Şimdi Ara

yılmaz vural gelsin artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik

kim gelsin?barcelona maçında rapaiçi solbek oynatan mustafa denizlimi?

Löw ile,Bielsa ile irtibata geçmek varken?

ilk mesajımda yazdım.
    çok üst düzey yabancı gelecekse eyvallah,ama zannetmiyorum.
    onun için vasat yabancılardansa yılmaz vural iyidir

Yapma hocam ya,siz yapmayın bari.Yılmaz Vural olur mu allasen?Üst düzey yabancı getiremiyorsan,Ersun Yanal'ı getir,Mustafa Denizli'yi getir.Yılmaz Vural olmaz..

hocam dönüp dolaşıp aynı adamları getirmenin anlamı yok,üstelik mustafa denizli ye karşı hoş duygular beslemiyorum
    ersun yanal olabilir ama öncelik yılmaz hocada.adam ın hayali fenerbahçe.başarı için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağını düşünüyorum.

Ya doğru diyorsun hocam ama Yılmaz Hoca Fenerbahçe'yi yönetecek vizyona sahip değil ki.En azından benim görüşüm bu yönde.

• Ne yılmazı ne ersunu abi naptınız siz?
  • Yılmaz hocanın Volkana girişmesi canlandı bir an gözümün önünde.
    Of, of of. Round 1.. Fight...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Ne yılmazı ne ersunu abi naptınız siz?

mourinho nasıl ?
  • Stochun gol kaçırdığını düşünsenize. Zaten ufak tefek bir şey Yılmaz Vural yakaladım mı onu evire çevire döver, tendonlarına kesik atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolunay ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi konuda geçen isimlere bak ya Ersun Yanal Yılmaz Vural Tolunay Kafkas.

2si zaten şaklaban Fenerbahçe gibi camiaya yerlerde sürünen tribünlere amigoluk yapan adamlarımı yakıştırıyosunuz
  • kümeye düşmeye oynayan takımdaki oyuncuları yönetmek farklı yıllık 2.5 milyon alan oyuncuları yönetmek farklı sen kimsin diye sorarlar adama.
  • Baroni at gibi koşar,Krasic Ronaldo gibi yardırır daha sayıyım ? Alayını adam eder lan Yılmaz Vural bende büyük takımda görmek istiyorum artık
  • kafanız güzel mi ! 'tecavüz ettiler bize' diyerek hem kendi seviyesini gösteren hem onca taraftarın yüzünü kızartan ufak şeylerde çıldıran karakteri garip bir adamı ben takımda görmek istemiyorum !
  • dün ben tam bu konuyu açtım Yılmaz Vural Fenerbahçe'nin başına geç.. Aykut bugün istifa etmiş ve diğer arkadaşlar da benim gibi yılmaz vuralın gelmesini istiyor Bilsem konuyu daha önce açardım da A.K. daha erken takımdan ayrılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

kafanız güzel mi ! 'tecavüz ettiler bize' diyerek hem kendi seviyesini gösteren hem onca taraftarın yüzünü kızartan ufak şeylerde çıldıran karakteri garip bir adamı ben takımda görmek istemiyorum !

o tecavüz lafında ince bir mesaj var anlamak isteyene tabi. hakem hataları gibi

yılmaz hoca başarıyla yapar bu görevi ortamın ağırlığını bilen biri türk biri gelcekse yılmaz hoca gelsin yok gelmiyecekse hiç bir türk hoca alınmasın
  • quote:

kafanız güzel mi ! 'tecavüz ettiler bize' diyerek hem kendi seviyesini gösteren hem onca taraftarın yüzünü kızartan ufak şeylerde çıldıran karakteri garip bir adamı ben takımda görmek istemiyorum !

/>

Adam Fenerbahçe'nin başında o lafları kullanacak kadar embesil değil. Bu ligde Yılmaz Hoca hiç büyük takım yönetmedi. Küçük takım yönetmek, kümede tutmak, büyük takım yönetmekten daha zordur. Çünkü eldeki oyuncularınızın ne mal olduğu bellidir. Yılmaz Hoca gelirse takımı şahlandıracağına inanıyorum.

