Şimdi Ara

Yıllardır aradığım bir film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar bundan 10 yada 12 yıl önce idi sanırım bir film izlemiştim digiturk moviemax te fakat adı aklıma gelmiyor oynayanlar arasında ünlü biri de yoktu belki siz hatırlarsınız.

Konu şu bir tane ruh hastası bir kadın vardı ve ormanlık bir alanda grup halindeki kızlara (birkaç erkek de vardı galiba) çeşitli işkenceler yapıyordu ama nasıl işkencelerse artık neyse aklıma kazınan kısmıysa filmin sonundaydı, bir şekilde kadının elinden kurtulup kadının kafasını çekiçle parçalıyorlardı oradan çok etkilenmiştim sanki ben de vuruyormuş gibiydim rahatlamıştım çok değişik bir filmdi sanırım Blair Cadısı gibiydi izleyenler bilir kamerayı kendileri taşıyorlardı.

Zorluyorum kendimi fakat daha fazlasını hatırlayamıyorum hatırladıkça eklerim beynimi çok meşgul ediyor bu film fakat bulmam imkansız filmdeki olaylar haricinde hiçbirşey hatırlamıyorum oynayanlar ünlü kişilerde değildi zaten. 

Hatırladığım sahneler ; 

Kızlar arabayı kurtarmışlardı deli kadından sonra köşe biyere çekmişlerdi ormanda çalıların arasına, deli kadında arabanın kumandasına basarak arabayı arıyordu sonunda buluyordu falan. 

• sahneler güzel geldi filmin adını bulursan haber et :)

• https://forum.donanimhaber.com/adini-hatirlayamadiginiz-filmleri-buraya-sorunuz--31599917

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    11 ay önce açıldı
    Karşıma çıkan bir filmi arıyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.