Bildirim
Yılmaz Güney vs Stanley Kubrick
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amacınız nedir? Bu soruyu samimi olarak sormaktayım, kıyası bünyem kabul etmiyor da
Zamanının çok ilerisinde Stanley Kubrick...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşadıkları tarih aralıkları yakın,Yılmaz Güney çok başarılı bulduğum bir yönetmen-oyuncu, Kubrick’in filmlerini daha yeni izlemeye başladım, çok değişik bir tarzı var, sorunuza gelince de Stanley Kubrick ABD’nin en iyi yönetmenlerinden biri, bir an aklıma Türkiye’de kim var diye düşündüm ve Yılmaz Güney. İnternette aradım daha önce bu kadar farklı kültürlerin insanları karşılaştırılmış mı diye, birşey bulamayınca konuyu açtım. Forumdakilerin de fikrini merak ettim.Anlaşılan ****en ve otobüs muhabbetlerini daha çok seviyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seyrettiğim film, müzik klibi; hatta televizyonda gördüğüm herhangi bir "görüntüde" tarzını hissedebiliyorum. Çok garipsedim görünce birden...
Son cümlenizi anlayamadım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
T r e n yazmıştım ama sansürlenmiş kelime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X