Şimdi Ara

Yılmaz Morgül: Ben de hayvanım, beni de uyutun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılmaz Morgül'den sokak hayvanları yasasına tepki: Ben de hayvanım, beni de uyutun

Yılmaz Morgül'den sokak hayvanları yasasına tepki: Ben de hayvanım, beni de uyutun (t24.com.tr)

•  

Hayvanyer bireylerin, kendilerini hayvansever ( hayvan =köpek) olarak nitelendirmeleri fikri çelişki olabilir mi?Düşün dürtmeyici. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın hemen bunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani? Abartili bir tepki olmus da mama lobisi mensubu mu Yilmaz Morgul, it sever, kopek bilmem ne yapar mi?

Yoksa uyutmaya kesin bir gerekce olmadan karsi mi cikiyorsun sen de por favor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korunaklı sitelerinden arabalarıyla ayrılıp tekrar korunaklı sitelerine arabaları ile dönen insanlar mahalle hayatı yaşayan ve gece vardiyasında çalışıp ara sokaklardan evine doğru yürümek zorunda kalan insanlar ve sabahın köründe yürüyerek okula giden çocukların derdini sıkıntısını bilemez.

Dolayısıyla, gerek sanat camiası gerek korunaklı sitelerde yaşayan kaymak tabakanın bizim gündelik sıkıntılarımıza empati yapmasını beklemeyin. Duymamak görmemek empati kurmamak onların işine geliyor.

Boşverin onları. Halk ne derse o olmalı. Halk sokak köpeği istemiyor. Barınaklarda bu köpeklere bakılabilmeside korkunç maliyetli ve köpeklere mama üretebilmek için milyonlarca zararsız kendi halinde hayvan öldürülüyor. Bu arkadaşlar bunu görmezler, bunlar sözde hayvan sever.

• Şöyle diyene rastlamıyoruz nedense; düşündürücü.  

2 tanesini sahipleneceğim.

Lüks evimi satıp barınak yapımı için bağışlayacağım.

Barınakta ki 10-20 köpeğin bakım masraflarını üstleneceğim gibi.

• Bu ITAPAR tayfa iyice zıvanadan çıktı.

Korunaklı sitelerinden çıksınlar halka karışsınlar.

Korunaklı sitelerinide BARINAK vasfına çevirip tüm sokak hayvanlarını oraya toplayıp baksınlar.

SOKAK HAYVANI OLMAZ, OLMAMALI.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sessiz kul onlar canı biz vermedik diyenler olmasa böyle devasa bir sorunumuz olmayacaktı...

• Doğru demiş bir insan şarkı söylerken o kadar bağıramaz zaten

• Hayvanlari seviyorum <3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.