< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 23 Kasım 2020; 8:39:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 23 Kasım 2020; 8:39:9 > |
Dün ekside baslik acmistim. Aninda bulmuslardi aradigim sarkiyi. Ve o saatten beri durmadan millet sarki ariyorum konulari basliklari aciyor. Acaba bir simulasyonda mi yasiyoruz?
|
ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH LANNN BUUUUUUUUUUUUUUU ALLAH ÇARPSIN BU VALLA BİLLA BU UYANIR UYANMAZ KONUYA GİRDİM VE BUNU GÖRDÜM ŞUAN EVDE 7+1 SİSTEMDE SON SES AÇTIM BÜTÜN MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDIM KARDEŞŞ SENNN EFSANESİNN BUNU SAKIN UNUTMA SENNN EFFSANEE Bİ İNSANSINN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞARKIYI DUYAR DUYMAZ TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OFFF HYATIMN SONUNA KDR SAKLİCAM BU ŞARKIYI ARTIK BİDAHA ASLA KAYBEDEMEM ÇOK SAĞOL DOSTUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
|
Bunu nasıl paylaşmadınız konuda yazıklar olsun
|
Konu sahibini ne sevindirdin ha şimdi
|
o zamanlar tuşlu telefon kullanıyoduk bluetooth falan yeni yeni çıkmıştı blututla birbirine bişe gönderene kızlar teklif ediyodu o dönemlerdeydik. arakdaşta kızlara hava atmak için blututtan bu şarkıyı bana atmıştı şarkının adında track1 free mp3inndirdur BEDAVA free limewire falan yazıyodu biyerinde de scorpions gibi bişey yazıyodu sonra feribotta telefonumu tuvaletin deliğine düşürmüştüm şarkı da kaybolmuştu. o günden beri bulamıyorum şarkıyı.. bana şarkıyı atan arkadaşa sordum o da unutmuş. yani anlayacağınız yıllardır ikimizde de bişeyler eksik...
@Eisenmate |
Adamsin sarki iyimis bu arada
|
Adam boşaldı lan
|
Suanda beynimi zorluyom dur
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 4 Nisan 2019; 17:18:40 > |