Şimdi Ara

Yillar sonra geri dondum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 10 yil sonra sroyu geri yukledim ve 31 levela kadar full int char kastim..bazi sormak istediklerim sunlar..
    -para nasil kasiliyor?
    -job skilleri neyin nesi ve vermek zorunda miyiz?
    -full int nuker char olarak elektrik,ates ve buza verdim novalari actim ,, bundan sonra nasil yol izlemeliyim?
    -bot kullananlar banlaniliyor mu? Hala bot kullaniliyor mu?
    -yapmak istediginiz butun oneriler varsa lutfen cekinmeden yaziniz.
    -acikcasi soylemem gerekirse zaten 31 lv a kadar cok zor kastim ,, oyunu oynayan kisi sayisi baya azalmis olsa gerek ki bircok kisi de yazdigim yazilara cevap vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 70+ yaratıklardan gold düşüyor.

Job skill'lerini açmak zorunda değilsin. Job kıyafeti giymek istiyorsan, job level'ını da kasmalısın.

İleride heuksal ya da bicheon'a da verebilirsin. Artık SP sıkıntısı yok. Event'lerle ve 105'te girilebilen cave sayesinde milyonlarca SP elde edebiliyorsun.

Level sınırı olmuş 125, elbette bot kullanılıyor. Kullananlara hiçbir şey olmuyor, eskisi gibi değil.

Oyunda sıfırdan char kasmak zor. Hazır parti falan varsa sıkıntı yok. Ben 5 ayda 0'dan 120'ye kastım. Daha da kısa zamanda yapabilirdim. Görev yapmadan kastım. Artık millet tek char'la takılmıyor. Mesela şu anda bende 11 char açık.

Sana önerim var elbette. Bu kadar uzun zaman geçmiş, bu saatten sonra kavrayamazsın oyunu. O eski sade oyun değil. Her şey karmaşık ve oyun çok fazla para istiyor. Eğer çok oynamak istiyorsan, hazır char almanı tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 9 Mart 2015; 23:09:27 >

• Sakın başlama arkana bile bakmadan kaç Çok özlediysen oyunu privatede takıl 1 ayda hevesin geçer paranda cebinde kalır mutlu bir insan olursun . 80 lik job agırlıklı serverları araştır.
  • P4P800 kullanıcısına yanıt
    ozledigim icin dondum .. 31 levela kadar skilarak kastim .. Ama yok yere ,,
    Neyse .. Aslinda son level ya da yuksel level olan charlardan birisiyle soyle bi birkac gun takilsam (ama nuker olmali) yeter herhalde ..cunku suanda hic oynamiyorum bile ..

• 2007 de başlamıştım az önce bi tane private server indircektm son 1 saat yazdı vazgeçtim private serverda bile zaman öldürmeye gerek yok Ama forumun silkroad bölümü alışkanlık yapmış arada girip bakıyorum
  • STReeT_ART S kullanıcısına yanıt
    bende 2005te başlamıştım.. 32 lvla kadar bi char kasıp satmıştım ,,

sonra başka bi charı 3 arkadaş 70 lva kadar kasmıştık ,, sonra oyunu bıraktım..

şöyle çok yüksek level nuker charlar görüp bir süre takılıp hevesimi geçirsem başka bişey istemiyorum :D bu saatten sonra oynayacak değilim galiba..
  • beyler bende başlicam hangi serverdesiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi fikrimi söylemem gerekirse hiç başlamasaydın daha iyi olurdu. Amaç vakit geçirip zaman öldürmeyse oynayın derim. Ama bir süre sonra yetersizliklerden dolayı sıkılıcaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.