Şimdi Ara

Yılın Oyun Olayları 2015 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yılın en iyi bağımsız oyunları falan da çekin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar bugün PSN hesabıma girdiğimde outlast oyununu gördüm şaşırdım ve sevindim oyunu daha önce oynamadigim için hemen indirmek istedim fakat oyunun detayın girdiğimde oyunla ilgili hiç bir detay vb durum gözükmüyor dolayısıyla oyunu indiremedim aynı durumla karşılaşan baskalarida var mı acaba

Mostralık koymuşlar o oyunu oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mostralık derken hocam anlayamadım
  • Cızırtı var hemde çok var kulaklarımı tırmalıyor resmen izlenmiyor ama html 5 üzerinden sorun yok normal flash üstünde çok cızırtı var.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sayın BSC GTA5'in türkçe yaması aylar evvel çıktı,hemde %100 olarak,nasıl haberiniz olmaz anlamıyoruz.Yalnız GTA TÜRK'ün çıkardığı yarım yamalak tamamlanmamış yama daha önce çıkmıştı.
    Onlardan kısa süre sonra TECHNOGAME oyunun yamasını %100 olarak oyunculara sundu bilginiz olsun.TECHNOGAME'in hakkını vermeniz gerekir.

• En önemli olayı unutmuşsunuz. Bağımsız serisi bitti :(
  • söylemeyi unuttuğunuz ve yer edinmediğiniz en önemli olaylardan bir tanesi ise; Bahçeşehir Üniversitesi'nde Crytek firmasının CryEngine ile oyun geliştirme dersinin verilmesi. Benim de aldığım bu ders, ülkemizin sadece teknolojiyi kullanan ve gelişmeleri izleyen bir toplumdan, bazen o teknolojiyi yapan ve o oyunları oynatan bir kesime dönüşmesi için güzel bir adım. Obama'nın herkese programlama öğretmek için çalışırken, bizim iletişim ve haberleşme bakanımızın 'bulut mulut çok garip şeyler, gafamız almıyor, çok garip şeyler' dediği bir ülkede , oyun çıkarmamız bile başlı başına bir başarı sanırım. Bu kadar destek ve imkan azlığı içerisinde böyle bir şeyin yapılabilmesi bile başlı başına geçtiğimiz senenin en güzel haberlerinden bir tanesiydi ülkemizin adına. Bunu belirtmek istedim.

Saygılar dilerim.

• Ohooo gta 5 türkçe yaması çıktı hatta filmini bile var https ://www.yo utube.com/wa tch?v=KE4gC8LD6zs

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.