Şimdi Ara

yıllık bakım sorunsalı (tecrübeli arkadaşlardan tavsiye ricası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam işte ben de depodaki benzin veya mazotu kastetmiştim. :-) Az binilen araba derken biraz abartmış olabilirim...

K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 10 Şubat 2019; 23:6:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sentetik yağların kullanım ömrü 2yıldır. Km yapmasanız da değiştirilmesi gerekir. Garantisi bitecekse dışarıda bakım yaptırın geçin diyeceğim ama ileride dsg cortlarsa kardeş sen bunu hiç bakıma getirmemişsin, dsg bozulunca çık 15bin tl. servise sokmadığın için şimdi sana... diyeyim. geçende açık açık dile getirdiğim için vag fanboyu admin kardeş çizmişti beni...

servise garanti uzatma var mı onu sorun, yoksa girmeyin dışarıda yaptırın. DSGli arabayı maksimum garanti süresinde tutmaya çalışırdım. Mümkünse 10sene sonra 50bin km'de iken satın aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 11 Şubat 2019; 15:14:30 >
  • cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim. yapılacak en iyi şey, garanti uzatma opsiyonu kovalayarak bakımını yaptırmak olacak sanırım.

bakımı da ihmal nedeniyle yaptırmamış değilim aslında, geçtiğimiz yıl boyunca geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle neredeyse tüm sene boyunca hastanede yattım, hâlâ da tam iyileşmiş olmadığımdan kendim yağ vs alıp usta aramak maalesef bir seçenek değil. etrafımda bu konuda yardımcı olacak kimse de olmadığından mecbur paraya kıyıp servise gideceğim.

tüm cevaplar için tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.