Şimdi Ara

YILLARDIR ARADIĞIM METAL ŞARKISI [ BULUNDU !!! ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
10
Favori
11.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Knka adamlarin tipleri nasildi
    Bilmiyorum ki hic görmedim adamlari sdece tuşlu telefonumdan dinlemistim ozamanlar youtube internet falan bilmiyordum 2005 - 2007 arasiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hee eski o zaman muhtemelen 80ler muzigi flndi heralde pek bilemem onlari megadeth gibi dedigin icin

• Bende senin gibi dream theaterin sarkisini arıyorum kac yildir XD

• quote:

Hee eski o zaman muhtemelen 80ler muzigi flndi heralde pek bilemem onlari megadeth gibi dedigin icin
    Ya yok aslinda oyle 80ler havasi yoktu suan bile dinlenir yani öyleydi anladinmi bonus sacli 144p ispanyol paça günleri değil. Linkin park a place for my head da baya ünlüydu o zamanlar

• quote:

Bende senin gibi dream theaterin sarkisini arıyorum kac yildir XD
    Şunu bi bulak sonra ona bakariz butun forum olarak

• Hmm peki grup cok ünlumuydu

• quote:

Hmm peki grup cok ünlumuydu
    Bitek o şarkisini dinliyordum. Çevremde de bana o sarkiyi atan arkadasim disinda dinleyen yoktu. Internetim olmadigi icin ozamanlar ünlü muydu degilmiydi bilemiyorum..

• Pek bilinmiyosa sıkıntı ama ben dinledim hatirkiyorum aga ama aklima gelmyor grubun adi

• ASLA BULAMAYACAKSIN BİR KEZ GELDİĞİN BU HAYATI BU ŞARKIYI MERAK EDEREK GEÇİRECEKSİN SAATLERİNİ GÜNLERİNİ YILLARINI KAYBEDECEKSİN BİR AİLE KURDUĞUNDA BİLE BU SIR PEŞİNİ BIRAKMAYACAK YAŞAMA SEVİNCİNİ KAYBEDECEKSİN HİÇBİR ŞEY SANA İLAÇ OLAMAYACAK İNSANIN ACİZLİĞİNİ DİBİNE KADAR HİSSEDECEKSİN BU BELİRSİZLİK SENİ SONA KADAR GÖTÜRECEK VE BİR GÜN ÖLÜM YATAĞINDAYKEN DE BU ŞARKIYI BULAMAMIŞ HALDE CEVAPSIZ BİR ŞEKİLDE ÖLÜP FİLOZOFLAR İLE EMPATİ YAPABİLECEKSİN.
  • quote:

Pek bilinmiyosa sıkıntı ama ben dinledim hatirkiyorum aga ama aklima gelmyor grubun adi
    En azından hatirlayanlarin olmasi bile bi gelişme. Ama bulamazsak gözüm açık giderim o ayrı

• Opeth olabilir mi acaba? Bende aşırı merak ettim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

ASLA BULAMAYACAKSIN BİR KEZ GELDİĞİN BU HAYATI BU ŞARKIYI MERAK EDEREK GEÇİRECEKSİN SAATLERİNİ GÜNLERİNİ YILLARINI KAYBEDECEKSİN BİR AİLE KURDUĞUNDA BİLE BU SIR PEŞİNİ BIRAKMAYACAK YAŞAMA SEVİNCİNİ KAYBEDECEKSİN HİÇBİR ŞEY SANA İLAÇ OLAMAYACAK İNSANIN ACİZLİĞİNİ DİBİNE KADAR HİSSEDECEKSİN BU BELİRSİZLİK SENİ SONA KADAR GÖTÜRECEK VE BİR GÜN ÖLÜM YATAĞINDAYKEN DE BU ŞARKIYI BULAMAMIŞ HALDE CEVAPSIZ BİR ŞEKİLDE ÖLÜP FİLOZOFLAR İLE EMPATİ YAPABİLECEKSİN.
    LAAAAAAAAAANNN KRIZE GİRDİM YEMIN EDERIM OLM NIE YAPIOSUN BUNU YA BU KADAR INSANIZ BURDA ELBET TURKIYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARI ÜZERİNDE BU ŞARKIYI BENDEN BAŞKA DİNLEMİŞ BİR YİĞİT VARDIR . İŞTE O ZAMAN SANA SADECE 2 ÇİFT LAFIM OLACAK

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Opeth olabilir mi acaba? Bende aşırı merak ettim yahu
    Bilmiormki hocam hangi sarkisi benziyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Hocam lütfen nick entry uyumu yapmayalım ortalik karışık zten

• Genel olarak sound olarak benzettim bende tam şu şarkı diye atacak kadar emin olamadım. Scorpions kelimesinden eminseniz şarkılarda geçen kelimeye göre aratarak bulunabilir.
  • heat2797 kullanıcısına yanıt

Kafa dagıtmak için bu listemi kullanıyorum öle arada sırada ekleme yapıyorum.

• Warner Recordsyoutube
    Trapt - Headstrong (Official Music Video)
    https://youtu.be/HTvu1Yr3Ohk

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.