Şimdi Ara

Yılmaz Vural Canlı Yayında Beyaz TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yahu su adama bi adam gibi takim vermiyorlar ya ersun giderse bu gelsin hicbi sey demem valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini yerlere atan sürekli bana görev verin ben yapayım ben edeyim diye televizyonlara çıkan çorap değiştirir gibi kulüp değiştiren bir adamı ne milli takımda ne de fenerbahçede görmek isterim. bizden uzak elazığ'a yakın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reus-

kendini yerlere atan sürekli bana görev verin ben yapayım ben edeyim diye televizyonlara çıkan çorap değiştirir gibi kulüp değiştiren bir adamı ne milli takımda ne de fenerbahçede görmek isterim. bizden uzak elazığ'a yakın olsun.

Kendini sürekli yere attığı yok adam 2 kez heyecanından ayağı kayıp düştü.
    İstekli olmak suç değil.
    Sürekli klüp değiştirmesi kendisinin bırakmasından dolayı değil hep devre arasında düşme hattına giren takımlardan teklif alıyor küme düşmekten kurtarıp bırakıyor buda başarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

kendini yerlere atan sürekli bana görev verin ben yapayım ben edeyim diye televizyonlara çıkan çorap değiştirir gibi kulüp değiştiren bir adamı ne milli takımda ne de fenerbahçede görmek isterim. bizden uzak elazığ'a yakın olsun.

İstekli olmak suç değil.
    Sürekli klüp değiştirmesi kendisinin bırakmasından dolayı değil hep devre arasında düşme hattına giren takımlardan teklif alıyor küme düşmekten kurtarıp bırakıyor buda başarıdır.

neden bırakıyor peki? alsın bir sonraki sene devam etsin 5. 6. yapsın takımını.
    adam kendi kaşınıyo resmen.

• quote:

quote:

quote:

İstekli olmak suç değil.

Çünkü kendisini devre arası alan takımlar kısa süreli sözleşme yapıyor nedense.

• Yılmaz Vural Milli Takıma Gitmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canlı Tv İzle
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İstekli olmak suç değil.

Çünkü kendisini devre arası alan takımlar kısa süreli sözleşme yapıyor nedense.

kendisi istiyor kısa süreli sözleşmeyi bir programda bizzat kendi ağzıyla söyledi.
    elazığ ile 1.5 yıl imzalamıştı. neden bıraktı? bana kalırsa macera arıyor kendi fikrim yakıştıramıyorum

• Bilmiyorum orası kendisinin bileceği iş ama saydığın sebeplerde ben yakışmayacak bir durum görmedim.Şu gün Fenerle 30 yıllık kontrat imzalatsan imzalar istekli davranıyor heyecanlı hırslı adam bence çokta güzel olur.Çünkü benim sezdiğim bizim takımda bi birliktelik yok.Ersun gibi düz adamlarda bunu sağlayamaz.İşin bu kısmını en iyi fatih terim yapıyor bizimde fatih terimimiz olmadığına göre istekli,hırslı bir tek yılmaz vural kalıyor.
    Kendisini ağırdan satan Ersunu görüyoruz.Adamın her hareketinde kibir ve kasıntılık var.Bu adam takımda bağ falan kuramaz hatta bu tipler genelde olan bağıda bozar.
  • Milli takımda görmek isterim zira milli takımın şampiyonaya katılamayacağı kesindir. Tüm maçları alacağız bir maçın berabere bitmesini, Romanya'nın Hollanda'yı yenmesini bekleyeeğiz

Valla şu forumun çoğunluğu Abdullah Avcı milli takıma gelmeli, geldiğinde de zil takıp onuyordu. Çok tartıştık burada milli takımda iş yapamaz diye. Fatih Terim'de bir şey yapamaz bu takıma..
  • Buyursun gelsin ama iki yenilgiden sonra forumda neredeyse hiç yazmayan ama yazdımı da cevap verilemeyecek şeyler yazan adamlar türeyecek her zamanki gibi. Nasıl bi kafa yapısına sahiplerse hiç birşeyden memnun olmuyorlar herşey mükemmel olacak diye yırtınıyorlar ama aynı kişiler aynada kendilerine baksalar hiç birşeyin asla mükemmel olamayacağını da görecekler.

Örnek mesaj: Yılmaz Vural'ı da amma büyüttünüz alın işte bumuydu vsvs.
  • Fenerbahçe her kötü sonuç aldığında bu adamın konusu açılıyor.Bitsin bu hasret diyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.