Şimdi Ara

Yıllardır oynamama rağmen noobmuşum yeni farkettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bunu yakın zamanda farkettim hep haketmediğim yerde olduğumu düşünürdüm başkalarını suçlayıp hatta küfredip chat banı yer bu sefer riota sitem ederdim smurf açıp yeni oynayanları bile taşıyamayıp tr pişmanlıktır diye konu açardım silver 4 ken forumda challenger takılırdım... artık arındım ve noob olduğumun farkına vardım beyler yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

• zararın neresinden dönersen kardır takdir ettim
  • Inceden bi tık sezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Inceden bi tık sezdim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deimos.

quote:

Inceden bi tık sezdim.

+1

Alıntıları Göster
    vallaha mı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deimos.

quote:

Inceden bi tık sezdim.

+1

Alıntıları Göster
    Neredeyse herkes senin gibi ( yanlış anlama sadece görüş ) kendilerinin harika oynadığını sanıp takım arkadaşlarına verip veriştiripde onların düzeleceğini sanıyolar . Ama sen doğru yolu seçmişsin :) .
  • quote:

Inceden bi tık sezdim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velasquez

Neredeyse herkes senin gibi ( yanlış anlama sadece görüş ) kendilerinin harika oynadığını sanıp takım arkadaşlarına verip veriştiripde onların düzeleceğini sanıyolar . Ama sen doğru yolu seçmişsin :) .

Alıntıları Göster
    haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDettx

quote:

Inceden bi tık sezdim.

+1

Alıntıları Göster
    artık yalnızca aram oynamaya karar verdim beyler çünkü 40 dkda 180 farmı kendime yediremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vallaha mı lan

artık yalnızca aram oynamaya karar verdim beyler çünkü 40 dkda 180 farmı kendime yediremiyorum

Alıntıları Göster
    Ancak hatanı kabul ettiğinde, başkalarını suçlamak yerine yanlışlarını görüp düzeltmeye çalıştığında iyi bir oyuncu olmak için temelleri atmış olursun. Tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Ancak hatanı kabul ettiğinde, başkalarını suçlamak yerine yanlışlarını görüp düzeltmeye çalıştığında iyi bir oyuncu olmak için temelleri atmış olursun. Tebrik ederim

Alıntıları Göster
    Dün böyleydin ;

Bugün böyle olduğunu mu fark ettin ;

• quote:

Arka fon müziğini verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

quote:

Arka fon müziğini verin.

Alıntıları Göster
    bu gerçeği anladım anlayalı çok kötüyüm

• quote:

Inceden bi tık sezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vallaha mı lan -- 20 Temmuz 2013; 4:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

vallaha mı lan

Ben diyecektim ya.
  • quote:

• Banada öyle geliyor, 1 ay öncesi bile olsa oyun tarzım aklıma geliyor 'ulan ne kadar malmışım ben' diyorum içimden.Oyuna ilk başladığımda renekton almıştım hiç becerememiştim 'ulan ne biçim hero bu' dedim.Şimdi tapıyorum desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Banada öyle geliyor, 1 ay öncesi bile olsa oyun tarzım aklıma geliyor 'ulan ne kadar malmışım ben' diyorum içimden.Oyuna ilk başladığımda renekton almıştım hiç becerememiştim 'ulan ne biçim hero bu' dedim.Şimdi tapıyorum desem yeridir.
    bence ben proyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Banada öyle geliyor, 1 ay öncesi bile olsa oyun tarzım aklıma geliyor 'ulan ne kadar malmışım ben' diyorum içimden.Oyuna ilk başladığımda renekton almıştım hiç becerememiştim 'ulan ne biçim hero bu' dedim.Şimdi tapıyorum desem yeridir.

Bende aynısını lee sin için demiştim şu anda bütünleştik çocuklarımız oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Timsaha mı tapıyosun kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.