Şimdi Ara

Yıllar önce “65 yaşına gelen siyasetçi emekli olsun” diyen Erdoğan,bugün 66 yaşında! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
7.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir zamanlar akparti kurulduğunda tüzüğünde 3 dönem kuralı da vardı. ne oldu ? ilk dönemeçte üstü çizildi tabi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 28 Şubat 2020; 1:10:36 >
  • Konuya bak çay demle.Adam dün dediğini yalanlıyor yıllar önce söylediğinlemi uyuşacak

Muhalifliğinde bir seviyesi olmalı.Ülkede hiçbir tarafta kalite falan kalmadı.
  • buda birsey mi mhp ile isbirligi yapiyor suan 3 sene oncesi birbirlerine neler demiyorlardi youtube un yalancisiyim agza alinmicak laflar
  • Gelen gitmiyor , kendini vazgeçilmez görüyor , gelinen nokta ortada.
  • Elk.de kullanıcısına yanıt
    Bu işi yapamayan Ecevit bile(!), Kıbrıs'ı alırken 33 şehit vermemişti. Evet bugün 33 şehit verdik. O da bize açıklanan rakamlar. Reis için daha önce dediği gibi belki bir kaç kelle olabilir ama bizim için canlarımız onlar. Bu canların vebali sizin üstünüzedir. Şimdi kandilinizi kutlayabilirsiniz.

Şehit analarının selamı ve bedduaları ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 28 Şubat 2020; 7:5:2 >
  • neyin telaşıysa bu youtube saatlerdir kilit altında 33 değil 330şehit çıksa şaşırmam
  • Bizim gibi demokrasinin zayıf olduğu gelişmemiş ortadoğu ülkelerinde başa biri geldimi ölene kadar gitmez, ecevit, demirel, özal, erdoğan, kaddafi, esad, mubarek gibi, halk cahil olduğu için uzun yıllar güdülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 28 Şubat 2020; 9:10:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam onu derken kendisinin de o makama geçeceğini ve 66 yaşında da o işi yapacağını düşünmemiştir, hem o sözü kendim için söylemedim ben hariç 65 yaş ve üstü siyaset yapanlar için söyledim dese kim ne diyebilecek ki.
  • Tükürdüğünü ilk defa yalamıyor ki.

daha yeni birlikte büyüdüğü Fetö ile kandırıldık dedi. şehitlerimizi veren Esadı ayakta alkışlattı vs bu mu unutulmayacak
  • Saygıdeğer erdoğanın yaşı 66 olabilir ama ruhu 25'lik delikanlı gibi. Allahın izniyle 1898 yaşına kadar ülkemizi uçurmaya adeta şahlandırmaya devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet teknoloji nin getirdiği boluk ve hizlanmayi bile RTE nin getirdiğini sanıyor

• Keşke virüs ona ve çevresindekilere de bulaşsa

• Yıllar önce “65 yaşına gelen siyasetçi emekli olsun” diyen Erdoğan,bugün 66 yaşında!
  • quote:

Erdoğan'ın, yıllar önce “65 yaşına gelen siyasetçi emekli olsun” dediği röportaj ortaya çıktı.

Erdoğan demiş Tayyip dememiş !
  • niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ?
    İnönü 77 yaşında başbakan olmuştu, bunu biliyor musunuz? bilseniz de ses çıkarmazsınız.
    Ecevit 74 yaşında başbakan olmuştu, bunu biliyor musunuz? bilseniz de ses çıkarmazsınız.
    Reis yaşadıkça çekemeyenler kahrolsun
  • iyimser29 kullanıcısına yanıt
    Sartlara gore ele almak lazim... Inonun'ki malum ..

Ecevit'inki ise aslinda harici emirle ... Yoksa Ecevit bilindigi uzere siyasetten cekilmisti . Kontrollu biri olacagi sanildi kontrolden cikti. Her turlu harcandi siyaseten de ...

Devlet olabilen ulkelerde kisiler onemli degildir yeri hemen birisince liyakat ve aidiyetlikle yerien getirilmektedir...

Geldikleri gibi giderler . Nasil geldiler unutulmamali ....
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Kim olacak?

• Elk.de kullanıcısına yanıt
    çok komik gülüyorum bu tarz cümlelere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.