Şimdi Ara

YILLARDIR ARADIĞIM METAL ŞARKISI [ BULUNDU !!! ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
10
Favori
11.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan iş güç sahibiyim ama hala lise 1 e giderken dinlediğim şarkıyı bulamıyorum. şarkıyı kim sölüyor bilmiyorum. bi grup şarkısıydı, erkek vokalistti. şarkının başındaki müziği piyanoyla çalmaya çalıştım şöyleydi https://vocaroo.com/jrIGE9IqTd ama bunun elektro gitarla çalındığını düşünün piyanoyla değil.

ve emin olmamakla beraber sanki şarkının adında ya da grubun adında scorpions kelimesi geçiyordu. ama emin değilim. Lütfen bu şarkıyı bulalım. bulsa bulsa donanımhaber bulur bunu . çünkü baya metalci var buralarda biliyorum

EDİT : YENI SES KAYDI ARKADAŞLAR BELKI DAHA ANLAŞILIR OLUR BÖYLE https://vocaroo.com/0tCYeeUC8e

TAHMİNLER

Disturbed - down with the sickness❌
    Godsmack - I Stand Alone ❌
    Trivium - Built To Fall ❌
    System of a down - spiders❌
    Queen - Bohemian Rhapsody❌
    Ghost - Dance Macabre ❌
    Scorpions - humanity❌
    disturbed -the night❌
    Limp bizkit - rollin❌
    Slipknot- People equal sht❌
    Slipknot-Physcosocial❌
    Megadeth - Holy Wars❌
    Scorpions - Rock You Like A Hurricane❌
    scorpions - steamrock fever❌
    Evanescence - Everybody's Fool❌
    Breaking Benjamin - I Will Not Bow ❌
    Trapt - Headstrong ❌
    Pantera - Cowboys From Hell❌
    Rage against the machine - wake up❌
    Bullet For My Valentine - Your Betrayal❌
    Korn-Right Now❌
    Scorpions - Hell Cat❌
    Korn- Did my time❌
    Breaking Benjamin - Diary Of Jane❌
    Godsmack - I Stand Alone❌
    Disturbed - The Night❌
    Disturbed - Decadence❌
    karnivool - themeta❌
    Scorpions - Alien Nation❌
    sentenced - neverlasting❌
    Skillet-Monster❌
    quake arena OST❌
    Scorpions-No one like you❌
    Nickelback - Where Do I Hide❌
    Megadeth - The Scorpion❌
    Korn Here to stay❌
    Ac dc - back in black❌
    Ac dc - highway to hell❌
    Symphony X - Orion The Hunter❌
    Limp Bizkit-Eat you alive❌
    Blur - song 2 ❌
    Rammstein - Spiel Mit Mir ❌
    Slipknot-Before i forget❌
    Rammstein - Morgenstern❌

SCARS OF LIFE - MUTE ✔

ARKADAŞLAR ŞARKI @darkwingduckwithblaster ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN BULUNDU.
    KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 23 Kasım 2020; 8:39:9 >

• ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH LANNN BUUUUUUUUUUUUUUU ALLAH ÇARPSIN BU VALLA BİLLA BU UYANIR UYANMAZ KONUYA GİRDİM VE BUNU GÖRDÜM ŞUAN EVDE 7+1 SİSTEMDE SON SES AÇTIM BÜTÜN MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDIM KARDEŞŞ SENNN EFSANESİNN BUNU SAKIN UNUTMA SENNN EFFSANEE Bİ İNSANSINN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞARKIYI DUYAR DUYMAZ TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OFFF HYATIMN SONUNA KDR SAKLİCAM BU ŞARKIYI ARTIK BİDAHA ASLA KAYBEDEMEM ÇOK SAĞOL DOSTUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    o zamanlar tuşlu telefon kullanıyoduk bluetooth falan yeni yeni çıkmıştı blututla birbirine bişe gönderene kızlar teklif ediyodu o dönemlerdeydik. arakdaşta kızlara hava atmak için blututtan bu şarkıyı bana atmıştı şarkının adında track1 free mp3inndirdur BEDAVA free limewire falan yazıyodu biyerinde de scorpions gibi bişey yazıyodu sonra feribotta telefonumu tuvaletin deliğine düşürmüştüm şarkı da kaybolmuştu. o günden beri bulamıyorum şarkıyı.. bana şarkıyı atan arkadaşa sordum o da unutmuş. yani anlayacağınız yıllardır ikimizde de bişeyler eksik...
    @Eisenmate
  • akşam eve gidince orgumun elektro gitar özelliğiyle de kayıt alıcam belki daha anlaşılır olur öyle
  • bu arada metal şarkısı dedim ama tam olarak hangi kategoriye giriyor bilmiyorum belki alternative rockdır belki heavy metaldir belki black metaldir hatırlamıyorum tam
  • Hiç yabancı gelmiyor diyecem ama müzik kulağı yok bende, bana hepsi aynıymış gibi geliyor. Gothic metal çok dinlerdim bi ara, gothic metal olabilir mi tür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materia01

Hiç yabancı gelmiyor diyecem ama müzik kulağı yok bende, bana hepsi aynıymış gibi geliyor. Gothic metal çok dinlerdim bi ara, gothic metal olabilir mi tür?
    olabilir hocam tam bilmiyorum o kavramları
  • Çok güçlü giriyordu elektro gitar bassli massliydi anladinz mi gumbur gümbürdü bu müzik
    Piyanoyla çalınca biraz zayif kalmis ama baya fenaydi bu

• Dün ekside baslik acmistim. Aninda bulmuslardi aradigim sarkiyi. Ve o saatten beri durmadan millet sarki ariyorum konulari basliklari aciyor. Acaba bir simulasyonda mi yasiyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir şarkı arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    bir şarkı vardı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olm hatirliyom gibi ama tam cikartamiyorum ya düşüneyim dur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suanda beynimi zorluyom dur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu şarkıyı biliyorum eminim ama hiçbir şekilde ismi cismi aklıma gelmiyor çıldırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Suanda beynimi zorluyom dur
    Yaa hadiiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Bu şarkıyı biliyorum eminim ama hiçbir şekilde ismi cismi aklıma gelmiyor çıldırcam
    Kank bulak hadi ya sen yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayumi Hamasaki

Dün ekside baslik acmistim. Aninda bulmuslardi aradigim sarkiyi. Ve o saatten beri durmadan millet sarki ariyorum konulari basliklari aciyor. Acaba bir simulasyonda mi yasiyoruz?
    benim hesabım yok orda
  • Disturbed - down with the sickness ?
  • benim de aklıma soktun allah kahretsin seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7CD6168F9

Disturbed - down with the sickness ?
    değil hocam şarkının başı aynı bu şarkının başındaki kullanılan elektro gitar gibiydi daha gaza getiren daha güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 4 Nisan 2019; 17:8:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

benim de aklıma soktun allah kahretsin seni
    16 yaşımdan beri arıyorum şuan 27 yaşındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

16 yaşımdan beri arıyorum şuan 27 yaşındayım

Alıntıları Göster
    daha fazla ipucu vermen lazım yoksa redditte aç konuyu.
  • o zamanlar tuşlu telefon kullanıyoduk bluetooth falan yeni yeni çıkmıştı blututla birbirine bişe gönderene kızlar teklif ediyodu o dönemlerdeydik. arakdaşta kızlara hava atmak için blututtan bu şarkıyı bana atmıştı şarkının adında track1 free mp3inndirdur BEDAVA free limewire falan yazıyodu biyerinde de scorpions gibi bişey yazıyodu sonra feribotta telefonumu tuvaletin deliğine düşürmüştüm şarkı da kaybolmuştu. o günden beri bulamıyorum şarkıyı.. bana şarkıyı atan arkadaşa sordum o da unutmuş. yani anlayacağınız yıllardır ikimizde de bişeyler eksik...
    @Eisenmate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 4 Nisan 2019; 17:18:40 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.