Şimdi Ara

yılmaz vural gelsin artık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bıkmadınızmı artık sıradan yabancı hocalara.
    fenerbahçeye gelmeden önce hiç bir başarısı olmayan aykut kocamana bile 3 yıl destek verdiniz.yılmaz hoca ya burun kıvırıyorsunuz.

ha mourinho gelecekse,löw gelecekse eyvallah
  • yılmaz vural kendisini türkiye'de harcadı, çok büyük takımları yönetecek taktik bilgisi var adamda ama gel gelelim medya sağolsun yılmaz vural diyince küme takımlarını çalıştıran, oyuncularını döven vasat bir anadolu antranörü gibi bir izlenim bıraktı bizlerde. büyük bir takımda umarım şans bulur.
  • Valla ben türk teknik direktör gelecekse 1 sene Yılmaz Vural'ı deneyelim istiyorum..Bizim ruhsuz futbolculara ateşli antrenör lazım..Ama asıl sorun Aziz Yıldırım ile geçinemezler gibi geliyor bana, çünkü ikisi de baskın karaktere sahip, birbirleriyle oturup herhangi bir konu hakkında 10 dk boyunca konuştuklarında yüzde 99 kavga çıkar diye düşünüyorum..Ayrıca Yılmaz Vural, Aziz Yıldırım'a göre çok daha vizyon sahibi ve profesyonel bir yönetim anlayışına sahip..Kontratına saygı duymayacak Aziz Yıldırım ile herhangi bir soyunma odası karşılaşması olduğunda orada kan çıkar diye düşünüyorum..Kısaca işin aslı Aziz Yıldırım gitmeyecekse, hangi teknik direktör geleceğinin çok önemi yok, sonuçta Fb'nin teknik direktörü Aziz Yıldırım'dır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik

kim gelsin?barcelona maçında rapaiçi solbek oynatan mustafa denizlimi?

Löw ile,Bielsa ile irtibata geçmek varken?

Ya anlamıyorum bilerek mi böyle konuşuyorsun yoksa şakasına mı ? Mantığınızla hareket edin güdülerinizle değil . Gidin adamlar şuanda ne yapıyor bi' araştırın.

Kafan mı kıyak?Fenerbahçe Löw'e teklif yaptığında koşa koşa gelir adam.Daha 2-3 ay önce geldi tesisleri falan dolaştı.Adam her seferinde diyor,kulüp yönetmek istiyorum diye.

Bielsa'ya da adam gibi bir teklif verirsen,o da gelir.Öyle gelmeyecek,ahım şahım isimler değil bunlar.Mourinho,Ancelotti gelsin demiyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik

kim gelsin?barcelona maçında rapaiçi solbek oynatan mustafa denizlimi?

Löw ile,Bielsa ile irtibata geçmek varken?

Ya anlamıyorum bilerek mi böyle konuşuyorsun yoksa şakasına mı ? Mantığınızla hareket edin güdülerinizle değil . Gidin adamlar şuanda ne yapıyor bi' araştırın.

Kafan mı kıyak?Fenerbahçe Löw'e teklif yaptığında koşa koşa gelir adam.Daha 2-3 ay önce geldi tesisleri falan dolaştı.Adam her seferinde diyor,kulüp yönetmek istiyorum diye.

Bielsa'ya da adam gibi bir teklif verirsen,o da gelir.Öyle gelmeyecek,ahım şahım isimler değil bunlar.Mourinho,Ancelotti gelsin demiyoruz.

Löw Almanya maçında geldi yönetim tesislere davet etti.

Geçen sene Juventus Bielsa ' ya teklif götürdü kabul etmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

/>

BU NE LAN

• denizli laflarını duyduktan sonra yılmaz hoca neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

kümeye düşmeye oynayan takımdaki oyuncuları yönetmek farklı yıllık 2.5 milyon alan oyuncuları yönetmek farklı sen kimsin diye sorarlar adama.

İstanbulspor
    Malatyaspor
    Konyaspor
    Ankaraspor

Aykut Hoca'nın geçmişi de bu.
  • aynı şeymi saçmalama ya. zaten biz aykut kocamanı teknik direktörlük kariyeriyle tanıdık demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Baroni at gibi koşar,Krasic Ronaldo gibi yardırır daha sayıyım ? Alayını adam eder lan Yılmaz Vural bende büyük takımda görmek istiyorum artık

Aynen, Baroni, Krasic, Stoch Meireles vs. biraz baskı görse bu kadar rahat oynayamazdı. Yılmaz Vural gelsin isterim başarı elde edemese bile hayalini gerçekleştirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

aynı şeymi saçmalama ya. zaten biz aykut kocamanı teknik direktörlük kariyeriyle tanıdık demi.

Kardeşim demek istediğim o ki Yılmaz Vural'ı da sadece düşme potasıyla tanıdık. Ki Elazığ'a oynattığı top ortada. Ligde kalmalarının en büyük sebebi de Yılmaz Vural. Dalga geçilmesinin,bir Hikmet Karaman olarak anılmamasının sebebi de bence aşırı renkli davranmasıdır.
  • bir vizyonsuz gitti bir vizyonsuz geldi.zamanında demiştik yılmaz hoca gelsin diye.

dün belki 5 yerdik bilemeyiz ama köy takımı gibi oynamazdık.
  • Aziz varken yılmaz vural hayatta gelmez. Yılmaz vural tv de söylemişti.Trabzon sporu yönetiyorken yılmaz vural fenerbahçe galibiyetinden sonra koşarak çimlere atlamış aziz yıldırım maç sonrası aramış tartışmışlar .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.