Şimdi Ara

Yıllara göre akıllı telefon bataryalarında ilginç değişim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 plus kullandım ios 8 ile 6s plus ta kullandım ios 9 ile. 6s plus günü çıkarsa da asla ios8 li 6 plus ile yakaladığım süreyi yakalayamadım.
    Bir de hangi s6 6saat ekran süresi vermiş Hocam. S6 nın rezil bir ekran süresi vardı ki zorlasan 3.30 bilemedin 4 saat ekran süresi almıştım.
    Apple kesinlikle şarj olma süresini iyileştirmeli diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hizli sarj gelirse suan bi gunu cikaran bataryan 6 ay sonra gunde 2 sarj icmeye baslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s ve G2 var bende. G2 çok daha hızlı ve atik bir telefon. Iphonelar tamamen animasyon ile göz doldurmaya çalışan bir marka. G2 de ana ekran tuşuna bastığım an pat diye ekran gelir, iphone 1 saniye bekle ki animasyon dönsün safari ekranı aşağıya doğru insin filan. Hem kısıtlamalarda cabası. Şuraya yüzlerce neden android diye sebepler yazabilirim Iphone'u büyük ekran kullanmanın mantığı yok çünkü store dan uygulama harici hiç bir indiremiyorsun. Alacaksın iphone SE tarzında bir telefon, biraz hevesini alınca anneye babaya vereceksin çünkü tam basit kullanıcılara hitap eden bir kullanım tarzı var. Orasını burasını kurcalarım, rom yüklerim, yeniliklere açığım diyorsan android alacaksın bu net .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastShip L kullanıcısına yanıt
    Kim bilir. Belki de " ironi " yapıyorumdur. Görgüsüz değil , kullanıcıyım. Üslubunuzu düzeltmeniz dileği ile iyi forumlar.
  • Hani grafik nerede?

• Yeminle haberleri bu kadar oduncasına hazırlamak marifet ister. Arkadaş habere o kadar yazı yazmışsınız ama görselliğin her zaman daha çok akılda kaldığını öğrenememişsiniz.

Grafik hazırlamak çok mu zor, habere bakınca kesin grafik vardır diye girdim kuru yazı çıktı karşıma...

• Sabah 7:45 de şarjdan çıkardım. Telefon sabahtan beri elimde. Verdiği pil değeri bunlar. 3 aydır kullanıyorum. Mobil veri ve wi-fi sürekli açıktır bende. Yaptığım iş vesilesi ile mail aktiftir. Şarj konusunu çok irdelemeyin derim ben apple sevenler. (Ki bende çok seviyorum velhasıl sadece yazılım donanım uyumunu ve ses kalitesini kulaklıkdaki. ) Elinize alıp kullanmadan söz sahibi olmaya çalışmayın. Tamam sizin yoğurt ekşi değil ama bazı şeyleri bilmek gerek. Bildikten sonra konuşmak gerek. Gerçi doğru ya 1 sene sonra ölür bataryası benim telefonun bu kadar dayanmaz. Olsun ben yanına bir de 6s plus aldım. Bakalım hangisi çabuk ölecek

Yıllara göre akıllı telefon bataryalarında ilginç değişim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.