Şimdi Ara

Yıllık bakım fiyat şampiyonu Opel! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.4 TSI Leon için Ankara Doğuş'tan 690 fiyat aldım. Gittim sanayide 300 civarına hallettim. Yetkili servis değil soygun yeri mubarekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peugeot 208 1. yıl 300 tl verdim. yetkili servis.

ayrıca garanti bozulması diye bir şey yok. yeter ki bakım faturanız yanınızda olsun. dışarıda da yaptırabilirsiniz. önemli olan doğru bakımının yapılması.
  • bi ay sonra bakıma gitcem.Mokka x korkutmayın insanı
  • Opelin servis ücretleri yüksek gerçekten.

Daha bu hafta 2015 Opel Astra J Sedan 1.6 cdti 136hp manuel için Opel Card'a özel %20 indirim ile 734 TL ödedim.

Değişenler:

Motor Yağı

Yakıt filtresi

Yağ filtresi

Polen filtresi

Hava filtresi

Karter tapa contası

Cam suyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: SYE35

Nissan zirve fiyatlarının üstüne çıkıp, bir de dizel için 10bin bakım aralığı istiyor. Aynı motor, aynı altyapı ile kadjar 20bin Daha 1,5 aylık ve 5000 km yapmış araç için garantiyi bozmadan dışarıda (bosch car gibi) bakım yaptırma işini araştırıyorum.

Opelin enteresan bir fiyatlandırması var. Garanti süresinde 1.2 corsa için 800 civarı bir fiyat verdi, 5 yıldan sonra dizel multijet astraya kampanyalı 250-300 liraya bakım yapıyordu.

Ülkemiz şartlarında malum yakıtta ki verimsizlik yüzünden 20.000 Km bakım aralığı için çok fazla olduğunu düşünüyorum..En ideali 15.000 Km..

10.000 Km'de bir bakım aracın ömrünü uzatır açıkcası...

Toyota da 10 binde bakım istiyor ancak bakım fiyatları nispeten makul. Yakıt olarak kalitesiz yakıt girmiyor araca, kullanım da hep uzun yol, genelde düz asfalt. Motorun standart bakım aralığı (Avrupa icin) 30bin ise, aynı motor renaultta Türkiye sartlarinda 20 bin bakım aralığı istiyorsa 20 bin gayet yeterli olur diye düşünüyorum

• entigin E kullanıcısına yanıt
    350 liralık iş oluyor 700₺ bir de indirim yaptık diyorlar.

• Yemeyin kazık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.