Şimdi Ara

yıllar sonra ilk defa PES'i sildim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu oyunun en büyük olayı oynanabilirlikti, gerisini yamalarla hallediyorduk.. Konami oyunu güzelleştireyim derken iyice mahvetti, PES2014 'ü oynamayı bıraktım, sildim.. PES2013 'ü yedekte tutuyordum onu da sildim.. 2000 yılından beri PES oynuyordum ve ilk defa bıraktım. en büyük zevkim master lig oynamaktı son yıllarda keyif alamaz oldum, herşey transfer olayını zorlaştırmalarıyla başladı, sonra da oynanabilirliği mahvettiler.. ML ten vazgeçip BAL moduna verdim kendimi, o da takımların saçmalamasından dolayı sıkıcı olmaya başladı, siz oyundayken saçmalayan takım siz yedeğe alınınca mantıklı oynamaya başlıyor.. neyse ben şimdi burada o kötü bu kötü diye sıralamak istemiyorum, eskisi kadar keyif alamıyorum artık bu çok net!!!

bu yıl ilk defa FIFA2014 'ü cidden sevdim, eskiden FIFA'nın en büyük sıkıntısı oynanabilirlikti ve bu konuda ciddi bi ilerleme göstermişler, yıllar sonra ilk defa FIFA oynuyorum..
    antremanlar keyifli, biraz çalıştıktan sonra BE a PRO (pesteki BAL) oynamaya başladım;
    - öyle rastgele depar atma yok, nefesin tükeniyor.. mantıklı koşacaksın!
    - maç esnasında aktif bi rating sistemi sözkonusu, hata yaptıkça puan kaybediyorsun, güzel şeyler yaptıkça puan artıyor, epey motive edici olmuş..
    - maçın sonlarına doğru dayanıklılık tükenmeye başlıyor, idareli gitmezsen oyuncu koşmayı bırakıyor sekmeye başlıyor duruyor bacağını tutuyor.. hatta yerde kalıyor hakem oyunu durduruyor yanınıza geliyor
    - maç esnasında yaptığınız her hareket size +puan kazandırıyor, diyelim 10defa güzel uzun pas attınız uzun pas atma özelliğinizin yükseldiğini söylüyor. bu da motive edici!!!
    - spikerler, sky sports izliyor gibi inanılmaz gerçekci, zaten fifanın spikerleri her zaman pesten daha iyiydi kabul edelim..
    - sizin takımınızla aynı saatte maç yapan takımlar var diyelim, onların canlı sonuçlarını aktaran başka bi spikere bağlanıyorsunuz kendi maçınızı yaparken, adam heyecanlı bi şekilde "az önce x takım gol attı durum 1-1 oldu" felan diyor
    - seyirciler ve atmosfer çok iyi
    - saha kenarında ısınan futbolcular var, fotoğrafçılar daha gerçekci
    - yağmur kar efekti çok iyi, oyun ağırlaşıyor zorlaşıyor,
    - çimler çok iyi, toplar tatmin edici..
    - geniş açı kamera favorim, diyelim ki top sol üstteki skor tabelasının oralarda, oyun keyfi bozulmasın diye tabela görünmez oluyor
    - herşeyden önemlisi oynanabilirlik cidden çok iyi, oyunda eksik birşey yok

yıllar sonra ilk defa şunu söyleyebilirim; fifa, pes'i geçmiş!!!

yıllar sonra ilk defa PES'i sildim!!!

