin yağı+1 paket şahin sucuk : 108,9 x 2 = 217,80 + sepette 10 adet organik yumurta+250 gr. organik kuru kayısı .

217,80 gelecek world puan

e hamal ykb cüzdan 25 tl
    108 tl puan kampanyası 18 TL world genel
    200 tl üzeri en uzun gece 21 tl

toplam : 25+21+18 = 64 tl worldpuan 218-64= 154 TL 10 lt zeytin yağı+2 paket sucuk+ 10 adet organik yumurta+250 gr. organik kuru kayısı .
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde düşünmüştüm ama olmadı.

• koçtaş 250 ye 25 puan ve en uzun gece 21 veriyor.
    özdilek 108 inde icine girmeli cünkü özdilek sitesi diye bir site yok.özdilekteyim.com var.şans denemek gerekirmi bilmiyorum.artı 25 tl lik kupon veriyor.1 tl alt limitli
    Onlarda sıkıntı yok. Sadece en uzun gece kampanyasına dahil olmadı.

• ismail671 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz siteye baktım ama fiyatlar mı arttı yoksa aldığınız ürünler mi satıştan kaldırıldı söylediğiniz fiyatlar yok çünkü yada ben bulamadım.

Edit : Tamam hocam şimdi buldum :) Ama biz genelde natural sızma kullanıyorduk bu natural birinci olarak geçiyor nasıl bir fark var acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 21 Aralık 2017; 23:20:12 >
  • Peki beyler 202 tllik alışveriş yaptım n11 den diyelimki Aldığım ürünlerden biri yok ve 12 tl iade yapıldı bizim bu puan ne olur tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sozdal

Hepsiburada sadece 21 tl yüklenir

10 da playden 31 garanti...
    Hocam benim de grupanya alisverisimi farkli postan cekim yapilmis diye saymamislardi bi iki kez kayit actirdim halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaybayat -- 21 Aralık 2017; 23:36:44 >
  • bbsaa B kullanıcısına yanıt
    O listeye güvenmeyin hocam. O listede Avon Kozmetik var, ben geçen sene 2 farklı kampanyada aynı listeye güvendim puanlar itiraza rağmen yatmadı. Liste güncel değil, orada üye olmayan işyerleri de olabiliyor. Gittigidiyor, HB, N11 gibi genel ticaret sitelerinden yaparsanız daha kesin olur.

• Ehamal kişiye mi özel, cüzdanda Yok bende. Neden olabilir ki?

• Pttavmden aldik bakalim, mesaj da gelmedi, insallah sorun cikmaz

• mesaj filan yok sanirim , sadece 108 icin geliyor , digerlerini yatacagi gun gorecegiz ama yatacaktir

21 ler kesin yatar da , belki firma bazinda olanlarda problem cikarsa cikar ama 5% tir o olasilik da
  • lvnt38 L kullanıcısına yanıt
    Tume kampanyalari sıralayıp asagi dogru inin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kampanyalar kısmında hocam sol menuden girin

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    gift cardı aldım. sadece 18 tl puan kazandınız sms'i geldi.ilginç :)
    takip edicez mecbur. tekrar sağol hocam kombo için.
    var, kampanya kısmına gir en aşağılarda görebilirsin
  • gittigidiyordan 6.800 liraya iphone x 256gb alacağım
    100 tl wp üzerine 21 tl wp daha mı gelecek
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.