< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıllık 300tl paketi (2. sayfa)
-
-
Aslında şu dönemde hat taşıma işleri ile uğraşmak istemiyorum. Ayrıca 20gb internet bana fazla gelir çoğunlukla wifi üzerinden bağlanıyorum. Teşekkürler ilginiz için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim ne demek, ama yine de aklınızda bulunsun TT altyapılı bimcell.
Fiyatlarıda yazayım geçecekler için
4 gb 23 tl
8 gb 28 tl
12 gb 32 tl
20 gb 42 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel oldu bu iş. 1 aydır 10 liralık şampiyon paketi kullanıyorum o da yetiyor ama bazen bipten aramayı unutuyorum:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen yıl tamda bu zamanda türkcel vodafone TT dan 3 - 6 - 12 aylik paketler istiyoruz diye konu açmıştım ..
Tam 1 yıl sonra türkcell 1 yıllık ve 6 aylık paketler çıkarmış ..
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-turk-telekom-vodafone-3-6-12-aylik-konusma-ve-internet-paketleri--143737106
Türkcell nihayet yaptı yapacağını ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 1 Haziran 2021; 8:47:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar faturasız hattlardan internet datası ve konuşma süresi faturalılara göre daha çabuk bitiyor diye biliyorum.
bu durum kullanım deneyimini olumsuz etkiler mi? mesela faturasız (hazırkart) turkcell de kabaca, internete girdin çıktın minimum 100kB data, "alo" dedin kapattın 60 saniye gidiyor şeklinde yazıyor.
bu kullanıcı deneyimini etkileyen bir şey mi? ben uzun zamandır faturalı hat kullanıyorum. dev 80 fiyatı uyguna geliyor ancak faturasızda özellikle internet datası daha çabuk erir (faturalıya göre) diye düşünüyorum.
-
Platinumlara da farklı şeyler versin :D Sonuçta parasıyla internet ve konuşma paketi alıyor insanlar, onlara da türlü türlü kısıtlama koymasa ölür sanki.. Gerçekten nefretlik bir operatör yahu.
Öyle hocam, platinumda hız sınırı yok
6 ay sonra yüklenen 30 tl hesapta duruyor. bir yere gitmiyor yani... 12 ay dolunca o 30 tl ile başka paket alınır
300 tl yani paket yine
Telsiz kullanım ücreti kesiliyor her ay. Yani hesapta durmuyor.
Valla ben şu hız limitini bir türlü göremedim ya. Eko 1GB isminde bir paket kullanıyordum, haydi gel ile beraber 2GB'ydi. 20TL ödüyordum. Turkcell'in en ucuz paketiydi, aynı hediyelerle 20-25GB'de kullanıyordum. O pakette de ne kadar maksimum 100Mbps limiti var yazsa da 260Mbps görmüştüm, kaç kere 200Mbps üzerine çıktım. Yani o hız limitini olayını uygulamıyorlar gibi.
Siz seçilmiş kişisiniz hocam.
Ya sizi kısıtlayamadılar ya da o pakette limit yok zaten 1 GB veriyoruz bari tam verelim demişlerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Siz seçilmiş kişisiniz hocam.
Ya sizi kısıtlayamadılar ya da o pakette limit yok zaten 1 GB veriyoruz bari tam verelim demişlerdir.Yok hocam secilmiş kişi degil bende en ucuz paketi kullaniyorum bende yerine göre 200-250 mbitleri görüyorum turkcell 4.5g basladigindan beri hız kısïtı uygulamıyor kampanya detaylari da burada
https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5g-hizini-deneme-kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 2 Haziran 2021; 2:15:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu paket her 3 ayda bır alınabılıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Onu düşünmüşlerdir diye tahmin ediyorum. Ama en mantıklısı şuan Vodafone'da ki paket.
30 GB internet, 3000 dakika, 1000 sms paket süresi 3 aydır. Ve fiyatı 90 lira.
Yani 30 liraya aylık 10 GB internet, 1000 dakika, 300 sms alırsınız. Ve de 3 ay TKÜ dahil.
bugun paketi aldım. 82 gb verdi.ve hattın aramaya kapanacağı tarih 27 şubat 2022 olarak gösteriyor
5 gb da haftasonu hediyesi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertymrt -- 2 Haziran 2021; 10:27:13 >
Selam herkese..hazır kartlıyım..mevcut tarifem(life) dün bitti..bu paketi kullanabilmem icn yeni bir tarife secmek gerekli mi..suan dijital operatorde super tarife yaziyor ...dijital operatörden 300 tl yukleyerek bu paket alıyorum..peki telsiz kullanım ücreti olarak her ay kaç kesiyor. Ona göre para yükleyim. Bilen biri varsa bilgi verebilir mi..tskler şimdiden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabiyya -- 2 Haziran 2021; 11:10:58 > -
Telsiz kullanım her ay 3 lira 10 kuruş keser. Ve de 6 ay yükleme yapmazsanız hattınız kapanır.
yeni bir tarife seçimi gerekli mi..
-
Değil diye biliyorum, ama gurme35 ve Yokizm hocalarım daha iyi bilir.
Paketi direk alabilirsiniz. Hazır kartta zaten tarife değil paket alınır. Bu paketi alabilirsiniz direk.
Telsiz kullanım ücreti her ay kesilir, borç olarak görünür zaten. Ama bu kullanmaya devam etmenize engel olmaz. 6 ayda bir zaten TL yüklenmesi gerekiyor hattın kapanmaması için. O TL bakiyesi ile de telsiz kullanim ucretlerini ödemiş olursunuz zaten.
Yani siz şimdi paketi yükleyin, hat aramaya kapanacağı zaman 35TL bakiye yükleyin (6-7 ay sonra). Zaten o 35TL ile ödenecek olarak Telsiz kullanım ücretleri tahsil edilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X