• konami her sene son 2-3 ay kala oyun yaparsa böyle olur. 2015 için bir çalışma var mı yok. adamlar yatıyor. zaman azalmaya başlayınca kış uykusundan uyanan ayılar misali uyanıp oyun yapmaya başlıyorlar. ben pes oynamayı 2012 de bıraktım. arada bir yamaların hatrına oynuyorum o kadar.
  • Bence bu sene iki tane fifa var sanki, pesin tum ozelliklerini yok etmisler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt
    Beceriksizlik = oyun bırakmak imza: pes14

Online alt yapı de,lisanslar de,güncellemeler de ama!!
    Top fiziği,grafik,sümülasyon,hataları olsada oynanabilirliğime dokunma!!
    "BECEREMEDİK" deyin be kardeş
    Şimdi gidin 5-0'dan 5-6 maç verilen %100 sistem müdahaleli,1-2 saniye içinde rakibin dizinizin dibinde olacağı ve 3-4 pas sonra L1+üçgen = goll olan
    Sakatlanınca hakemin nasılsın diye yanına geldigınde mutlu olacağınız fifanızı oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 15 Ocak 2014; 23:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda bende öyle diyodum ama son güncellemelerle daha zevkli oldu oyun aktif olarak oynuyorum master lig yapıyorum pc de

pes edit yaması kurulu bolton la başladım ingiltere 2. liginde premier lige çıktım hemde süper star en zorda oynuyorum ben beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSsTuR

Beceriksizlik = oyun bırakmak imza: pes14

Online alt yapı de,lisanslar de,güncellemeler de ama!!
    Top fiziği,grafik,sümülasyon,hataları olsada oynanabilirliğime dokunma!!
    "BECEREMEDİK" deyin be kardeş
    Şimdi gidin 5-0'dan 5-6 maç verilen %100 sistem müdahaleli,1-2 saniye içinde rakibin dizinizin dibinde olacağı ve 3-4 pas sonra L1+üçgen = goll olan
    Sakatlanınca hakemin nasılsın diye yanına geldigınde mutlu olacağınız fifanızı oynayın

detaylar benim için önemli.. her sene bi sürü tezahürat kurup formaları ayakkabıları stadyumları ayarlıyordum.. hatta her takıma ayrı ayrı tezahürat kanalı açıp uğraşıyordum.. oynanabilirlik iyi olsun gerisi önemli değil uğraşırım diyordum.. ancak bu oyundan vazgeçişime beceriksizlik deyip geçersen hata edersin.. yıllardır oynayan birisi olarak değişiklikleri analiz edebiliyorum, tamam takım oyunu esastır ama bazen birebirde bir çalım atmak geçmek istersin, bağlı çalımları da kaldırdılar.. sağ analogta ne çıkarsa bahtımıza şeklinde çalım atmaya çalışmak saçma.. zaten her defasında defanstan birisi tutuyor çekiyor mutlaka topu kapıyor, şahsen ben oyundan eskisi gibi keyif alamıyorum..

burada bi beceriksizlik varsa o da konami'ye aittir, geliştirecem dedikçe mahvetti oyunu..

edit: fifa'nın oynanabilirlik eskiden berbattı ama şimdi 2014'te iyice güzelleştirmişler, detayları da on numara.. hakemin faul tespit edip avantaja bırakması, oyun ne kadar sürerse sürsün bunu unutmaması sözkonusu.. pes'te yok böyle birşey.. hatta bir keresinde ikinci bir faul yapıldı ona sarı kart gösterdikten sonra daha önce avantaja bıraktığı poziyondaki adama gidip sarı kart gösterdi, sonra da o faul nasıl olmuş video ile gösterildi.. kimse kusura bakmasın ama bu gibi detaylar benim için önemli arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 17 Ocak 2014; 2:10:48 >

• her spor oyunun bi alışma devresi vardır bu pes 2014'de biraz uzun sürsede oynanabilirlik açısında biraz sabır isteyen bi oyun yapmışlar 2 pasla gol atanlar tabi beğenmez pes 2014 'ü o yüzden herkese hitap edememişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fifa2014 de farkettiğim yeni birşey daha var; be a pro (pesteki BAL) modunda lig maçlarını oynarken standart bi spiker ikilisi var diyelim, olaki milli takıma çağrıldınız o zaman maçları tamamen farklı bi spiker ikilisi yorumluyor, adamlar uğraşmış yapmış kim ne derse desin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.