Şimdi Ara

YILIN TRANSFERİ KİMDİR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALVES tabiki adam 60 dakikada drogbayı yedi resmen. Eli dorgbanın boynundan ayrılmadı
  • erman kilic
  • Tolga. Yıllardır güven sıkıntısı yaşıyordu Beşiktaşlılar bu sene zihnen rahat olurlar diye düşünüyorum.
  • Yılın transferiyse Sneijder.
    Sezonun transferiyse Alves, Atiba.
  • Böyle gider de Y.Demirören'in pençesinden kurtarırsak, Fatih Terim GS'ın en iyi transferi olacak.
  • Bjk: Atiba
    Fb: B. Alves
    Gs: Erman Kılıç
    Ts: Bosingwa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan kaya
  • Neymar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 Bruno alves
    bizim için oynamasını isterdim bu adamın çok iyi defans
  • eğer gelirse arda derim ama gelmez ise de sneijder

alves ve drogba yaslarından dolayı pe olay bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

kaka veya arda

Cardozo yada Belhanda gibi bir şey demişsin

forlan,reyes,ashley cole,toure,robben,nani,carlinhos,quaresma

Çocuk musun arkadaş? Burada transfer mi yarıştıracağız şimdi siz onu aldınız biz bunu aldık diye? Ben onu 2side gelmez anlamında yazdım.Kötü bir amacım olsa farklı bir şekilde yazabilirdim.GİBİ kelimesinden anlayabilirdin oysaki. Ne meraklısınız bir şeylere direk anlamadan saçma cevaplar vermeye.

• Felipe Melo
    Chedjou
    Gökhan Töre
  • Valla Alves'i adam gibi izleyemedim ama herkes diyorsa vardir bir seyler Zaten adi yetiyordu iyi transfer diyebilmek icin. Bugun izleriz artik insallah gecit vermez.

Besiktas icin de Tolga Zengin mi desem Atiba mi desem karar veremedim. Ilk bakista Tolga diyordum. 10 tane hatali gol yese ses etmem kendini kanitlamis en kaliteli Turk kalecilerden, kalede guven veren birisi var uzun yillar sonra. Ama Atiba'nin performansini gorunce kararsiz kaldim.

GS icin de Melo :)

En iyi transfer hangisi olmus sene sonu soyleriz artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

bir şey sormak istiyorum süper kupayı izleyemedim salzburg maçlarını da.alves ne yaptı da bu kadar övülüyor?60 da kırmızı yediğini duyunca daha çok eleştiri beklerdim ben

2 metrelik drogba alves varken ceza sahasında topla neredeyse hiç buluşmadı...Sonunda alvesten kurtulmak için sağ kanat oynamaya başladı...
  • Arda Turan

• yapılırsa veysel almazsa b alves
  • Hem takıma uyumuyla, hem liderlik özelliğiyle. Hem de iki stoperin işini görmesiyle kesinlikle Alves. Bu sezon ki transferlerin içerisinde bu kadar katkılı bir transfer yok sanırım başka.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

kaka veya arda

Cardozo yada Belhanda gibi bir şey demişsin

forlan,reyes,ashley cole,toure,robben,nani,carlinhos,quaresma

Çocuk musun arkadaş? Burada transfer mi yarıştıracağız şimdi siz onu aldınız biz bunu aldık diye? Ben onu 2side gelmez anlamında yazdım.Kötü bir amacım olsa farklı bir şekilde yazabilirdim.GİBİ kelimesinden anlayabilirdin oysaki. Ne meraklısınız bir şeylere direk anlamadan saçma cevaplar vermeye.

Çocuk diyene bak aslkfjasflkjasfakjgh bende bu 8 'i gelmez diye yazdım var mı bi sorunun ?

• önder özen ve alves
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.