Hasret kaldığımız hücum futbolunu, gerçek "Fenerbahçe" gibi oynamayı Yılmaz Hoca sağlayacaktır. Taktik bilgisi ligdeki tüm T.D'leri 2'ye katlar. Futbolculuktan gelme olanların ne mal olduğunu görebiliyoruz. Bu adam Almanya'da sırf T.D için 2 akademi bitirmiş. Köln Spor Akademisi mezunu ve çok zeki bir insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

quote:

yılmaz hoca başarıyla yapar bu görevi ortamın ağırlığını bilen biri türk biri gelcekse yılmaz hoca gelsin yok gelmiyecekse hiç bir türk hoca alınmasın

ne alakası var ? ince mesajlarmış hakemlere göndermeymiş. karabük maçındada bu kez aynı şeyi biz yaptık dedi. hakem sayesinde mi kazandık demek istedi. seviyesi böyle bir insanın gelmesindense 30 sene aykut kalsın daha iyi.

ertuğtul sağlam 10 numara adam ! adam gibi adam ! kimse bahsetmemiş keşke o gelse

@Enion kariyerini az buçuk biliyorum. fenerbahçenin başında edip etmemesini önemsemiyorum. çünkü gelmeyecek. gelmesini de istemiyorum. küçük takım büyük takım hikaye. arkadaş elin oğlu yönetim profesyonelleşsin diye çabalar bizimkiler sempatik renkli kişilikler teknik direktörler çabasında.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik

kim gelsin?barcelona maçında rapaiçi solbek oynatan mustafa denizlimi?

Löw ile,Bielsa ile irtibata geçmek varken?

Ya anlamıyorum bilerek mi böyle konuşuyorsun yoksa şakasına mı ? Mantığınızla hareket edin güdülerinizle değil . Gidin adamlar şuanda ne yapıyor bi' araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Abi konuda geçen isimlere bak ya Ersun Yanal Yılmaz Vural Tolunay Kafkas.

2si zaten şaklaban Fenerbahçe gibi camiaya yerlerde sürünen tribünlere amigoluk yapan adamlarımı yakıştırıyosunuz

katılıyorum valla ne yaptınız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Yılmaz hocanın Volkana girişmesi canlandı bir an gözümün önünde.
    Of, of of. Round 1.. Fight...

Öldüm gülmekten.
  • quote:

quote:

quote:

ne alakası var ? ince mesajlarmış hakemlere göndermeymiş. karabük maçındada bu kez aynı şeyi biz yaptık dedi. hakem sayesinde mi kazandık demek istedi. seviyesi böyle bir insanın gelmesindense 30 sene aykut kalsın daha iyi.

ertuğtul sağlam 10 numara adam ! adam gibi adam ! kimse bahsetmemiş keşke o gelse

@Enion kariyerini az buçuk biliyorum. fenerbahçenin başında edip etmemesini önemsemiyorum. çünkü gelmeyecek. gelmesini de istemiyorum. küçük takım büyük takım hikaye. arkadaş elin oğlu yönetim profesyonelleşsin diye çabalar bizimkiler sempatik renkli kişilikler teknik direktörler çabasında.

Sempatik renkli kişilik ha, tamam Bu takım ne profesyoneller gördü, Sonuç = 0. Profesyonelleşecek olan yönetim, T.D değil. Ayrıca Yılmaz Vural'dan ne amatörlük gördün ki ? Senin profesyonellik anlayışın nedir, put gibi takımı izleyen adamlar mı ? Ayrıca adam büyük takım yönetti mi de amatörlüğünü gördün ? Profesyonellik görünüşte değil icraatta olur. Kenarda aynı çılgın hareketleri Mourinho yapınca profesyonel, Yılmaz Vural yapınca amatör mü oluyor ? Bana ligde Yılmaz Vural'dan daha profesyonel bi T.D söyler misin, takıma geldiği ilk sezon takımı ligde tutmayı başaran cinsten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

quote:

quote:

Sempatik renkli kişilik ha, tamam Bu takım ne profesyoneller gördü, Sonuç = 0. Profesyonelleşecek olan yönetim, T.D değil. Ayrıca Yılmaz Vural'dan ne amatörlük gördün ki ? Senin profesyonellik anlayışın nedir, put gibi takımı izleyen adamlar mı ? Ayrıca adam büyük takım yönetti mi de amatörlüğünü gördün ? Profesyonellik görünüşte değil icraatta olur. Kenarda aynı çılgın hareketleri Mourinho yapınca profesyonel, Yılmaz Vural yapınca amatör mü oluyor ? Bana ligde Yılmaz Vural'dan daha profesyonel bi T.D söyler misin, takıma geldiği ilk sezon takımı ligde tutmayı başaran cinsten ?

Yılmaz Vural´ın çalıştırdığı 26 takımdan Sarıyer, Konyaspor, Çanakkale Dardenel, Denizlispor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Kasımpaşaspor son olarak da Sakaryaspor küme düştü. elazığda az daha gidiyordu !

kalkıp bana savunma. boş boş konuşan birisi. eğitimi başarılı ama kariyeri değil ! nokta. gelecekse birinin dediği gibi ya Alman birisi gelsin ya ertuğrul sağlam gelsin !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.